dslr Nikon!
Γάτος είσαι, αν και είναι τραβηγμένη με κινητό! Όπως και το τέρας από κάτω!
Δημοσίευση 16/04/2017 - 18:11
dslr Nikon!
Δημοσίευση 16/04/2017 - 18:21
Δημοσίευση 16/04/2017 - 19:22
Πάντως να κάνω μία ερώτηση; Οι φωτογραφίες με depth effect είναι λίγο κατώτερης ποιότητας ή έτσι μου φαίνεται; Τις προάλλες έβγαλε ένας φίλος με 7+, και ενώ στο κινητό φαινόταν ΤΡΟΜΕΡΕΣ μετά που τις έβλεπα στο mac ομολογώ ότι δεν ενθουσιάστηκα τόσο.
No offense προς τους κατόχους 7+ έτσι; Κουβέντα να γίνεται.
Δημοσίευση 16/04/2017 - 19:28
Πάντως να κάνω μία ερώτηση; Οι φωτογραφίες με depth effect είναι λίγο κατώτερης ποιότητας ή έτσι μου φαίνεται; Τις προάλλες έβγαλε ένας φίλος με 7+, και ενώ στο κινητό φαινόταν ΤΡΟΜΕΡΕΣ μετά που τις έβλεπα στο mac ομολογώ ότι δεν ενθουσιάστηκα τόσο.
Δημοσίευση 16/04/2017 - 21:12
iPhone 6S plus
Lightroom
Δημοσίευση 16/04/2017 - 22:30
Δεν νομιζω πως ισχυει κατι τετοιο. Μαλλον εχει να κανει με τον φωτισμο εκεινη την στιγμη (γιατι εαν δεν ειναι καλος ο φωτισμος οντως μπορει να βγει καπως η φωτογραφια).
Στο facebook πχ η φωτογραφια που εχω για προφιλ ειναι απο το iPhone με depth effect. Κανεις δεν πιστεψε οτι ηταν απο το κινητο τραβηγμενη. Ολοι υπεθεσαν οτι ηταν απο την DSLR μου.
Τελευταία επεξεργασία από: Justaguy, 16/04/2017 - 22:31
Δημοσίευση 16/04/2017 - 22:35
Στο facebook πχ η φωτογραφια που εχω για προφιλ ειναι απο το iPhone με depth effect. Κανεις δεν πιστεψε οτι ηταν απο το κινητο τραβηγμενη. Ολοι υπεθεσαν οτι ηταν απο την DSLR μου.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 16/04/2017 - 22:56
Μα και στον υπολογιστη που την ανοιγω την φωτογραφια μια χαρα φαινεται!Ισως επειδη ολοι χαζευουν fb απο το κινητο...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: Justaguy, 16/04/2017 - 23:01
Δημοσίευση 16/04/2017 - 23:39
Μια χαρά βγαίνει, απλά πρέπει να έχεις το κατάλληλο φωτισμό. Το να πάει ο άλλος σε μπαρ και να βγάλει πορτρέτο με λιγοστό φως λογικό είναι να βγει μαπέ.
Δημοσίευση 17/04/2017 - 00:38
Συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα, μιλάμε για φωτογραφία ατόμου στην οποία ίσως και να υπήρχε και περισσότερο φως από την προηγούμενη που ανέβηκε. Το ότι όλοι θεωρούν ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί με dslr είναι πιστεύω επειδή λίγοι ξέρουν ότι το 7+ έχει αυτήν την δυνατότητα, τουλάχιστον στο δικό μου περιβάλλον σε παρόμοια περίπτωση αυτό ισχύει.
Την άμεση σύγκριση επίσης την έκανα επειδή έτυχε να τραβήξω με το ίδιο ακριβώς κινητό στο ίδιο ακριβώς σημείο την ίδια ακριβώς ώρα και άλλες φωτογραφίες. Η ποιότητα αυτών με το depth effect υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Όπως είπα και πιο πριν χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, το κινητό τραβάει τρομερές φωτογραφίες. Ειδικά για κινητό.
Δημοσίευση 17/04/2017 - 02:35
Γενικοτερα ειναι πιο πιθανο να υστερει μια φωτογραφια με το depth effect γιατι στον τηλεφακο (2η καμερα) περναει λιγοτερο φως, οποτε αυξανεται ο θορυβος στις φωτογραφιες.Συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα, μιλάμε για φωτογραφία ατόμου στην οποία ίσως και να υπήρχε και περισσότερο φως από την προηγούμενη που ανέβηκε. Το ότι όλοι θεωρούν ότι η φωτογραφία έχει τραβηχτεί με dslr είναι πιστεύω επειδή λίγοι ξέρουν ότι το 7+ έχει αυτήν την δυνατότητα, τουλάχιστον στο δικό μου περιβάλλον σε παρόμοια περίπτωση αυτό ισχύει.
Την άμεση σύγκριση επίσης την έκανα επειδή έτυχε να τραβήξω με το ίδιο ακριβώς κινητό στο ίδιο ακριβώς σημείο την ίδια ακριβώς ώρα και άλλες φωτογραφίες. Η ποιότητα αυτών με το depth effect υστερεί σε σχέση με τις υπόλοιπες.
Όπως είπα και πιο πριν χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, το κινητό τραβάει τρομερές φωτογραφίες. Ειδικά για κινητό.
Τελευταία επεξεργασία από: Justaguy, 17/04/2017 - 02:37
Δημοσίευση 17/04/2017 - 11:42
Δημοσίευση 17/04/2017 - 13:38
Γενικοτερα ειναι πιο πιθανο να υστερει μια φωτογραφια με το depth effect γιατι στον τηλεφακο (2η καμερα) περναει λιγοτερο φως, οποτε αυξανεται ο θορυβος στις φωτογραφιες.
Εγω δεν το προσεχω παντοτε βεβαια, αλλα ισως φταιει το γεγονος οτι δεν τις δινω και πολυ σημασια, οντας φωτογραφιες κινητου.
Παντως εαν δεν θες να κουβαλας μονιμως την γκουμουτσα dslr ειναι μια πολυ καλη εναλλακτικη η καμερα του. Οταν δεν ειμαι με το αυτοκινητο και παιρνω το ποδηλατο και τρεχω στα λιβαδια απο δω και απο κει ειναι ωραιο να βλεπεις κατι ομορφο και να μην σκεφτεσαι ''πω ρε γαμωτο, γιατι να μην εχω την καμερα τωρα''.
Οσο για το θεμα της dslr ενα ειναι αυτο που λες Γιαννη θα συμφωνησω απλα θα προσθεσω οτι σε σχεση με το μεσο smartphone η ποιοτητα της φωτογραφιας δεν εχει καμια σχεση (με ελαχιστες εξαιρεσεις) και για αυτο δεν παει ευκολα ο νους οτι ειναι απο κινητο. Σε καμια 5ετια θα θεωρειται και αυτο ''δεδομενο'' .
Και μια ακόμα φωτογραφία με depth effect αν και λίγο παλιά. Αλλά από τις αγαπημένες μου !
Έχεις απόλυτο δίκιο σ αυτό με τον δεύτερο φακό, δεν το είχα σκεφτεί. Και όντως αυτό ακριβώς παρατήρησα ότι σαν να έχουν παραπάνω θόρυβο.
Όσο για το 7+ δεν το συζητάω, τρομερό. Έχω ένα 6s και το σκεφτόμουν σοβαρά, για 2 λόγους. Ένα για την κάμερα και δεύτερον γιατί σε ένα πενταήμερο που είχαμε πάει διακοπές ο φίλος με το 7+ δεν χρειάστηκε να το φορτίσει καμία φορά πριν γυρίσουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο, και το ξεσκίζαμε με τις φωτογραφίας. Ομολογώ εντυπωσιάστηκα.
Αλλά αρκετά με το offtopic. Ας συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε φωτογραφίες.
Δημοσίευση 17/04/2017 - 14:42
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 17/04/2017 - 15:12
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες