Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#751   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/09/2016 - 14:49

Εχω το note 4 εδω κ 2 χρονια κ το 32 με φτανει. Αμα περασουμε τα 1000 καηκαμεεεε!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τότε προχώρα με το 32αρι μοντέλο και καλορίζικο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#752   hlias77

hlias77

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2016 - 14:49

http://www.phablets..../phones-1/apple

7 plus θα φέρει κάποια κομμάτια στις 23.αυτα που ειχε έφυγαν μου ειπε.τιμες που ρώτησα ειπε δεν εχουν τιμολογήσει ακομα.σε ερώτηση μου,σχετικά με το αν θα ειναι μεγαλύτερες οι τιμές απο τις ήδη υπάρχουσες στο Σκρουτζ,μου ειπε δεν γνωρίζει ακομα.ο συγκεκριμένος κανει και ανταλλαγές,εχει κάποιος εμπειρία;αγοράζει σε καλές τιμές ή πετσοκόβει;(ρητορικά ρωτάω βασικά,αλλα δεν βαριέσαι)

#753   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1128 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 19/09/2016 - 15:02

Παντως 5 μερες πριν την επισημη και το σκρουτζ παιζει ενα 5 ευρω κατω απο τις εδω επισημες καλο αυτο

#754   rikos7

rikos7

iPH Elite Poster

• 2044 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:zio7

Δημοσίευση 19/09/2016 - 15:07

Το θέμα είναι αν μπορέσουν στο σκρουτζ να καλύψουν την ζήτηση....

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#755   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/09/2016 - 15:40

Μέσω παρόχου είναι κλειδωμένες οι συσκευές.

Apple Store και ξεμπέρδεψες.

δεν είναι κλειδωμένες μέσω παρόχου οι συσκευές. Έχω πάρει και από ΕΕ και από Three και ήταν πάντα ξεκλείδωτα. Εάν κάποιος πάροχος το έχει κλειδωμένο για οποιοδήποτε λόγο απλά πας και τους λες να το ξεκλειδώσουν και πρέπει να το κάνουν ανεξάρτητα με το αν έχει τελειώσει το συμβόλαιο η όχι.

#756   georgis000

georgis000

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Twitter:@georgis000
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 19/09/2016 - 15:58

Παίδες καλησπέρα,

Επειδή αλλάζω iphone ανά τετραετία..κ ενώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το iphone7..κάπου διάβασα ένα άρθρο που ανέφερε πως οι μεγάλες αλλαγές δεν ήρθαν με το 7..αλλά τις τρέναραν για το 8 (π.χ oled οθόνη) όπου θα γιορτάσουν κ τα γενέθλια των 10 ετών,παρακάμπτοντας έτσι κ το 7s...

Δώστε καμιά συμβουλή εσείς που είστε κ πιο ειδικοί επί του θέματος,

ευχαριστώ

#757   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2016 - 16:04

δεν είναι κλειδωμένες μέσω παρόχου οι συσκευές. Έχω πάρει και από ΕΕ και από Three και ήταν πάντα ξεκλείδωτα. Εάν κάποιος πάροχος το έχει κλειδωμένο για οποιοδήποτε λόγο απλά πας και τους λες να το ξεκλειδώσουν και πρέπει να το κάνουν ανεξάρτητα με το αν έχει τελειώσει το συμβόλαιο η όχι.

Με συμβόλαιο είναι ή δεν είναι κλειδωμένες?

Δε μιλάμε για Full Price αγορά.

Παίδες καλησπέρα,

Επειδή αλλάζω iphone ανά τετραετία..κ ενώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το iphone7..κάπου διάβασα ένα άρθρο που ανέφερε πως οι μεγάλες αλλαγές δεν ήρθαν με το 7..αλλά τις τρέναραν για το 8 (π.χ oled οθόνη) όπου θα γιορτάσουν κ τα γενέθλια των 10 ετών,παρακάμπτοντας έτσι κ το 7s...

Δώστε καμιά συμβουλή εσείς που είστε κ πιο ειδικοί επί του θέματος,

ευχαριστώ

Αν το θες, το παίρνεις και τέλος. Με τόσα χρόνια που 'χεις να αλλάξεις τηλ. όποιο και να πάρεις δεν υπάρχει περίπτωση να μη το ευχαριστηθείς.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#758   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2016 - 16:07

Ερώτηση κρίσεως:
Εφόσον φέτος κυκλοφορεί επίσημα νωρίτερα από άλλες χρονιές, οι τιμές (από Skroutz) δεν θα πρέπει να πέσουν λίγο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο;

#759   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1078 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 19/09/2016 - 16:17

Παντως 5 μερες πριν την επισημη και το σκρουτζ παιζει ενα 5 ευρω κατω απο τις εδω επισημες καλο αυτο

Δε βλέπω διαφορά από τις επίσημες.

Στο σκρουτζ έχουν ήδη κάνει αρνητικά reviews, πριν κυκλοφορήσει...δεν πάμε καλά...τρελό κόμπλεξ.

#760   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2016 - 16:20

Ερώτηση κρίσεως:
Εφόσον φέτος κυκλοφορεί επίσημα νωρίτερα από άλλες χρονιές, οι τιμές (από Skroutz) δεν θα πρέπει να πέσουν λίγο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο;

Σημερα μπηκαν οι τιμες στο σκρουτζ ποσο πιο γρηγορα να πεσουν;

#761   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2016 - 16:24

Σημερα μπηκαν οι τιμες στο σκρουτζ ποσο πιο γρηγορα να πεσουν;

Δε μιλάω για σήμερα, αλλά σε σχέση με άλλες χρονιές που κυκλοφορούσε ένα μήνα αργότερα.
Υπήρχε μεγαλύτερο περιθώριο χρονικά για να κρατηθούν οι τιμές ψηλά και κοντά στους "επίσημους".

#762   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2011 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 19/09/2016 - 18:22

Με συμβόλαιο είναι ή δεν είναι κλειδωμένες?

Δε μιλάμε για Full Price αγορά.

παντα για τα με συμβόλαιο μιλάω Νίκο. Όχι για full price. Και το λέω από εμπειρίας. Το 6s plus που έχω τώρα είναι με συμβόλαιο στην three και το 6 πέρυσι ήταν στην ΕΕ. Και τα δυο τα παρέλαβα ξεκλείδωτα.

#763   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 19/09/2016 - 20:12

Δε μιλάω για σήμερα, αλλά σε σχέση με άλλες χρονιές που κυκλοφορούσε ένα μήνα αργότερα.
Υπήρχε μεγαλύτερο περιθώριο χρονικά για να κρατηθούν οι τιμές ψηλά και κοντά στους "επίσημους".

τι σημασία εχει αυτο;;;οι τιμές διαμορφώνονται πάντα ανάλογα την ζήτηση...αν η ζήτηση παραμένει υψηλή μεγάλο διάστημα τοσο πιο αργά θα πέσουν οι τιμές.

#764   Stratos441

Stratos441

iPH Enthousiast

• 361 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2016 - 21:15

τι σημασία εχει αυτο;;;οι τιμές διαμορφώνονται πάντα ανάλογα την ζήτηση...αν η ζήτηση παραμένει υψηλή μεγάλο διάστημα τοσο πιο αργά θα πέσουν οι τιμές.

Εννοείται, δεν αντιλέγω σ' αυτό. Ούτως ή άλλως, η ζήτηση κάθε χρόνο παραμένει σε υψηλά επίπεδα, παρά τις "αντίθετες" προβλέψεις από μερικούς...  :rolleyes:

Κάθε χρόνο όμως, η επίσημη κυκλοφορία είναι περί τα μέσα Οκτώβρη αν θυμάμαι καλά. Φέτος δεν υπάρχει αυτό το περιθώριο. Οπότε...θεωρητικά πάντα, αυτό μπορεί να οδηγήσει τους "μικρούς" να ρίξουν λίγο γρηγορότερα τις τιμές τους, μιας και φέτος στην ουσία "μικροί" και "μεγάλοι" μπαίνουν ταυτόχρονα στην αγορά.  

Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα στο skroutz, τα μαγαζιά που έχουν ανακοινώσει διαθεσιμότητες είναι μόνο 5 και αν παρατηρήσεις τις τιμές τους, είναι "fix" και λίγο πιο κάτω από τις επίσημες. Λογικό.

Ας περιμένουμε λίγο να μπουν και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι, γιατί εκτιμώ πως μετά την 1η-2η εβδομάδα κυκλοφορίας αυτό θα αλλάξει. Όχι δραματικά φυσικά, πάλι θα περιμένουμε κάποιο χρονικό διαστημα για να υπάρχουν αισθητές διαφορές. Απλά η εκτίμηση μου είναι πως φέτος μπορεί να γίνει γρηγορότερα συγκριτικά με το παρελθόν.

Αλλά ας αφήσουμε τις θεωρίες κι ας μείνουμε στις εντυπώσεις προς το παρόν, που έχουν αρκετό ενδιαφέρον από τους φίλους που ήδη το έχουν στα χέρια τους  :)

#765   stelos2003

stelos2003

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Twitter:@stelos2003
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:.ScorpiOn.

Δημοσίευση 19/09/2016 - 23:16

εγω παιδια που το ειδα το 7αρι απο κοντα (plus) χθες απο ενα φιλο , πρωτη φορα απο το 2007 που καθε χρονο αναβαθμιζω, ξενερωσα τοσο πολυ με την σχεδον ιδια εμφανιση, που λεω να μεινω στο τελειο χρυσο μου 6s plus που πληρωσα και 1000 ευρω. Αυτο δεν ειναι iPhone 7 κατ'εμε αλλα iPhone 6SS .... Σε καμια περιπτωση δε θα βιαστω στην αγορα του και οπως προειπαν πολυ πιο πανω θα περιμενουμε τιμες skroutz..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες