Οσοι το εχετε το καινουργιο τηλεφωνο, καντε μια εγγραφη βιντεο 2-3 λεπτα σε 4Κ, σε απολυτη ησυχια και μετα καντε αναπαραγωγη το βιντεο στον υπολογιστη σας με δυνατα λιγο τα ηχεια και δεστε εαν ακουτε εναν ηχο σαν σφυριγμα
iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 18/09/2016 - 13:27
Ad
Δημοσίευση 18/09/2016 - 13:57
Εάν αγοράσω τη συσκευή απο Αγγλία και Apple Store και τη στείλω σε φίλη που μένει Αγγλία ποια εταιρία courier να προτιμησω για να μου το στείλει Ελλάδα?
UPS?
Θα εχω εξτρα έξοδα τελωνείου κτλ αν το βαλει σε ενα απλο δεματάκι?
Κάποια άλλη πρόταση?
Το 7 128GB είναι 125 ευρώ πιο φθηνά στην Αγγλία!
Τελευταία επεξεργασία από: Lefty79, 18/09/2016 - 13:57
Δημοσίευση 18/09/2016 - 14:02
Δημοσίευση 18/09/2016 - 14:03
DHL, TNT, UPS όποια είναι φθηνότερη. Τελωνείο δεν υπάρχει εντός Ε.Ε.Εάν αγοράσω τη συσκευή απο Αγγλία και Apple Store και τη στείλω σε φίλη που μένει Αγγλία ποια εταιρία courier να προτιμησω για να μου το στείλει Ελλάδα?
UPS?
Θα εχω εξτρα έξοδα τελωνείου κτλ αν το βαλει σε ενα απλο δεματάκι?
Κάποια άλλη πρόταση?
Το 7 128GB είναι 125 ευρώ πιο φθηνά στην Αγγλία!
Δημοσίευση 18/09/2016 - 14:04
Και του 7s plus θα ειναι καλύτερη απο του 7 plus κλπ. Λες να βγάζανε κινητό με χειρότερη κάμερα απο το προηγούμενο;Εχω το 6plus. Πιστευει οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση στο 7 plus ; Η καμερα στο 7 plus δεν ειναι καλυτερη ;
Το θέμα ειναι αν έχεις λεφτά για χάλασμα. Αν έχεις και δεν χρειάζεσαι κατι άλλο, παρτο.
Δημοσίευση 18/09/2016 - 14:06
Δεν εχει τελωνείο απο Αγγλια
DHL, TNT, UPS όποια είναι φθηνότερη. Τελωνείο δεν υπάρχει εντός Ε.Ε.
Eυχαριστώ παιδιά.
Αρα ακουγεται καλή λύση η Αγγλία σε περιπτωση που και τα σκρουτζομάγαζα το έχουν ακριβά.
Μα 125 ευρω πιο φθηνά
Πωπω έλληνες πάροχοι ειστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!
Δημοσίευση 18/09/2016 - 14:18
Φιλε μου δεν αξιζει με τιποτα η αναβαθμιση σε οσους εχουμε οποιοδηποτε iphone (πλην του 2g), μιας και προκειται για το ιδιο κινητο καθε χρονο στην ουσια. Θα το παρω το μαυρο το πλας.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Απο που ;
Δημοσίευση 18/09/2016 - 15:05
Κάθε μέρα και ανακατασκευασμένο η Document είχε ιδική θέση parcking για τον Stevo! Και μετά αφού έπρενε το ανακατασκευασμένο το πούλαγε καπάκι εδώ η μέσο insomnia και αγόραζε καπάκι σφραγισμένο, την είχε δει κάπως με τα ανακατασκευασμενα.
Ανακατεασκευασμενο δε θα επαιρνα ουτε εγω. Θα το πουλαγα για πλακα.
Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk
Δημοσίευση 18/09/2016 - 15:10
www.cmd-z.gr | Tech Blog
legit
Δημοσίευση 18/09/2016 - 15:51
ναι είναι καλύτερη, εξαρτάται και τι απαιτήσεις έχεις από τη κάμερα. Αλλαγές υπάρχουν αλλά και πάλι πιστεύω πραγματικά,αν ισχύσουν τα οσα ακούγονται, το επόμενο iPhone θα αξίζει για αναβάθμιση τουλάχιστον για τους έχοντες το 6,6s και plusΕχω το 6plus. Πιστευει οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση στο 7 plus ; Η καμερα στο 7 plus δεν ειναι καλυτερη ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 18/09/2016 - 16:32
Τωρα μια ισως ηλιθια ερωτηση
Υποτιθεται και πιστευω οτι οντως θα γινει πραξη,την Παρασκευη παω να παραλαβω το καινουριο 7plus απο Ελλαδα,απο αλυσιδα.
Λετε να το ακυρωσω για το θεμα του θορυβου?Με εχει προβληματισει.Δεν ειναι μονο το αν θα το ακουω εγω αλλα πες μεθαυριο θελω να το πουλησω μη δεν μπορω...
Ποια η γνωμη σας??
Επισης οσοι πηρατε το καινουριο,ο ηχος πως ειναι λογω των δυο ηχειων?Στον ηχο κλησης λειτουργουν και τα δυο?
Ευχαριστω
Δημοσίευση 18/09/2016 - 17:03
Τελικά έχει γρήγορη φόρτιση?Άντε, πολύ με βασάνισα από χθες
IMG_2064.JPG
Δημοσίευση 18/09/2016 - 17:09
Πάρε το, ρε φίλε, να το ευχαριστηθείς και άσε τις βλακείες που ακούγονται. Σε λίγο όλοι οι iPhone χρήστες θα κυκλοφορούν με το τηλέφωνο στο αυτί, αλλά με την οθόνη προς τα έξω για να ακούσουν τον τόσο ενοχλητικό θόρυβο που κάνει το τηλέφωνο. Μας λένε που μας λένε χαζούς που χρησιμοποιούμε τηλέφωνο με παρωχημένο hardware και άλλες τέτοιες μαλακίες, τώρα θα μας πουν και σαλταρισμένους που μιλάμε στο τηλέφωνο με την οθόνη προς τα έξω.Τωρα μια ισως ηλιθια ερωτηση
Υποτιθεται και πιστευω οτι οντως θα γινει πραξη,την Παρασκευη παω να παραλαβω το καινουριο 7plus απο Ελλαδα,απο αλυσιδα.
Λετε να το ακυρωσω για το θεμα του θορυβου?Με εχει προβληματισει.Δεν ειναι μονο το αν θα το ακουω εγω αλλα πες μεθαυριο θελω να το πουλησω μη δεν μπορω...
Ποια η γνωμη σας??
Επισης οσοι πηρατε το καινουριο,ο ηχος πως ειναι λογω των δυο ηχειων?Στον ηχο κλησης λειτουργουν και τα δυο?
Ευχαριστω
Βέβαια, αν έχει παραγγείλει plus σε jet black, έχεις δίκιο. Το τηλέφωνο θα ακούγεται λες και στέλνει σήματα μορς ή σαν το γουργουρητό γάτας. Μην ακυρώσεις όμως την παραγγελία, απλά πες μου που την έκανες να πάω να το πάρω εγώ στο όνομα σου. 😜😜
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 18/09/2016 - 17:14
Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:15
Αφαιρεσε και περιπου 50€ μεταφορικα και τελικα μενει γυρω στα 70€ η διαφορα.Eυχαριστώ παιδιά.
Αρα ακουγεται καλή λύση η Αγγλία σε περιπτωση που και τα σκρουτζομάγαζα το έχουν ακριβά.
Μα 125 ευρω πιο φθηνά
Πωπω έλληνες πάροχοι ειστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ!!!
Sent from my iPad Air using Tapatalk
Δημοσίευση 18/09/2016 - 20:14
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες