Ένα βίντεο για την σύγκριση αρχείων raw και jpg μέσα από την κάμερα του iphone.
Δημοσίευση 13/09/2016 - 19:34
Ένα βίντεο για την σύγκριση αρχείων raw και jpg μέσα από την κάμερα του iphone.
Δημοσίευση 13/09/2016 - 19:39
Μήπως είναι δημοσιογραφική έκδοση και στην κανονική να έχει κανονική συσκευασία; Αν είναι έτσι είναι απαράδεκτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θέλω να πιστεύω πως όχι!!
Δημοσίευση 13/09/2016 - 20:48
Απο οτι φαινεται και απο αλλες φωτογραφιες unboxing, τα ακουστικα ΔΕΝ ειναι σε πλαστικο κουτι...
Δημοσίευση 13/09/2016 - 21:35
Σε ευχαριστω πολύ. Δεν μπορεσα να βγαλω ακρη.
Θα παω όμως να ρωτησω στην Speedex που την αντιπροσωπευει εδώ για το κοστος σε dhl express.
Όσον αφορά το πρώτο σου ερώτημα για τιμολόγηση.
Γίνεται 100%. Έχω αγοράσει πολλές φορές πράγματα από apple store σε πολλά μέρη του κόσμου και τους ζητώ να αναγράψουν τα στοιχεία της εταιρείας μου. Περνάει κανονικά στα έξοδα στην Ελλάδα. Το μόνο κακό είναι ότι ο ΦΠΑ σε συμψηφίζεται. Έχω ακούσει όμως ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να το πάρεις πίσω, αλλά δεν ξέρω πως.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 01:59
Τραβηγμένη από φίλο στο San Francisco...
Με τίτλο..
#San M@l@k@S
Αναμένουμε εντυπώσεις όταν παραλάβεις....
Μην βαζεις στοιχημα, μπορει να ναι κ αστεγος. Ειναι απειροι στο sf
legit
Δημοσίευση 14/09/2016 - 02:02
Μην βαζεις στοιχημα, μπορει να ναι κ αστεγος. Ειναι απειροι στο sf
www.cmd-z.gr | Tech Blog
Άστεγος έξω από το Apple Store στην γραμμή και δίπλα στην καρέκλά.... Πιο σύμπτωση πεθαίνεις .. Και με καθαρό ωραιότατο sleeping bag ... Δεν νομίζω ...
@CaLi@
Δημοσίευση 14/09/2016 - 07:59
Άστεγος έξω από το Apple Store στην γραμμή και δίπλα στην καρέκλά.... Πιο σύμπτωση πεθαίνεις .. Και με καθαρό ωραιότατο sleeping bag ... Δεν νομίζω ...
μαλλον θα πουλησε το σπιτι του ο ανθρωπος για να παρει το iPhone οποτε τον λες και αστεγο
Δημοσίευση 14/09/2016 - 11:04
Σου ξαναλέω, δε παίζει κάποιο ρόλο το μοντέλο.
Αν είναι πάλι της Verizon θα δείς Α1660.
Τα μοντέλα Α 1660 και 1661 είναι CDMA, δεν νομίζω ότι έρχονται Ελλάδα!
www.apple.com/iphone/lte
Αυτά που θα έρθουν μάλλον θα είναι τα Α 1778 και 1784 που είναι ίδια και για US, Ελλάδα και Αγγλία, αλλάζει μόνο το πριζάκι τροφοδοσίας!
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 14/09/2016 - 11:05
Δημοσίευση 14/09/2016 - 11:06
Δημοσίευση 14/09/2016 - 11:22
16/9 και μετά .
Δημοσίευση 14/09/2016 - 11:37
Τα μοντέλα Α 1660 και 1661 είναι CDMA, δεν νομίζω ότι έρχονται Ελλάδα!
www.apple.com/iphone/lte
Αυτά που θα έρθουν μάλλον θα είναι τα Α 1778 και 1784 που είναι ίδια και για US, Ελλάδα και Αγγλία, αλλάζει μόνο το πριζάκι τροφοδοσίας!
Πάμε άλλη μια. Το μοντέλο δε παίζει ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ.
Δεν είναι αποκλειστικά CDMA. Υποστηρίζουν GSM εδώ.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 12:06
Πάμε άλλη μια. Το μοντέλο δε παίζει ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ.
Δεν είναι αποκλειστικά CDMA. Υποστηρίζουν GSM εδώ.
Οk, αν το ξέρεις, γιατί στο link της Apple στα CDMA μοντέλα δεν έχει την Ελλάδα!
www.apple.com/iphone/lte
Δημοσίευση 14/09/2016 - 12:09
Οk, αν το ξέρεις, γιατί στο link της Apple στα CDMA μοντέλα δεν έχει την Ελλάδα!
www.apple.com/iphone/lte
CDMA network υπάρχει μονο στις χώρες που αναφέρει και για αυτό δεν έχει την Ελλάδα.
Αυτά τα τηλέφωνα που λένε CDMA είναι GSM&CDMA, οπότε δουλεύουν κανονικά σε GSM δίκτυα απλά έχουν και τη δυνατότητα να παίξουν και σε CDMA.
Μονο στα παλιά iPhone υπήρχε θέμα όπου είτε έπιαναν διαφορετικές μπάντες στο LTE είτε δεν είχαν θύρα SIM (τα CDMA μοντέλα).
Τα νέα μοντέλα δεν έχουν τέτοιο θέμα.
Αλλά αν σε αγχώνει τόσο, δες και αγόρασε από αλλού.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 12:18
www.apple.com/iphone/lte
CDMA δίκτυα υπάρχουν μόνο στην Αμερική.
Όπως σου 'πα και πιο πάνω, απο το 5 και μετά οι συγκεκριμένες συσκευές είναι GSM+CDMA.
Τέτοιο παράδειγμα είναι της Verizon που είναι ξεκλείδωτα παντού και παίζουν μια χαρά και εδώ.
Εν ολίγοις.. Μη κολλάς στο μοντέλο. Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί στο τελος με το deals365, είναι οτι χάνεις το 2ο χρόνο της εγγύησης εδώ.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 12:23
και ομως πιστευω οτι στις 40 αγορες που δειχνει το site του deals365 το ενα πλας ειναι το δικο σου.....(καλοριζικο!)CDMA δίκτυα υπάρχουν μόνο στην Αμερική.
Όπως σου 'πα και πιο πάνω, απο το 5 και μετά οι συγκεκριμένες συσκευές είναι GSM+CDMA.
Τέτοιο παράδειγμα είναι της Verizon που είναι ξεκλείδωτα παντού και παίζουν μια χαρά και εδώ.
Εν ολίγοις.. Μη κολλάς στο μοντέλο. Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί στο τελος με το deals365, είναι οτι χάνεις το 2ο χρόνο της εγγύησης εδώ.
0 μέλη, 37 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες