Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#856   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:30

εσυ φταις που καθεσαι και δινεις λογαριασμο στον καθενα..

Μα έχουν απορία οι άνθρωποι να μην τους την λύσω... :)

Κουβέντα να γίνεται... Κανονικά δεν έπρεπε καν να την ξεκινήσω εγώ κάπου τους καταλαβαίνω.. 

Άντε να έρθει το *(%^%$%@$@ τηλέφωνο να αρχίζω και εγώ τις δημιουργίες!! Φέτος θα γίνει το καθιερωμένο εναλλακτικό Unboxing .. Πέρσι δεν άξιζε, φέτος έχουμε λίγες διαφορές ... 

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#857   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:34

Μα έχουν απορία οι άνθρωποι να μην τους την λύσω... :)

Κουβέντα να γίνεται... Κανονικά δεν έπρεπε καν να την ξεκινήσω εγώ κάπου τους καταλαβαίνω..

Άντε να έρθει το *(%^%$%@$@ τηλέφωνο να αρχίζω και εγώ τις δημιουργίες!! Φέτος θα γίνει το καθιερωμένο εναλλακτικό Unboxing .. Πέρσι δεν άξιζε, φέτος έχουμε λίγες διαφορές ...

φιλε σπυρο το προβλημα με τον ελληνα ειναι οτι "αν καει το σπιτι μου μακαρι να καει και του γειτωνα"
Αν δεν εχω εγω 3 iphone να μην εχει κανεις αλλος 3 iphone η ακομα και να εχει να του καουνε και τα 3...αυτη η κολονοοτροπια που μας τρωει ολους και γιαυτο ειμαστε εδω που ειμαστε.
Μεγαλη κουβεντα ανοιγω και δεν κανει.

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 20/09/2016 - 20:35

#858   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:35

Παντως το μαυρο απο κοντα ειναι ολα τα λεφτα. Καλυτερο απο αυτο που φαινεται στα βιντεο.

Αλλα αφηνει δαχτυλιες ευκολα και αυτο. Δε θελω να φανταστω τι θα γινεται στο jet black. Ειναι κουκλι ομως οπως φαινεται και αυτο στα βιντεο.

Σπυρο ποτε παραλαμαβανεις?

#859   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:37

Πως σου φαίνεται η μετάβαση απο 6splus σε 7 ; Συνιθίζεται; πρέπει να είναι πολύ γρήγορο πάντως . Και απο μπαταρία να φτάνει κοντά

Kοίτα.. Είμαι από της 20 Ιουλίου με το 6αρι και μου λείπει η οθόνη του Plus, αλλά είναι πιο βολικό σαν τηλέφωνο η αλήθεια είναι αυτή.. Τελικά ακόμα δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα .. Θέλω το πιο μικρό γιατί είναι πιο βολικό σε όλα τα σημεία αλλά θέλω την οθόνη του Plus.. :) 

Όσο για το 7 δεν το έχω καν ακουμπήσει γιατί θα το πάω πίσω μάλλον.. Μπορώ βέβαια να το ανοίξω και να κάνω ότι θέλω αλλά καλύτερα στο κουτί του μην γίνει και τίποτα και δεν μπορώ να το δώσω..

@CaLi@

#860   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1671 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:39

Νομιζω οτι το plus θα τελειοποιηθει οταν αφαιρεσουν τα bezels πανω και κατω και γινει μικροτερο για να χωραει σε τσεπες κλπ ευκολα και να το πιανεις καλυτερα...

#861   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:40

Φαντάζομαι ότι ζεις στην Νέα Υόρκη και εργάζεσαι στη Wall Street σαν χρηματιστής.Διαφορετικά δεν εξηγείται η τόοοοοοση άπλα σου όσον αφορά το χρήμα

Ρε πετρετζικη αστον ησυχο τον ανθρωπο... φτου φτου σκορδα για το κακο το ματι.

You'll Never Walk Alone

#862   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:41

Πετρετζικη ειπε. Χαχαχαχα κλαιω

Δεν εχω αλλα like. Αυξηστε μωρε το οριο. :P

#863   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:42

Εδώ μπορείτε να δείτε την διαθεσιμότητα σε iPhone 7/plus σε όλα τα Apple Store παγκόσμια.

Στην Ευρώπη τα αφανίσαμε  :P

Έχουν μείνει κάτι λίγα στο Apple Store της Χαβάης!
Να κρατάω σε κανένα όπως γυρνάω;  :P

Συνημμένο αρχείο  IMG_0856.JPG   105.91KB   103 λήψεις

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 20/09/2016 - 20:43

#864   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:46

Πετρετζικη ειπε. Χαχαχαχα κλαιω

Δεν εχω αλλα like. Αυξηστε μωρε το οριο. :P

αχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχ!!!!!!ρε αντμινιστρατορ δωσε λαικ στο λαο να εχουμε να βαζουμε!!!!ακου πετρετζικη αχχαχααχαχαχαχααχχαα

#865   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:47

φιλε σπυρο το προβλημα με τον ελληνα ειναι οτι "αν καει το σπιτι μου μακαρι να καει και του γειτωνα"
Αν δεν εχω εγω 3 iphone να μην εχει κανεις αλλος 3 iphone η ακομα και να εχει να του καουνε και τα 3...αυτη η κολονοοτροπια που μας τρωει ολους και γιαυτο ειμαστε εδω που ειμαστε.
Μεγαλη κουβεντα ανοιγω και δεν κανει.

Ναι ας μην την ανοίξομε είναι εντελώς άσχετο..

Εδώ να δεις είναι πολύ χειρότερα από την Ελλάδα, πραγματικά τους έχω σιχαθεί μερικούς... Δεν πάει ο νου σου.

Anyway... 

Παντως το μαυρο απο κοντα ειναι ολα τα λεφτα. Καλυτερο απο αυτο που φαινεται στα βιντεο.

Αλλα αφηνει δαχτυλιες ευκολα και αυτο. Δε θελω να φανταστω τι θα γινεται στο jet black. Ειναι κουκλι ομως οπως φαινεται και αυτο στα βιντεο.

Σπυρο ποτε παραλαμαβανεις?

5/10 Με έχουν κάνει μέσα στα νεύρα και φέτος τα καφενεία...

Από του χρόνου απευθείας από Apple, δεν ξανά ασχολούμαι με την Verizon θα το παίρνω με το πρόγραμμα αναβάθμισης της Apple που τα σπάει!!!

Κάθε χρόνο άλλη συσκευή δίνοντας πίσω την παλιά πληρώνοντας την μισή και αν θες να μην αλλάξεις στο χρόνο και την κρατήσεις 2 χρόνια την είναι δική σου...

@CaLi@

#866   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 20/09/2016 - 20:54

Χα χα !! Όπως είπε και ένα φίλος μαζεύω iPhones για το χειμώνα.. LoL! Έκλαψα....

Μέχρι τώρα είχα το "Συλλεκτικό" 5αρι αλλά εκτός από την μπαταρία που δεν είναι αυτή που ήταν 2ον αρχίζει να είναι πιο αργό και από το Replay και δεν μπαίνει όλο μου το Backup πια σε αυτό.. Έτσι αποφάσισα να πάρω μια νέα συσκευή.. Απλά φέτος η αλήθεια είναι πως το παραξήλωσα με το 7αρι και μάλλον 99% θα το στείλω πίσω και θα κρατήσω το 6s απλά ήταν διαθέσιμο και είπα να πουλήσω το 6S αλλά έκανα λάθος υπολογισμούς..

Κάθε χρόνο με το backup μένω 2-3 μήνες περίπου μέχρι να πάρω το καινούργιο γιατί πάντα το δίνω Ελλάδα, γιαυτό και θέλω μια καλή και σύγχρονη συσκευή και με περισσότερο χώρο Gb. :)

Παιδιά sorry για το off, Σπύρο έχεις τον ίδιο αριθμό στο backup τηλέφωνο και στο κύριο;; Επειδη θέλω να κρατήσω το 5αρι κ εγω για τη δουλειά. Μπερδευται το iMessage έχεις κανένα θεμα γενικότερα;;

#867   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2016 - 21:07

Παιδιά sorry για το off, Σπύρο έχεις τον ίδιο αριθμό στο backup τηλέφωνο και στο κύριο;; Επειδη θέλω να κρατήσω το 5αρι κ εγω για τη δουλειά. Μπερδευται το iMessage έχεις κανένα θεμα γενικότερα;;

Αρκετά το χαλάσαμε σου απάντησα προσωπικά...  

@CaLi@

#868   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2016 - 21:08

Ναι ας μην την ανοίξομε είναι εντελώς άσχετο..

Εδώ να δεις είναι πολύ χειρότερα από την Ελλάδα, πραγματικά τους έχω σιχαθεί μερικούς... Δεν πάει ο νου σου.

Anyway...

5/10 Με έχουν κάνει μέσα στα νεύρα και φέτος τα καφενεία...

Από του χρόνου απευθείας από Apple, δεν ξανά ασχολούμαι με την Verizon θα το παίρνω με το πρόγραμμα αναβάθμισης της Apple που τα σπάει!!!

Κάθε χρόνο άλλη συσκευή δίνοντας πίσω την παλιά πληρώνοντας την μισή και αν θες να μην αλλάξεις στο χρόνο και την κρατήσεις 2 χρόνια την είναι δική σου...

Γιατί συμφέρει; αν πουλήσεις μόνος σου τη συσκευή δεν φτάνεις και ξεπερνάς το μισό κόστος της νέας; Γιατί να μεσολαβήσει η apple ;

#869   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2016 - 21:26

Γιατί συμφέρει; αν πουλήσεις μόνος σου τη συσκευή δεν φτάνεις και ξεπερνάς το μισό κόστος της νέας; Γιατί να μεσολαβήσει η apple ;

Θεωρώ για κάποιον όπως εγώ που αλλάζει κάθε χρόνο πληρώνοντας πάντα τα μισά λεφτά συμφέρει... 

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 20/09/2016 - 21:26

@CaLi@

#870   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 20/09/2016 - 23:44

Παιδιά υπάρχει thread για το που το βρίσκουμε το κινητο στην Ελλάδα από τις 23 που κυκλοφορεί; ξέρετε όπως κάθε χρόνο που το βρίσκουν τα παιδιά από εδω σε ποιο μαγαζί κτλ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9