[quote name="nickgoul" post="1888813" timestamp="1493494714"]Έχει μείνει κάποιος ευχαριστημένος από θήκη σιλικόνης (αντίγραφο τύπου Apple) για iPhone 7?
Αν υπάρχει σύνδεσμος είναι ευπρόσδεκτος,όπως και προτάσεις κάποιας θήκης που σας άρεσε.[/quote
Μια από τα ίδια κι εγώ .. οποίος μπορεί να βοηθήσει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πηρα αυτη προσφατα, λιγο πριν παρω την κανονικη. Ελαχιστες διαφορες σε σχεση με τη κανονικη, απο την μια μερα που την κρατησα, ισως θα ελεγα λιγο πιο ανοιχτο το κοκκινο χρωμα. Ποιοτικα +- το ιδιο αν σκεφτεις τη διαφορα χρηματων. Εκει που υπαρχει η μεγαλυτερη διαφορα, ειναι στο ποσο σκονη μαζευει. Η κανονικη, δεν μαζευει πολυ, και αν μαζεψει φευγει ευκολα. Η συγκεκριμενη μαζευει περισσοτερο, και φευγει πιο δυσκολα. Ειχα παρει παλιοτερα μια midnight blue, παλι πριν παρω τη κανονικη, και μαζευε πολυ περισσοτερο, και εφευγε ακομα πιο δυσκολα. (Απο αλλο πωλητη και 5 ευρω βεβαια, ισως επαιζε ρολο αυτο, ισως και το χρωμα)
Γνωμη μου, δεν αξιζει τα λεφτα της, και αυτο λογω σκονης. Βεβαια το ατομο που τη πουλησα, δεν εχει κανενα προβλημα οποτε ισως φταιω και εγω που ειμαι λιγο πιο ψειρας σε αυτα τα θεματα.
100%Official Original Leather Silicone Case Cover Skin For Apple iPhone 7/7 Plus
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgeSohos, 30/04/2017 - 11:42