7 plus θέμα οθόνης
Από
Mermaid
, 31/10/2016 17:24
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 31/10/2016 - 17:24
Γεια σας ! Έχω ένα θέμα με το κινητό το οποίο βρίσκεται στην οθόνη ! Είναι κίτρινη δεν είναι όπως ήταν το 6s plus! Τι μπορεί να φταίει ; τι μπορώ να κάνω για να είναι λευκή; διάβασα κάπου ότι και άλλοι χρήστες είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ....
Ad
Δημοσίευση 01/11/2016 - 00:19
Καλα αυτο δεν ειναι απολυτο. Καλυψαμε το yellow hue με το color gamut. Μαλλον αυτο θελανε για να μην εχουν επιστροφες λογω yellow hue. Σαφως η οθονη ειναι πιο κιτρινη απο το προηγουμενο τηλεφωνο του φιλου αλλα υπαρχει και τo ενδεχομενο να ειναι παραπανω του φυσιολογικου-pal.Δεν είναι πρόβλημα. Είναι λόγο μεγαλύτερου εύρους χρωμάτων.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 01/11/2016 - 00:20
Δημοσίευση 02/11/2016 - 07:20
Γεια σας ! Έχω ένα θέμα με το κινητό το οποίο βρίσκεται στην οθόνη ! Είναι κίτρινη δεν είναι όπως ήταν το 6s plus! Τι μπορεί να φταίει ; τι μπορώ να κάνω για να είναι λευκή; διάβασα κάπου ότι και άλλοι χρήστες είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα ....
Ειναι η νέα οθόνη ...
Αν θες πήγαινε προσβασιμότητα και επέλεξε να μπεις στο μενού για να φτιάξεις τα χρώματα μόνος σου ... Γίνεται πιο λευκή ...
Αλλα πάντα σε σύγκριση με το 6s plus - αν τα βαλεις δίπλα - θα ειναι λίγο πιο σκοτεινή και όχι κάτασπρη ..
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες