ναι ισχυει ετσι ειναι.Ισχυει ότι το καινούριο έχει 1gb ram ενώ το παλιό 512mb ? Λογικά θα κραταει πιο πολλές εφαρμογές ανοιχτές;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!
Δημοσίευση 11/10/2016 - 23:29
Ad
Δημοσίευση 12/10/2016 - 01:52
δεν δουλεύει ο αισθητήρας. Ξέρει ποτέ είναι στο χέρι και ποτέ όχι. Τώρα γιατί σας τρώει την μπαταρία δεν ξέρω και προσωπικά δεν με απασχολεί κιόλας. Εγώ το βάζω κάθε βράδυ πάνω σε μια βάση που έχω πάρει και φορτίζει, ανεξάρτητα ποσό έχει μείνει στην μπαταρία. Ούτε άγχος, ούτε τίποτα. Ευχαριστηθείτε τις συσκευές σας και αφήστε τις μπαταρίες ήσυχες..Ωραία δηλαδή δεν είμαι ο μόνος! χεχεχε
Εγώ την μόνη εξήγηση που μπορω μα δώσω ειναι ότι επειδή δεν ειναι σε επαφή με τον καρπό, δουλεύει ο αισθητήρας συνέχεια και ψάχνει να βρει παλμούς.
Δημοσίευση 12/10/2016 - 03:10
εγώ προσωπικά είχα πάρει το apple watch το πρώτο stainlles steal και πιστευω δεν χρειάζεται αναβάθμιση γιατί δεν προσφέρει και τόσα για να δόσεις πάλι τόσα λεφτά
Τελευταία επεξεργασία από: chrissiak96, 12/10/2016 - 03:10
Δημοσίευση 12/10/2016 - 10:50
Σήμερα μου ήρθαν τα αξεσουάρ που είχα παραγγείλει από ebay... Το τηλέφωνο βέβαια ακόμα χαχαχαχαχαχαχα tragic
Δημοσίευση 12/10/2016 - 11:47
Χθες έστειλα email να δω τι γινεται με τις 2 παραγγελίες..
Με πήρανε σήμερα το πρωί από istorm Τσιμισκή...
"Δεν έχουμε παραλαβει σχεδον τίποτα, μόνο μερικά stainless steel, δεν ξερουμε ποτε, θα αργησουν μαλλον"
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:38
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:39
Το δοκίμασες τελικά φίλε; Τι αποτέλεσμα είχε;Άρα πείραμα σήμερα....απενεργοποιώ τον αισθητηρα για παλμό και κίνηση και βλέπουμε....χλωμό όμως το κόβω!!!!
Δημοσίευση 12/10/2016 - 12:48
Η ίδια καραμέλα..τους είπες ότι παρέλαβε κάποιος με νεότερη παραγγελία από την δική σου;
Όχι.. Απλά παρακαλάω να το φέρει κάποιο κατάστημα εκτός istorm και να μην αναγκαστώ να το πάρω από εκεί..
Δημοσίευση 12/10/2016 - 13:14
Οι διάφορες είμαι συγκεκριμένες. Αναβαθμισμένος επεξεργαστής, πλήρως αδιάβροχο , πιο φωτεινή οθόνη. Κρίνεις και παίρνεις .
Οι διαφορές είναι αρκετές στο νέο Series 2, έχει λοιπόν:
1.Επεξεργαστή S2 διπύρηνο
2.Ενσωματωμένο GPS
3.Αδιάβροχο 50 μέτρα
4.Φωτεινότητα οθόνης στα 1000 nits
5.Διπλό μικρόφωνο
6.Μνήμη Ram 1GB
7.Κεραμικό κάλυμμα στους αισθητήρες
8.Μεγαλύτερη μπαταρία
Επίσης η συσκευασία του Series 1 δεν περιλαμβάνει πρίζα.
Και τέλος το καλώδιο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία των Series 1 και Series 2 είναι 1 μέτρο, ενώ στο αρχικό μοντέλο ήταν 2 μέτρα και περιελάβανε και πρίζα.
Δημοσίευση 12/10/2016 - 13:28
Οι διαφορές είναι αρκετές στο νέο Series 2, έχει λοιπόν:
2.Ενσωματωμένο GPS
3.Αδιάβροχο 50 μέτρα
5.Διπλό μικρόφωνο
6.Μνήμη Ram 1GB7.Κεραμικό κάλυμμα στους αισθητήρες
8.Μεγαλύτερη μπαταρία
Και τέλος το καλώδιο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία των Series 1 και Series 2 είναι 1 μέτρο, ενώ στο αρχικό μοντέλο ήταν 2 μέτρα και περιελάβανε και πρίζα.
Φίλε μου είσαι θεός!
Ήθελα από χθες να γράψω όλα αυτά που έγραψες για τις διαφορές μεταξύ series 2 και series 1!
Bonus μία ακόμη! Στην περίπτωση του series 2 μπορείς να διαλέξεις και το nylon λουράκι εκτός του sport!
Δημοσίευση 12/10/2016 - 13:48
Πάντως αν και το ρολόι έχει κυκλοφορήσει, όλα τα Apple Store που ρώτησα και που έψαξα online δίνουν διαθεσιμότητα για pickup από 10 Νοεμβρίου και μετά.
Συνεπώς υπομονή.
Δημοσίευση 12/10/2016 - 14:48
+1 τα κάλυψες όλαΟι διαφορές είναι αρκετές στο νέο Series 2, έχει λοιπόν:
2.Ενσωματωμένο GPS
3.Αδιάβροχο 50 μέτρα
5.Διπλό μικρόφωνο
6.Μνήμη Ram 1GB
7.Κεραμικό κάλυμμα στους αισθητήρες
8.Μεγαλύτερη μπαταρία
Δημοσίευση 12/10/2016 - 14:59
Συμφωνώ μαζί σας για τις διάφορες απλά πιστεύω πως το watchOS 3 δεν δίνει πλήρεις αξιοποίηση του ρολογιού. Για παράδειγμα θα ήθελα να τρέχει εφαρμογές αυτόνομα και όχι να εξαρτάται από το τηλέφωνο και όταν συνδέεται με αυτό να συγχρονίζει. Επίσης να έχει τη δυνατότητα να τρέχει εφαρμογές στο παρασκήνιο. Πχ εφαρμογή ηχογράφησης δεν μπορεί να τρέξει στο παρασκήνιο και μακριά από το iPhone. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι λέω. Θέλει δουλειά ακόμη.+1 τα κάλυψες όλα
Δημοσίευση 13/10/2016 - 09:42
Πότε λέτε θα το φέρουν; Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα την κοπέλα πότε θα το παραλάβω και αν έχουν δώσει κανένα μέχρι τώρα. Μου απάντησε ότι δεν ξέρουν πότε (δεν έχουν γενικά ενημέρωση από τους προμηθευτές τους) και ότι δεν έχουν δώσει σε κανέναν το συγκεκριμένο μοντέλο. Μόνο ένα δείγμα έχουν στο μαγαζί τους.
Για να δούμε...
Τελευταία επεξεργασία από: MICZ45, 13/10/2016 - 09:43
Δημοσίευση 13/10/2016 - 09:50
Καλημέρα! Το συγκεκριμένο που παρήγγειλες Nike, η Apple δίνει την κυκλοφορία του τέλη Οκτωβρίου. Αν η istorm παραλάβει έγκαιρα θα το έχεις τέλη του μήνα. Αν πάλι γίνει το φιάσκο που γίνεται με τα απλά, υπολόγιζε τέλη του άλλου μήνα.Έκανα και εγώ εχθές (12-10) από i storm ηλεκτρονική παραγγελία το Apple watch Apple Nike+, 42mm Space Grey Aluminium Case με Black/Cool Grey Nike Sport Band.
Πότε λέτε θα το φέρουν; Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα την κοπέλα πότε θα το παραλάβω και αν έχουν δώσει κανένα μέχρι τώρα. Μου απάντησε ότι δεν ξέρουν πότε (δεν έχουν γενικά ενημέρωση από τους προμηθευτές τους) και ότι δεν έχουν δώσει σε κανέναν το συγκεκριμένο μοντέλο. Μόνο ένα δείγμα έχουν στο μαγαζί τους.
Για να δούμε...
Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 13/10/2016 - 09:50
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)