Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αντικατασταση οθονης iPhone 6s

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sgerolio

sgerolio

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 23/09/2016 - 21:10

Προσφατα μου επεσε το iphone 6s απο υψος περιπου μισου μετρου με αποτελεσμα να χαλασει το digitizer της οθονης. Το εξωτερικο μερος της οθονης (το γυαλι) δεν επηρεαστηκε οπως και το tempered glass που εχω βαλει πανω. Υπαρχει περιπτωση να το "σπιναρω" καπως στο ιστορμ για να μου το αλλαξουν αυτοι (καθως το κινητο βρισκεται εντος εγγυησης) χωρις κοστος?

Ενναλακτικα, ψαχνω για καποιο μαγαζι ή και ιδιωτη για επισκευη οθονης iphone 6s. Εχετε να μου προτεινετε καποιον απο το φορουμ ή γενικοτερα καποιο καλο σιτε (που δεν θα χρειαστει να πληρωσω 240ε).

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Τελευταία επεξεργασία από: sgerolio, 23/09/2016 - 21:10

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2016 - 23:20

Νομίζω οτι δεν γίνεται κάτι τέτοιο και νομίζω το καταλαβαίνεις.Είναι σα να λες γίνεται να πάρω αμάξι να το στουκάρω και να μου δώσει η αντιπροσωπεία καινούργιο ή σαν να λες αν βομβαρδίσω το σπίτι μου με μια οβίδα γίνεται ο εργολάβος να μου χαρίσει άλλο? Και αυτοί που τα παράγουν τι είναι οι χαμένοι της γειτονιάς? Πληρώνεις και παίρνεις άλλο με εγγύηση από isquare ανακατασκευασμένο ή επιδιορθώνεις αυτό που έχεις σε εξωτερικό τεχνικό και χάνεις εγγύηση. Πιο ενδεδειγμένη λύση η πρώτη χωρίς δόση ειρωνίας.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες