Δε τίθεται τέτοιο θέμα.
Κι όμως, ακόμη έρχεται.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 17:24
Δε τίθεται τέτοιο θέμα.
Κι όμως, ακόμη έρχεται.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 18:44
Tωρα παντως εχει πιο εντατικους ελεγχους στα τελωνεια ελτα κτλ
Περιμενα ενα δεμα κατι ακουστικα κ μολις σημερα μου εμφανισε οτι ειναι τελωνειο Αθηνα
Αξια ηταν 29 δολλαρια κ τωρα την πατησα.
Τοσες φορες που ειχα αγορασει δεν ειχα θεμα αλλα τωρα περιμενω να δω ποσο θα πληρωσω εξτρα !
Και το κακο ειναι οτι παραγγειλα κ τις θηκες απο caudabe, αμα την φαω κ απο κει καηκαμε !!
Δημοσίευση 11/10/2017 - 18:50
Nikosgnr,
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ακόμη δεν παρέλαβα και στο tracking των ΕΛΤΑ δεν βγάζει τίποτα. Στο δε tracking της Caudabe δείχνει ότι μέσα Αυγούστου έφτασε Ελλάδα.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 18:57
Nikosgnr,
Αυτό ακριβώς εννοώ. Ακόμη δεν παρέλαβα και στο tracking των ΕΛΤΑ δεν βγάζει τίποτα. Στο δε tracking της Caudabe δείχνει ότι μέσα Αυγούστου έφτασε Ελλάδα.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 19:30
Tωρα παντως εχει πιο εντατικους ελεγχους στα τελωνεια ελτα κτλ
Περιμενα ενα δεμα κατι ακουστικα κ μολις σημερα μου εμφανισε οτι ειναι τελωνειο Αθηνα
Αξια ηταν 29 δολλαρια κ τωρα την πατησα.
Τοσες φορες που ειχα αγορασει δεν ειχα θεμα αλλα τωρα περιμενω να δω ποσο θα πληρωσω εξτρα !
Και το κακο ειναι οτι παραγγειλα κ τις θηκες απο caudabe, αμα την φαω κ απο κει καηκαμε !!
Nikosgnr,
Πόσες μέρες περιμένεις?
Δημοσίευση 11/10/2017 - 20:13
Με γειά
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:15
Nikosgnr,
Από αρχές Αυγούστου. Πλέον πιστεύω μόνο ο μάγος της φωτογραφίας θα μπορεσει να βρει που κατέληξε.
Ριξε μια ματια στα ΕΛΤΑ τις περιοχης σου και σε μενα ετσι εδειχνε οτι ηταν Ελλαδα και τελικα το ειχε ο ταχυδρομος και δεν το αφηνε στο γραμματοκιβωτιο γιατι ηθελε να μου το δωσει χερι χερι
christoss78,
Ευχαριστώ. Ναι, θα κάνω αύριο μία ερώτηση στα ΕΛΤΑ μήπως και.
Τελευταία επεξεργασία από: dcba, 11/10/2017 - 21:24
Δημοσίευση 12/10/2017 - 08:21
Ρε 'συ τότε κάτι άλλο παίζει. Είναι πάρα πολύ 2+ μήνες.
10 μέρες άντε μαξ 12 να περιμένεις για να παραλάβεις.
Να το ψάξεις στα ΕΛΤΑ, εκτός και αν είσαι σε πολυκατοικία με πιθανούς ελαφροχέρηδες.
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 12/10/2017 - 09:08
Τη δερμάτινη της Apple δε θα τη σκεφτόσασταν καθόλου? Η έστω κάποια αντίστοιχη https://youtu.be/YMsJMYmlNNU Nomad Leather Case
Δημοσίευση 12/10/2017 - 09:57
Τη δερμάτινη της Apple δε θα τη σκεφτόσασταν καθόλου? Η έστω κάποια αντίστοιχη https://youtu.be/YMsJMYmlNNU Nomad Leather Case
εγώ δεν είχα χρόνο να το πολυψάξω τότε και την πήρα για το 8plus σε ίδιο χρώμα.Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένος και φαντάσου είχα πριν την Vaja case wallet..
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες