Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πώληση κινητου, Restore από τη συσκευή ή μέσω iTunes?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 154 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 05/10/2016 - 01:27

Καταρχας συγνώμη αν βρισκομαι σε λαθος "θεμα" αλλά δεν ηξερα που να το γραψω.

Αυριο προκειται να ερθει ενα ζευγαρι για να τους πουλησω το 6+.

Διαβασα τον τέλειο οδηγο του Νικου για το τι πρεπει να προσεξουμε για την πωληση της συσκευης μας αλλα εχω ακομα καποιες αποριες.

Τι ειναι καλυτερα? Να αφησω το κινητο οπως ειναι τωρα με ολα τα δεδομενα που εχω μεσα και να το κανω εκεινη τη στιγμη restore απο τη συσκευη ή να κανω restore απο πριν μεσω iTunes?

Υπαρχει καποια διαφορα στα 2 αυτα restore?

Το τηλεφωνο αυτη τη στιγμη ειναι σε 9.3,5

Αυτα και σας ευχαριστω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 457 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 05/10/2016 - 04:53

Καλημέρα,

Προσωπικά όσα έχω πουλήσει τα έχω κάνει restore από την συσκευή,δεν νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστική διαφορά..

Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 05/10/2016 - 04:54

#3   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 05/10/2016 - 05:55

Restore μόνο από την συσκευή αρκεί! Εγώ παρ'ολα αυτά όσες συσκευές εχω πουλήσει έκανε restore από iTunes, set up as new, και μετά ξανά restore από την συσκευή! Περιττό όλο αυτο, το ξέρω, αλλά απλά και μόνο για το ψυχολογικό εμένα με ικανοποιεί! Οποία μέθοδο και και να διαλέξεις το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει με μόνη διαφορά οτι από iTunes θα σου πέρασει και το νέο λογισμικό! Κρατά backup και κάνε restore από την συσκευή!

#4   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2016 - 08:48

Ευχαριστω πολυ παιδια.

#5   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2016 - 12:11

Έχε απλά υπόψην σου πως τo Erase που θα κάνεις απο τη συσκευή, απλά διαγράφει ο,τι έχεις μέσα.

Είναι καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να παραμείνει στο ίδιο iOS.

Απο την άλλη με το Restore κάνεις καθαρή εγκατάσταση της έκδοση διορθώνοντας και τα όποια προβλήματα, που είναι και το καλύτερο ειδικά όταν πρόκειται για πώληση.

Σημαντικό βέβαια να την αφαιρέσεις και απο το My Support αν είναι δηλωμένη.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 05/10/2016 - 15:38

Καλησπερα παιδια....Εχω ενα προβλημα ! Θελω να πουλησω το iphone 6 μιας και εχω παρει το 7αρι αλλα οταν παω να το συνδεσω στο pc το itunes δεν το αναγνωριζει , ενω ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα ! Εσβησα τα παντα που κατεβεκαν με το itunes , το ξαναεκανα εγκαταστηση αλλα τιποτα ! Ειμαι JB στην 8.1 ! Τι κανω ? Ευχαριστω για τον χρονο σας 

#7   panos027

panos027

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:PANOYKLAS027

Δημοσίευση 05/10/2016 - 15:48

Καποιος παιδια ? Ειναι επειγον ! 

#8   Tolis1975

Tolis1975

iPH User

• 154 μηνύματα

Δημοσίευση 05/10/2016 - 15:55

Έχε απλά υπόψην σου πως τo Erase που θα κάνεις απο τη συσκευή, απλά διαγράφει ο,τι έχεις μέσα.

Είναι καλή επιλογή για κάποιον που θέλει να παραμείνει στο ίδιο iOS.

Απο την άλλη με το Restore κάνεις καθαρή εγκατάσταση της έκδοση διορθώνοντας και τα όποια προβλήματα, που είναι και το καλύτερο ειδικά όταν πρόκειται για πώληση.

Σημαντικό βέβαια να την αφαιρέσεις και απο το My Support αν είναι δηλωμένη.

Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω. Αν όντως θα διαγραφούν όλα μεσα.
Θα τους δειξω τη συσκευη και αν τη θελουν θα κανω erase και μετα ας περάσουν ο,τι θέλουν μεσα.
Για το My Support το διαβασα χτες στον οδηγο σου. Τις αλλες φορες μου είχε ξεφυγει.
Απορια. Οι συσκευες μπαινουν αυτοματα αμα τη ενεργοποιησή τους εκει; Δε θυμαμαι να τις ειχα περασει εγω. Και ελειπε το 7αρι το οποιο το περασα χειροκινητα.

#9   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/10/2016 - 16:08

Καλησπερα παιδια....Εχω ενα προβλημα ! Θελω να πουλησω το iphone 6 μιας και εχω παρει το 7αρι αλλα οταν παω να το συνδεσω στο pc το itunes δεν το αναγνωριζει , ενω ο υπολογιστης το βλεπει κανονικα ! Εσβησα τα παντα που κατεβεκαν με το itunes , το ξαναεκανα εγκαταστηση αλλα τιποτα ! Ειμαι JB στην 8.1 ! Τι κανω ? Ευχαριστω για τον χρονο σας 

Δοκίμασε σε DFU. Λογικά θα το δεί.

Αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω. Αν όντως θα διαγραφούν όλα μεσα.
Θα τους δειξω τη συσκευη και αν τη θελουν θα κανω erase και μετα ας περάσουν ο,τι θέλουν μεσα.
Για το My Support το διαβασα χτες στον οδηγο σου. Τις αλλες φορες μου είχε ξεφυγει.
Απορια. Οι συσκευες μπαινουν αυτοματα αμα τη ενεργοποιησή τους εκει; Δε θυμαμαι να τις ειχα περασει εγω. Και ελειπε το 7αρι το οποιο το περασα χειροκινητα.

Παλιότερα ναι, έμπαιναν αυτόματα εκεί. Απ' ότι φαίνεται όμως το 'χουν αλλάξει και θα πρέπει να το κάνεις εσύ.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν βλέπεις εκεί αυτή που θες να δώσεις, δεν υπάρχει θέμα.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες