Θήκες iPhone 7/7 Plus & 8/8Plus
Δημοσίευση 14/12/2016 - 21:12
Sent from my iPad using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 15/12/2016 - 09:35
30/11 έλαβα email ότι έφυγε και παρέλαβα 13/12Η caudabe ποσο καιρό κάνουν να έρθουν μου την έστειλαν 1/12 και ακόμη άφαντη και το Τρακ κολλημένο από 5 του μήνα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 15/12/2016 - 10:17
Εγω παρελαβα χτες 2 θηκες caudabe απο 1/12/16 που φανηκε στο λινκ που μου εστειλαν στο email,οποτε σημερα σε βλεπω να παραλαμβανεις.Απλα να ξερεις στα ελτα οταν μπαίνεις να τσεκαρεις το tracking number δεν φαίνεται γιατι δεν ειναι συστημενο οποτε εχε το νου σου γιατι θα στο αφησει πορτα ο ταχυδρομος μην στον τσιμπησει κανενας ''ποντικος''.
Οπως προανεφερα πιο πανω παιδια αγορασα 2 θηκες η μια veil black και μια seath.Στην veil παιζει λιγο το κινητο μεσα εσας ειναι σφιχτή??λετε να τους ενημερωσω?
Τελευταία επεξεργασία από: arxontas77, 15/12/2016 - 10:17
Δημοσίευση 15/12/2016 - 10:33
Μόνο σε μένα ήρθε η caudabe συστημένη; Επειδή δεν ήμουν σπίτι άφησε σημείωμα και πήγα στα ΕΛΤΑ και την πήρα .Εγω παρελαβα χτες 2 θηκες caudabe απο 1/12/16 που φανηκε στο λινκ που μου εστειλαν στο email,οποτε σημερα σε βλεπω να παραλαμβανεις.Απλα να ξερεις στα ελτα οταν μπαίνεις να τσεκαρεις το tracking number δεν φαίνεται γιατι δεν ειναι συστημενο οποτε εχε το νου σου γιατι θα στο αφησει πορτα ο ταχυδρομος μην στον τσιμπησει κανενας ''ποντικος''.
Οπως προανεφερα πιο πανω παιδια αγορασα 2 θηκες η μια veil black και μια seath.Στην veil παιζει λιγο το κινητο μεσα εσας ειναι σφιχτή??λετε να τους ενημερωσω?
Δημοσίευση 15/12/2016 - 10:39
Μόνο σε μένα ήρθε η caudabe συστημένη; Επειδή δεν ήμουν σπίτι άφησε σημείωμα και πήγα στα ΕΛΤΑ και την πήρα .
Αυτο νομιζω δεν ειναι συστημενο απλα εκανε τα προβλεπομενα ο ταχυδρομος και σου λεει μην του την αφησω χύμα να αφησω ενα χαρτακι να ερθει να την παρει μην την βουτηξει κανεις.Σε μενα αφησε το δεμα στην πορτα κατω της πολυκατοικιας....
Δημοσίευση 15/12/2016 - 10:41
Δημοσίευση 15/12/2016 - 10:43
Αυτο νομιζω δεν ειναι συστημενο απλα εκανε τα προβλεπομενα ο ταχυδρομος και σου λεει μην του την αφησω χύμα να αφησω ενα χαρτακι να ερθει να την παρει μην την βουτηξει κανεις.Σε μενα αφησε το δεμα στην πορτα κατω της πολυκατοικιας....
Α μάλιστα δεν το ηξερα[emoji846] Κύριος τότε ο ταχυδρόμος μου! [emoji16][emoji16]
Δημοσίευση 15/12/2016 - 13:13
Την επόμενη βδομάδα θα μου κάνω δώρο γενεθλίων το iPhone 7 Matte Black 32GB και έχω καταλήξει σε μια θήκη και μια μεμβράνη/γυαλί.
Θα ήθελα την γνώμη σας, αν κάποιος έχει πάρει τα παρακάτω:
Θήκη: Spigen® Ultra Hybrid™
Glass: Spigen® GLAS.tR SLIM™
ΥΓ.
Γνωρίζει κανείς αν η μεμβράνη αυτή μπορεί να εφαρμόσει και σε iPhone 6; Το ρωτάω γιατί έχω βρει σε καλή τιμή το πακέτο με 2 μεμβράνες, οπότε αν εφαρμόζει θα πάρω αυτό.
ΥΓ2.
Η μεμβράνη/γυαλί είναι εύκολη στην τοποθέτηση;
Τελευταία επεξεργασία από: RedMike7, 15/12/2016 - 13:20
Δημοσίευση 16/12/2016 - 00:53
Το άλμα το έκανα . Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος άλλος αλλά αν δεν του έβαζα τις μεμβράνες θα έσκαγα .
Αποτελέσματα .
Πολύ καλύτερο από όσο νόμιζα και στην τοποθέτηση αλλά και στην εμφάνιση έχει γίνει πολύ ξεχωριστό .
Θέλει αρκετή υπομονή και πιστολάκι για να γίνει εργοστασιακή δουλειά μου πήρε αρκετό χρόνο για να γίνει 90% τέλειο στα δικά μου μάτια .Λέω 90% γιατί 100% δεν έχω δει ακόμα πουθενά ειδικά σε αυτοκόλητα .Το καλό είναι ότι βγαίνει εύκολα και δεν είναι όπως βάζουμε μεμβράνες να κολλάει δυνατά .
Για μια αλλαγή για μερικές ημέρες νομίζω είναι μια χαρά πάντως .
Τώρα για το πόσο δύσκολα είναι να μπει είναι περίπου 8,5/10 .Θέλει υπομονή μια λάθος κίνηση νευριάζεις και το πετάς στα σκουπίδια .
Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες αν και πιστεύω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ .Η πλάτη πίσω είναι απλά τρέλα πάντως .
Συνημμένα αρχεία
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 16/12/2016 - 01:11
Το αυτοκόλλητο είναι slickwraps; Καλή δουλειά btw αλλά θα προτιμούσα το μαρμάρινο λουκ.Το άλμα το έκανα . Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος άλλος αλλά αν δεν του έβαζα τις μεμβράνες θα έσκαγα .
Αποτελέσματα .
Πολύ καλύτερο από όσο νόμιζα και στην τοποθέτηση αλλά και στην εμφάνιση έχει γίνει πολύ ξεχωριστό .
Θέλει αρκετή υπομονή και πιστολάκι για να γίνει εργοστασιακή δουλειά μου πήρε αρκετό χρόνο για να γίνει 90% τέλειο στα δικά μου μάτια .Λέω 90% γιατί 100% δεν έχω δει ακόμα πουθενά ειδικά σε αυτοκόλητα .Το καλό είναι ότι βγαίνει εύκολα και δεν είναι όπως βάζουμε μεμβράνες να κολλάει δυνατά .
Για μια αλλαγή για μερικές ημέρες νομίζω είναι μια χαρά πάντως .
Τώρα για το πόσο δύσκολα είναι να μπει είναι περίπου 8,5/10 .Θέλει υπομονή μια λάθος κίνηση νευριάζεις και το πετάς στα σκουπίδια .
Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες αν και πιστεύω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ .Η πλάτη πίσω είναι απλά τρέλα πάντως .
Δημοσίευση 16/12/2016 - 08:51
Το αυτοκόλλητο είναι slickwraps; Καλή δουλειά btw αλλά θα προτιμούσα το μαρμάρινο λουκ.
Της xtremeskins είναι .Καλά γούστα είναι αυτά ;-)
Δημοσίευση 16/12/2016 - 10:30
Επειδή έχω βάλει αυτοκόλλητα πολλές φορές, σε άλλες εφαρμογές όμως, όχι σε κινητά, και έχω μια ιδέα, πως κάνεις το σημείο με το σήμα ή τις τρύπες του ηχείου κάτω ή το home button να είναι τέλεια κεντραρισμένα? Έχει ήδη έτοιμα κοψίματα ή τα κόβεις εσύ μετά, γιατί μου φαίνεται δύσκολο να κεντράρουν όλα αυτά.
Δημοσίευση 16/12/2016 - 14:08
Επειδή έχω βάλει αυτοκόλλητα πολλές φορές, σε άλλες εφαρμογές όμως, όχι σε κινητά, και έχω μια ιδέα, πως κάνεις το σημείο με το σήμα ή τις τρύπες του ηχείου κάτω ή το home button να είναι τέλεια κεντραρισμένα? Έχει ήδη έτοιμα κοψίματα ή τα κόβεις εσύ μετά, γιατί μου φαίνεται δύσκολο να κεντράρουν όλα αυτά.
Τα έχει έτοιμα κεντραρισμένα μόνο με μια καρφίτσα τα αφαιρείς τα περιτά κομμάτια και είσαι έτοιμος .
Υπάρχει και discount για όποιον θέλει διεύθυνση εδώ
και εκπτωτικός κωδικός εδώ . 5a81d7b4-00d1-4492-a78f-ffa46a0ed3cd.jpg 69.9KB 62 λήψεις
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 46
0 μέλη, 46 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες