Καλησπέρα στο φόρουμ,
Με αφορμή την κυκλοφορία της πρώτης σειράς κινητών από την ίδια την Google, και επειδή το νέο κινητό της Apple παρουσιάζει ( ; ) κάποια κατασκευαστικά μειονεκτήματα, ήθελα να δω ποιά η γενικότερη γνώμη σας γύρω από το εάν αξίζει κανείς να εμπιστευτεί το Pixel XL, έναντι του 7 plus.
Προσωπική μου στάση; Ακόμη σκέφτομαι τί να κάνω. Οι προβληματισμοί μου ως προς το 7 plus; Πολλοί. Άντε και το αγοράζεις...το ανοίγεις γεμάτος ενθουσιασμό και διαπιστώνεις ότι στο νέο και πανάκριβο κινητό σου υπάρχει και το πρόβλημα με την οθόνη και το hissing. Εκεί τί κάνεις; Μπλέκεις με διαδικασίες DOA, αντικατάστασης με άλλο ανακατασκευασμένο κτλ κτλ. Ή απλά συμβιβάζεσαι με το προϊόν και τέλος. Από την άλλη, εάν η τύχη είναι με το μέρος σου, έχεις στα χέρια σου ένα flawless κινητό με καλή δυνατότητα μεταπώλησης.
Ο ανταγωνισμός ωστόσο μεγάλος. Πληθώρα συσκευών στην αγορά. Νέο κινητό από την Google, μεγάλο το ρίσκο επιλέγωντας κάτι νέο, το οποίο μπορεί να εμφανίζει και παιδικές ασθένειες. Και εδώ οι προβληματισμοί...πολλοί. Αρχικά, iOS ή Android; Σίγουρα με το iOS, λίγο πολύ ξέρω τί παίζει καθώς είμαι χρήστης iσυσκευών, εδώ και καιρό. Στο Android, θα χρειαστώ τριβή για να εξοικειωθώ. Από εφαρμογές; Καλώς ή κακώς, πέραν της ευχρηστίας, στο οικοσύστημα της Apple παραμένω και για τις εφαρμογές που μου προσφέρει (iBanking τραπεζών, Shazam, 1-2 παιχνιδάκια, οργάνωση σημειώσεων) τα οποία και λειτουργούν lag free και χωρίς τα ενοχλητικά pop ups για ιούς. Επίσης δυνατό σημείο είναι το smooth feeling, που προσφέρει μια iσυσκευή. Ωστόσο, το Pixel XL θα έχει πολύ δυνατά χαρακτηριστικά, μια φωτογραφική μηχανή καλύτερη του 7 plus με βάσει επίσημες ιστοσελίδες, απεριόριστο χώρο στο cloud για φωτογραφίες, αναβάθμιση λογισμικού άμμεσα ( αρχική έκδοση: Android 7 Nougat ).
Όσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική ωστόσο, και οι 2 συσκευές είναι αρκετά ακριβές. Ίσως εδώ να είναι ένα λάθος της Google, που πάει να χτυπήσει κάτι που θεωρείται top αυτή τη στιγμή, προσφέρωντας κάτι το πρωτόγνωρο.
Ποιά η άποψή σας;
http://www.macworld....review-3647510/