Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 14 ψήφοι

iPhone 7/7 Plus - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3758 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   pinturicchio

pinturicchio

iPH Hero

• 4114 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 21/09/2016 - 00:59

http://m.gsmarena.co...review-1497.php

Review gsmarena, γελασα με endurance rating.

Sent from my iPhone 6s N71AP using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/09/2016 - 01:04

Γιατί συμφέρει; αν πουλήσεις μόνος σου τη συσκευή δεν φτάνεις και ξεπερνάς το μισό κόστος της νέας; Γιατί να μεσολαβήσει η apple ;

γιατι όταν το δίνεις στην apple δεν κάθεσαι με τον μεγεθυντικό φακό να βρεις μήπως έχεις γρατζουνιές ούτε χρειάζεται bulletproof θήκες και δέκα τζάμια για να μην χάσει αξία (προσωπικά δεν με απασχολεί να έχει). Και εγώ απο φετος θα αρχίσω με αυτό το προγράμματα μιας και ήρθε και στην Αγγλία που είμαι. Είναι πολύ βολικό γιατί δεν έχεις να πληρώσεις όλο το ποσό μαζεμένο στην αρχή ούτε να ασχολείσαι να πουλάς τα παλιά τηλέφωνα κάθε χρόνο (μια διαδικασία που προσωπικά την βαριέμαι παρά πολύ).

#873   ChefAlexander

ChefAlexander

iPH Contributor

• 1332 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 21/09/2016 - 01:27

γιατι όταν το δίνεις στην apple δεν κάθεσαι με τον μεγεθυντικό φακό να βρεις μήπως έχεις γρατζουνιές ούτε χρειάζεται bulletproof θήκες και δέκα τζάμια για να μην χάσει αξία (προσωπικά δεν με απασχολεί να έχει). Και εγώ απο φετος θα αρχίσω με αυτό το προγράμματα μιας και ήρθε και στην Αγγλία που είμαι. Είναι πολύ βολικό γιατί δεν έχεις να πληρώσεις όλο το ποσό μαζεμένο στην αρχή ούτε να ασχολείσαι να πουλάς τα παλιά τηλέφωνα κάθε χρόνο (μια διαδικασία που προσωπικά την βαριέμαι παρά πολύ).

Σε 50 χρόνια από σήμερα, όταν έρθει και στο Ελλαδιστάν αυτό το πρόγραμμα, θα έχουμε τα ίδια φαινόμενα και καταστάσεις τύπου ''Γερμανός'' που πήγαινες τα παλιά σου παιχνίδια και σου τα κοστολογούσε στο 1/10000000 της αρχικής τιμής.Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

#874   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1292 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2016 - 06:40

Πιθανώς στην Αμερική που τελειώνει η εγγύηση σε ένα χρόνο να μην έχει μεγάλη διαφορά και είναι και σε συμβόλαιο . Αλλά Ελλάδα αν έβγαινε 6s plus 128 550 ευρώ , θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Τώρα να την έχεις καταντήσει σε τέτοιο χάλι τη συσκευή που να μη βλέπεται δεν ξέρω. Πιστεύω να γίνεται και κει ένας σχετικός έλεγχος , ώστε να είναι λειτουργική και όχι με χτυπημένους δείκτες υγρασίας έστω .
Ειδικά τώρα που και καλά είναι αδιάβροχη θα γίνεται κατάχρηση σε αλμυρό νερό και υποβρύχιες λήψεις που είναι εκτός προδιαγραφών και θα υπάρξουν τραγελαφικές καταστάσεις . Απο δω και πέρα μακρυά απο μεταχειρισμένες αν δεν τις ελέγχεις ΚΑΙ απο μέσα ....

#875   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 21/09/2016 - 07:33

Πιθανώς στην Αμερική που τελειώνει η εγγύηση σε ένα χρόνο να μην έχει μεγάλη διαφορά και είναι και σε συμβόλαιο . Αλλά Ελλάδα αν έβγαινε 6s plus 128 550 ευρώ , θα γινόταν λαϊκό προσκύνημα. Τώρα να την έχεις καταντήσει σε τέτοιο χάλι τη συσκευή που να μη βλέπεται δεν ξέρω. Πιστεύω να γίνεται και κει ένας σχετικός έλεγχος , ώστε να είναι λειτουργική και όχι με χτυπημένους δείκτες υγρασίας έστω .
Ειδικά τώρα που και καλά είναι αδιάβροχη θα γίνεται κατάχρηση σε αλμυρό νερό και υποβρύχιες λήψεις που είναι εκτός προδιαγραφών και θα υπάρξουν τραγελαφικές καταστάσεις . Απο δω και πέρα μακρυά απο μεταχειρισμένες αν δεν τις ελέγχεις ΚΑΙ απο μέσα ....

Καλημέρα σε ολους! Πως θα ειμαστε σε θέση να ελέγξουμε και απο μεσα το κινητο; Ακομα και χερι με χερι να γίνει η συναλλαγή θα ειναι πολυ δύσκολο αυτο! Εμενα γνώμη μου ειναι οτι φέτος όσοι ήθελαν το κινητο day 1 θα συνέφερε να πάρουν απο deals365! Ποιος θα κρατησει την συσκευή δυο χρονια; Λίγοι! Του χρόνου όλοι θα τρέξουμε να πάρουμε το επετειακό! Όλος αυτός ο ντόρος που γινεται για το επόμενο μοντέλο πιστευω μας συμφέρει σαν πελάτες της Apple! Εις γνώσην της γινεται και πιστευω πως κατι εχει στα σκαριά της! Ξερει ποσο το περιμένουμε και ποσο θα ξενερωσουμε αν δεν μας δώσει κατι καλο! Μικρότερα bezels, OLED και μεγαλύτερη μπαταρία σε συνδυασμό με την διπλή κάμερα στο μικρο μοντέλο, αν ειναι αυτο ειναι εφικτό, ειναι αρκετά για να σπάσουν και παλι τα ταμεία!

Και κατι λιγο off topic και οποίος θελει απαντάει! Βλέπω οτι πολλοί έχετε δουλειες που χρειάζεται να ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό και για μενα ειναι όνειρο άπιαστο, λόγω καθημερινής εργασίας! Σε ολους μας αρέσουν τα ταξίδια αλλα πως ειναι οταν αυτο γινεται συχνά η και απο αγγαρεία;

#876   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:10

Καποιος που το εχει...Ο ηχος κλησης πως ειναι?Ακουγεται στερεοφωνικα και απ τα δυο?

#877   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:13

Δυστυχώς εγώ φέτος δεν μπόρεσα να μπω σε αυτό το πρόγραμμα γιατί το πήρα με αναβάθμιση από την Verizon, αλλά του χρόνου δεν το συζητάω σίγουρα το ξεκινάω μιας και απ'ότι μου είπαν από την Verizon σταματούν οι αναβαθμίσεις και ξεκινούν κάτι σαν της Apple το πρόγραμμα...

@CaLi@

#878   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:15

Ευχαριστώ Σπύρο!

Αυτό που με έχει εκπλήξει και το λέω και το ξαναλέω είναι το πόσο μαύρο είναι το τηλέφωνο (καμία σχέση με τις φωτογραφίες στο site της apple), και το πόσο ωραία είναι η αίσθηση του κουμπιού στο χέρι.

Πανο η δόνηση από το Home button απενεργοποιειται ?

#879   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:17

Πανο η δόνηση από το Home button απενεργοποιειται ?

Δεν εχω βρει κάποια ρυθμιση!

Πάντως δεν το λες δονηση. Αν το βάλεις στο 1-2 νιώθεις οτι πατάς ενα πολύ clicky κουμπί.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#880   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:19

οκ φίλος πάντως πλέον δεν φοβάσαι να πατήσεις το Home button  :D

#881   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:22

Καποιος που το εχει...Ο ηχος κλησης πως ειναι?Ακουγεται στερεοφωνικα και απ τα δυο?

Στερεοφωνικά ακούγεται μόνο όταν γυρίσεις το κινητο landscape και βλέπεις κάποιο βίντεο, ακούς μουσική κτλ. Όχι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και όχι όταν τη έχεις ίσια. Το ηχείο στο ακουστικό ενεργοποείται αυτόματα όταν βάλεις το κινητο landscape.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#882   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:25

οκ φίλος πάντως πλέον δεν φοβάσαι να πατήσεις το Home button :D

Έλα ρε, γιατί πότε φοβόσουν;

Αυτα ήταν στο 4 που καναμε τα κόλπα με το οινοπνευμα για να δουλέψει 5-6 μέρες παραπάνω το κουμπί!

Τωρα δεν παθαίνουν τιποτα πια
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#883   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:34

Στερεοφωνικά ακούγεται μόνο όταν γυρίσεις το κινητο landscape και βλέπεις κάποιο βίντεο, ακούς μουσική κτλ. Όχι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο και όχι όταν τη έχεις ίσια. Το ηχείο στο ακουστικό ενεργοποείται αυτόματα όταν βάλεις το κινητο landscape.

Σε ευχαριστω

#884   Spiroslp

Spiroslp

iPH Addict

• 720 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:Spiroslp

Δημοσίευση 21/09/2016 - 08:40

Έλα ρε, γιατί πότε φοβόσουν;

Αυτα ήταν στο 4 που καναμε τα κόλπα με το οινοπνευμα για να δουλέψει 5-6 μέρες παραπάνω το κουμπί!

Τωρα δεν παθαίνουν τιποτα πια

Πω ρε φίλε αναμνήσεις χαχα

#885   Reaver

Reaver

iPH Elite Poster

• 2011 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 21/09/2016 - 09:20

Δυστυχώς εγώ φέτος δεν μπόρεσα να μπω σε αυτό το πρόγραμμα γιατί το πήρα με αναβάθμιση από την Verizon, αλλά του χρόνου δεν το συζητάω σίγουρα το ξεκινάω μιας και απ'ότι μου είπαν από την Verizon σταματούν οι αναβαθμίσεις και ξεκινούν κάτι σαν της Apple το πρόγραμμα...

νομίζω αυτό το προγράμματα της apple θα ωθήσει τις εταιρίες κινητής να κόψουν τουλάχιστον αυτά τα δίχρονα συμβόλαια. Το οποίο για μας τους καταναλωτές είναι πολύ καλό. Εγώ προσωπικά έχω παραγγείλει ήδη ένα 7 plus online αλλά επειδή όπως και εσυ έχω πάντα δυο τηλέφωνα, μόλις ηρεμήσει λίγο η αγορά και υπάρχει διαθεσιμότητα θα πάω σε κατάστημα να πάρω και ένα δεύτερο με το προγραμα αυτό. Έτσι θα το δοκιμάσω και αυτήν την λειτουργία. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες