Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

Apple Watch Series 2: Ταχύτερο, με GPS και αδιάβροχο!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2212 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   al3xis

al3xis

iPH Member

• 315 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2016 - 10:01

ή και Χριστούγεννα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   MICZ45

MICZ45

iPH newbie

• 75 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 13/10/2016 - 10:05

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και την ενημέρωση παιδιά.
Μέχρι τα Χριστούγεννα έχω μια άλφα υπομονή, αλλά όχι για αργότερα!
Είδωμεν...

#573   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo

Δημοσίευση 13/10/2016 - 10:10

Παρακολουθώ μέσω istocknow τα αποθέματα του Apple Watch στην Ευρώπη και βλέπω ότι σιγά σιγά από παντού κόκκινα, αρχίζουν και πρασινίζουν...

Έβαλα και εγώ σήμερα παραγγελία στο istorm (series 2 42mm silver aluminium pearl woven band) και περιμένω στην αίθουσα αναμονής για το μωρό μου!

:)

#574   tolis24h

tolis24h

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2016 - 10:12

Εγω στις 8/10 παρήγγειλα απο apple store uk το SS black 42 και μου εχει παράδοση 7-14/11. Και γενικά οτι παραγγελία κάνεις σε Watch εχει παράδοση 7-14 και το nike το εχει αρχες Νοεμβρίου χωρίς ακριβείς ημερομηνία... Λογικα η επόμενες παραλαβες ειναι καπου εκει... Πιστεύω πως μεχρι τις 20/11 να το έχεις

Sent from my iPhone using Tapatalk

#575   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 13/10/2016 - 10:28

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος Apple Watch 1st generation. Τωρα ορκίζεται ο αδερφός μου στο πανεπιστήμιο, και σκέφτομαι να του πάρω δώρο ένα Apple Watch. Το ζήτημα είναι series 1 ή series 2?? Το series 1 space black είναι άμεσα διαθέσιμο σε istorm τσιμισκη. Όμως σκέφτομαι πως μήπως το 2 θα εχει περισσότερη διάρκεια στο χρόνο;; γιατί διάβασα και για τη διαφορά σε ram, και το σκέφτομαι. Εσείς τι θα μου προτείνατε;; εάν αγόραζα το 2 θα έπαιρνα με το nylon γιατί εγω έχω το black sport band και δεν θα είχε νόημα να έχουμε δυο φορές το ίδιο λουράκι. Το nylon μήπως εχει καλύτερη διαθεσιμότητα;; με την έννοια ότι θα το παραλάβω πιο γρήγορα;; θα ήθελα μέχρι 30 Νοεμβρίου να το έχω. Ρωτάω, ούτως ώστε αν είναι να το προπαραγγειλω από σήμερα από istorm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

#576   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 13/10/2016 - 10:52

Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος Apple Watch 1st generation. Τωρα ορκίζεται ο αδερφός μου στο πανεπιστήμιο, και σκέφτομαι να του πάρω δώρο ένα Apple Watch. Το ζήτημα είναι series 1 ή series 2?? Το series 1 space black είναι άμεσα διαθέσιμο σε istorm τσιμισκη. Όμως σκέφτομαι πως μήπως το 2 θα εχει περισσότερη διάρκεια στο χρόνο;; γιατί διάβασα και για τη διαφορά σε ram, και το σκέφτομαι. Εσείς τι θα μου προτείνατε;; εάν αγόραζα το 2 θα έπαιρνα με το nylon γιατί εγω έχω το black sport band και δεν θα είχε νόημα να έχουμε δυο φορές το ίδιο λουράκι. Το nylon μήπως εχει καλύτερη διαθεσιμότητα;; με την έννοια ότι θα το παραλάβω πιο γρήγορα;; θα ήθελα μέχρι 30 Νοεμβρίου να το έχω. Ρωτάω, ούτως ώστε αν είναι να το προπαραγγειλω από σήμερα από istorm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν δεν κάνω λάθος και το series 1 εχει ένα 1gb ram από την στιγμή που εχει τον ίδιο αναβαθμισμένο επεξεργαστή με το series 2. Οποτε στις αναβαθμίσεις θα πάρει ότι πάρει και το 2.
Με την διαθεσιμότητα υπάρχει θέμα αλλά μέχρι στιγμής εδώ στο φορουμ βλέπω όλοι όσοι έχουμε παραλάβει ειναι με sport band.
Μέχρι 30 Νοεμβρίου που το θέλεις πιστεύω θα ομαλοποιηθεί το θεμα και θα έχεις οποιο κι αν διαλέξεις.

#577   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:09

Αν δεν κάνω λάθος και το series 1 εχει ένα 1gb ram από την στιγμή που εχει τον ίδιο αναβαθμισμένο επεξεργαστή με το series 2. Οποτε στις αναβαθμίσεις θα πάρει ότι πάρει και το 2.
Με την διαθεσιμότητα υπάρχει θέμα αλλά μέχρι στιγμής εδώ στο φορουμ βλέπω όλοι όσοι έχουμε παραλάβει ειναι με sport band.
Μέχρι 30 Νοεμβρίου που το θέλεις πιστεύω θα ομαλοποιηθεί το θεμα και θα έχεις οποιο κι αν διαλέξεις.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση σου! Η αλήθεια είναι ότι όσο έψαξα δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση για τη ram. Το 2 είναι σίγουρο ότι εχει 1gb ram? Όποτε εάν καταλήξω στο 2 καλύτερα να προπαραγγειλω το sport band και οχι το nylon??

#578   cyclops

cyclops

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:Wolv3rine88

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:10

Μη σε απασχολεί η ram , εδώ τα 6/6plus με 1gb τρέχουν το ίδιο άψογα το ios10 με συσκευές που έχουν 2gb ..ποσο μάλλον το ρολόι που οι απαιτήσεις του watch os είναι πιο περιορισμένες. Επίσης το nylon band μπορείς να το πάρεις και ξεχωριστά όποτε θες αργότερα σε περίπτωση που δε το έχουν σε διαθεσιμότητα άμεσα. Αυτό που θα σκεφτείς είναι αν ο αδερφός σου χρειάζεται το gps και την αδιάβροχοποίηση αλλιώς πάρε το series 1 .

#579   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:12

512 ram έχει το series 1. 

1gb RAM έχει μόνο το series 2, αλλά από τη στιγμή που στο ρολόι δεν τρέχει κάποιος εφαρμογές, δεν θα του κάνει διαφορά.

Εγώ που το έχω ένα 8μηνο άντε να τρέξω το viber για να τσεκάρω κανένα μνμ και αυτό με το ζόρι μια φορά την εβδομάδα, οπότε βρίσκω άχρηστο το 1gb RAM.

Βέβαια η αδιαβροχοποίηση και το gps είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#580   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:17

512 ram έχει το series 1. 

1gb RAM έχει μόνο το series 2, αλλά από τη στιγμή που στο ρολόι δεν τρέχει κάποιος εφαρμογές, δεν θα του κάνει διαφορά.

Εγώ που το έχω ένα 8μηνο άντε να τρέξω το viber για να τσεκάρω κανένα μνμ και αυτό με το ζόρι μια φορά την εβδομάδα, οπότε βρίσκω άχρηστο το 1gb RAM.

Βέβαια η αδιαβροχοποίηση και το gps είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά.

ρε συ Πανο με την μπαταρία τι κάνεις? Εμενα (series 1) ίσα ίσα καμιά ημέρα μου βγάζει. Κανένα κόλπο? τι το έβαλα σε airplane mode, τι έκλεισα το bluetooth, πάλι το πρωι το βρίσκω σε 10%.....

#581   tolis24h

tolis24h

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:19

Οι διαφορές είναι αρκετές στο νέο Series 2, έχει λοιπόν:

1.Επεξεργαστή S2 διπύρηνο
2.Ενσωματωμένο GPS
3.Αδιάβροχο 50 μέτρα
4.Φωτεινότητα οθόνης στα 1000 nits
5.Διπλό μικρόφωνο
6.Μνήμη Ram 1GB
7.Κεραμικό κάλυμμα στους αισθητήρες
8.Μεγαλύτερη μπαταρία

Επίσης η συσκευασία του Series 1 δεν περιλαμβάνει πρίζα.
Και τέλος το καλώδιο που περιλαμβάνεται στην συσκευασία των Series 1 και Series 2 είναι 1 μέτρο, ενώ στο αρχικό μοντέλο ήταν 2 μέτρα και περιελάβανε και πρίζα.

για όλα αυτά θα σου πρότεινα το series 2.... Οσο για την ram τώρα ίσως να μην την χρειάζεται, αλλα αργότερα θα ειναι απαραίτητη με τα update και της εφαρμογές που θα βγουν...

#582   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:20

ρε συ Πανο με την μπαταρία τι κάνεις? Εμενα (series 1) ίσα ίσα καμιά ημέρα μου βγάζει. Κανένα κόλπο? τι το έβαλα σε airplane mode, τι έκλεισα το bluetooth, πάλι το πρωι το βρίσκω σε 10%.....

Το φορτίζω κάθε βράδυ. Δεν μου είναι κόπος να το πετάξω στο φορτιστή πριν πέσω για ύπνο.

Με 2 ώρες γυμναστήριο κάθε μέρα, το βράδυ 1-2 που θα πέσω έχω ένα 30% συνήθως. 

Πιο παλιά το φόραγα συνέχεια και το φόρτιζα στα κενά μου (π.χ. τα 20 λεπτά που θα έκανα να ετοιμαστώ πριν φύγω το πρωί, το απόγευμα που θα έτρωγα κλπ) και έτσι το φόραγα και το βράδυ στον ύπνο κλπ. 

Τώρα πια το βάζω το βράδυ στο φορτιστή και τέλος.

#583   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:32

Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση σου! Η αλήθεια είναι ότι όσο έψαξα δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση για τη ram. Το 2 είναι σίγουρο ότι εχει 1gb ram? Όποτε εάν καταλήξω στο 2 καλύτερα να προπαραγγειλω το sport band και οχι το nylon??

Τώρα που το έψαξα καλύτερα ειδα ότι το gsmarena αναφέρει 512mb ram για το series 1

Μη σε απασχολεί η ram , εδώ τα 6/6plus με 1gb τρέχουν το ίδιο άψογα το ios10 με συσκευές που έχουν 2gb ..ποσο μάλλον το ρολόι που οι απαιτήσεις του watch os είναι πιο περιορισμένες. Επίσης το nylon band μπορείς να το πάρεις και ξεχωριστά όποτε θες αργότερα σε περίπτωση που δε το έχουν σε διαθεσιμότητα άμεσα. Αυτό που θα σκεφτείς είναι αν ο αδερφός σου χρειάζεται το gps και την αδιάβροχοποίηση αλλιώς πάρε το series 1 .

Συμφωνώ σε αυτό . Αν ο αδερφός σου τρέχει θα τον βολέψει αρκετά το gps καθώς και αν κάνει υδάτινα σπορ.

Αυτό που τρώει την ίδια μπαταρία είτε το φοράς είτε όχι ούτε εγώ το κατάλαβα αλλά πλέον δεν με απασχολεί.
Το βράδυ ή θα το βάλω για φόρτιση αν ειναι χαμηλά η μπαταρια ή θα το απενεργοποιησω αν ειναι κοντά στο 70% και θα μου βγάλει όλη την υπόλοιπη μέρα μέχρι να μπει και πάλι το βράδυ για φορτιση.

Τελευταία επεξεργασία από: jimthb, 13/10/2016 - 11:33

#584   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:37

Το φορτίζω κάθε βράδυ. Δεν μου είναι κόπος να το πετάξω στο φορτιστή πριν πέσω για ύπνο.

Με 2 ώρες γυμναστήριο κάθε μέρα, το βράδυ 1-2 που θα πέσω έχω ένα 30% συνήθως. 

Πιο παλιά το φόραγα συνέχεια και το φόρτιζα στα κενά μου (π.χ. τα 20 λεπτά που θα έκανα να ετοιμαστώ πριν φύγω το πρωί, το απόγευμα που θα έτρωγα κλπ) και έτσι το φόραγα και το βράδυ στον ύπνο κλπ. 

Τώρα πια το βάζω το βράδυ στο φορτιστή και τέλος.

Πάνω κάτω τα ίδια.....Ναι δεν λέω και εγω κάθε βράδυ θα το βάζω πλεόν αλλά έλεγα μήπως είχες ανακαλύψει κάτι για να διαρκεί λίγο περισσότερο (ρυθμίσεις, notifications etc)...και τώρα που το είπες, για ρίξε και καμιά καλή εφρμογή (fitness app) που αποδεδειγμενα σου είναι χρήσιμη εσένα για βάρη (κάνω και TRX) στο γυμναστήριο (pm για να  μην χαλασω και το thread μαλλον, χαχα)!!!

#585   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2016 - 11:40

Πάνω κάτω τα ίδια.....Ναι δεν λέω και εγω κάθε βράδυ θα το βάζω πλεόν αλλά έλεγα μήπως είχες ανακαλύψει κάτι για να διαρκεί λίγο περισσότερο (ρυθμίσεις, notifications etc)...και τώρα που το είπες, για ρίξε και καμιά καλή εφρμογή (fitness app) που αποδεδειγμενα σου είναι χρήσιμη εσένα για βάρη (κάνω και TRX) στο γυμναστήριο (pm για να  μην χαλασω και το thread μαλλον, χαχα)!!!

άδειασε λίγο inbox :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;