Βάζοντας τον κωδικό NEWIPHONE2017 εχετε -15% επιπλέον.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, θα κάνω παραγγελία από Caudabe (με τις τρέχουσες τιμές).
Ενδιαφέρεται κανείς να συμετάσχει? PM me!!
Η πρόταση θα ισχύει μέχρι το μεσημέρι...!
Δημοσίευση 15/01/2018 - 10:19
Βάζοντας τον κωδικό NEWIPHONE2017 εχετε -15% επιπλέον.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, θα κάνω παραγγελία από Caudabe (με τις τρέχουσες τιμές).
Δημοσίευση 15/01/2018 - 10:31
Να υπολογίζω και τελωνείο, σωστά?
Δημοσίευση 15/01/2018 - 10:34
Να υπολογίζω και τελωνείο, σωστά?
Από όσο γνωρίζω όχι .
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 15/01/2018 - 18:53
παιδια για το 7 plus ποια ειναι η καλυτερη και πιο λεπτη(οσο γινεται ) διαφανη θηκη σιλικονης?και καλη,δηλαδη επωνυμη
RF forever
Δημοσίευση 15/01/2018 - 19:43
αν την εχει κανεις για πουλημα ασ στειλει,ringke fusion for iphone 7 plus ,clear η smoke clear
RF forever
Δημοσίευση 18/01/2018 - 07:44
Μιας και στο 6s είχα TG της godosmith είπα να πάρω και για το 7 το ίδιο, υπάρχει καμία θήκη συμβατή, το λέω μιας και κάποιες που δοκίμασα το σηκώνουν.
Δημοσίευση 18/01/2018 - 09:49
Μιας και στο 6s είχα TG της godosmith είπα να πάρω και για το 7 το ίδιο, υπάρχει καμία θήκη συμβατή, το λέω μιας και κάποιες που δοκίμασα το σηκώνουν.
Λογικά με τις αυθεντικές θα υπάρχει συμβατότητα. Με το GD smith ενώ στο 6αρη και 6s(του πατέρα) έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το 8αρη δεν έμεινα ικανοποιημένος καθότι είχε σκόνη το τζάμι εσωτερικά και σκουπιδάκια. Δες καλύτερα για klearlook τζάμι.
Για να μην σηκωθεί το τζάμι να ξέρεις πως πρέπει να το αφήσεις να κολλήσει αρκετά και να μη βιαστείς να βάλεις την θήκη. Σε εμένα στο 6 αρη βιάστικα να τοποθετήσω την playproof και είχε σηκωθεί αρκετά, στου πατέρα μου το 6s την έβαλα τη θήκη μετά από 2 μέρες και δεν σηκώθηκε καθόλου.
Δημοσίευση 18/01/2018 - 14:07
Λογικά με τις αυθεντικές θα υπάρχει συμβατότητα. Με το GD smith ενώ στο 6αρη και 6s(του πατέρα) έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με το 8αρη δεν έμεινα ικανοποιημένος καθότι είχε σκόνη το τζάμι εσωτερικά και σκουπιδάκια. Δες καλύτερα για klearlook τζάμι.
Για να μην σηκωθεί το τζάμι να ξέρεις πως πρέπει να το αφήσεις να κολλήσει αρκετά και να μη βιαστείς να βάλεις την θήκη. Σε εμένα στο 6 αρη βιάστικα να τοποθετήσω την playproof και είχε σηκωθεί αρκετά, στου πατέρα μου το 6s την έβαλα τη θήκη μετά από 2 μέρες και δεν σηκώθηκε καθόλου.
Ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω λίγο ακόμα. Ειμαι full ευχαριστημένος απο την Godosmith και δύσκολα τωρα θα πάω αλλού. Φυσικά αν έρθουν και είναι χαλια θα κοιτάξω αυτές που μου είπες.
Δημοσίευση 18/01/2018 - 18:52
RF forever
Δημοσίευση 18/01/2018 - 20:11
Δημοσίευση 18/01/2018 - 20:12
Καμμία πρόταση για το νεοαποκτηθέν 8αρι μου ;
Θα ήθελα κάποια προστασίας (όχι απλά διακοσμητική), που θα συνοδέψω με ένα tempered glass.
Sent from my iPad using Tapatalk
Playproof rhinoshield!! Τσέκαρε την όπου θες youtube όπου όπου θες.Μικρή διακριτική σχετικά και πολύ μα πολύ γερή και προστατεύει απίστευτα.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 18/01/2018 - 20:15
Δημοσίευση 18/01/2018 - 20:39
Παρήγγειλε και το temperred glass που έχει προαιρετικά, από εκεί ;Playproof rhinoshield!! Τσέκαρε την όπου θες youtube όπου όπου θες.Μικρή διακριτική σχετικά και πολύ μα πολύ γερή και προστατεύει απίστευτα.
Τελευταία επεξεργασία από: skiace, 18/01/2018 - 20:44
Δημοσίευση 18/01/2018 - 20:43
Παρήγγειλε και το temperred glass που έχει προαιρετικά, από εκεί ;
Έρχεται από Αμερική, άρα θα έχει επιβάρυνση τελωνείου ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Γερμανία ή Γαλλία έρχεται αν και το πρώτο είναι το πιο πιθανό. Δεν έχει τελωνείο. Για γυαλί λένε όλοι το klearlook https://www.amazon.c...k/dp/B01JBUAZ04 μόλις τοποθετήσω θα έχω εικόνα. Εγώ για την rhinoshield παρέλαβα σε 7 ή 8 μέρες γιατί έβαλα την γρήγορη αποστολή και ήρθε και έκατσε κουτί.
Δημοσίευση 18/01/2018 - 20:51
Γερμανία ή Γαλλία έρχεται αν και το πρώτο είναι το πιο πιθανό. Δεν έχει τελωνείο. Για γυαλί λένε όλοι το klearlook https://www.amazon.c...k/dp/B01JBUAZ04 μόλις τοποθετήσω θα έχω εικόνα. Εγώ για την rhinoshield παρέλαβα σε 7 ή 8 μέρες γιατί έβαλα την γρήγορη αποστολή και ήρθε και έκατσε κουτί.
0 μέλη, 27 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες