Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 1 ψήφοι

iPhone 6 και iOS 10.1.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   UrBaN

UrBaN

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 07/11/2016 - 12:32

Έχει παρατηρησει κανεις οτι το iPhone 6 στο iOS 10.1.1 ειναι υπερβολικα αργο?

Καμια ιδεα / λυση?

Ευχαριστω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   kostikos20

kostikos20

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 07/11/2016 - 13:00

Τσεκαρε λιγο στις ρυθμισεις - προσβασιμοτητα  εαν εχεις ανοιχτό τον μεγενθυντικο φακο με το τριπλό πατημα του Home button. Καθυστερει απιστευτα τις εφαρμογες στο κλεισιμο και στο ανοιγμα. Και κοιτα μηπως εχεις καποια αλλη επιλογη να την απενεργοποιησεις οπως ζουμ ή voiceover.

#3   UrBaN

UrBaN

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 13:23

Χμμ! Ο μεγενθυντικος ηταν on, εχει επιπτωση, εχεις δικιο, ευχαριστω!

#4   argisak

argisak

iPH User

• 171 μηνύματα
  • Twitter:@argisak
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:argisak

Δημοσίευση 07/11/2016 - 17:09

Από την εποχή του iPhone 3G μέχρι και σήμερα, κάτοχος συσκευής iPhone 6 Plus αυτήν τη στιγμή, ποτέ μα ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα ιδιαίτερα στη λειτουργία των συσκευών μου, μέχρι και την έκδοση 9.3.5! Από τη μέρα που εγκατέστησα την έκδοση 10.1.1 και στο iPhone μου και στο iPad μου( iPad 4th generation 64 GB ) δεν υπήρξαν προβλήματα που να μην εμφανίστηκαν!!! Κολλάει σχεδόν πάντα η συσκευή από τη χρήση διάφορων εφαρμογών, κολλάει η ίδια η συσκευή στις προεγκατεστημένες εφαρμογές, έκανα αρκετές φορές restore, hard reset, σχεδόν καθημερινά θα επανεκκινήσει μόνη της, σβήνω εφαρμογές, εγκαθιστώ εφαρμογές αλλά και πάλι τίποτα! Απορώ, μόνο εγώ αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα; Οι υπόλοιποι με παλαιές συσκευές( όχι iPhone 7 ) όλα καλά;

#5   argisak

argisak

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 17:12

Σήμερα αποσυνδέεται και συνδέεται συνέχεια το bluetooth ακουστικό μου!

#6   Mikachuchios

Mikachuchios

iPH Enthousiast

• 395 μηνύματα
  • Twitter:@Mikachuchios
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 07/11/2016 - 18:11

Από την εποχή του iPhone 3G μέχρι και σήμερα, κάτοχος συσκευής iPhone 6 Plus αυτήν τη στιγμή, ποτέ μα ποτέ δεν αντιμετώπισα προβλήματα ιδιαίτερα στη λειτουργία των συσκευών μου, μέχρι και την έκδοση 9.3.5! Από τη μέρα που εγκατέστησα την έκδοση 10.1.1 και στο iPhone μου και στο iPad μου( iPad 4th generation 64 GB ) δεν υπήρξαν προβλήματα που να μην εμφανίστηκαν!!! Κολλάει σχεδόν πάντα η συσκευή από τη χρήση διάφορων εφαρμογών, κολλάει η ίδια η συσκευή στις προεγκατεστημένες εφαρμογές, έκανα αρκετές φορές restore, hard reset, σχεδόν καθημερινά θα επανεκκινήσει μόνη της, σβήνω εφαρμογές, εγκαθιστώ εφαρμογές αλλά και πάλι τίποτα! Απορώ, μόνο εγώ αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα; Οι υπόλοιποι με παλαιές συσκευές( όχι iPhone 7 ) όλα καλά;

Στο iPhone 6 της γυναικας ολα καλα.

Στη θεση σου θα εκανα ενα set up new as new  για να δω αν δημιουργειται κανενα θεμα με παλαιοτερο back up

#7   argisak

argisak

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 18:27

Στο iPhone 6 της γυναικας ολα καλα.

Στη θεση σου θα εκανα ενα set up new as new  για να δω αν δημιουργειται κανενα θεμα με παλαιοτερο back up

Set up as new έκανα τέσσερις φορές! Μία από 9.3.5 σε 10.0.1, δεύτερη φορά σε 10.0.2, τρίτη σε 10.1 και τέταρτη σε 10.1.1!

#8   argisak

argisak

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 20:15

Κατά την άποψή μου πάντα, η έκδοση 10 του iOS σε συσκευές τουλάχιστον iPhone 6 Plus, κατά την εμπειρία μου που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια από τη λειτουργία τους, μπορώ να βγάλω το ασφαλές συμπέρασμα του απαράδεκτου και ανέτοιμου λειτουργικού! Σε μικρό χρονικό διάστημα φθάσαμε στην έκδοση 10.1.1 και έρχεται η 10.2( η οποία τώρα που μιλάμε κυκλοφόρησε σε beta 2 ).

#9   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/11/2016 - 20:45

Που ακριβώς σου κολλάει? Σε τι?

Εγώ βλέπω πως μετά απο αρκετό καιρό και το προβληματικό Alpha iOS 9, έχουμε ένα αρκετά σταθερό και Smooth λειτουργικό.

Ξεκίνα χωρίς να επαναφέρεις Backup για αρχή μετά απο Restore.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#10   argisak

argisak

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 21:19

Που ακριβώς σου κολλάει? Σε τι?

Εγώ βλέπω πως μετά απο αρκετό καιρό και το προβληματικό Alpha iOS 9, έχουμε ένα αρκετά σταθερό και Smooth λειτουργικό.

Ξεκίνα χωρίς να επαναφέρεις Backup για αρχή μετά απο Restore.

Θα φέρω συγκεκριμένα παραδείγματα: Κάνω επαναφορά και setup as new το iPad 4th generation. Πάω να τρέξω το iBooks κι η εφαρμογή κόλλησε δείχνοντας η οθόνη λευκό χρώμα και τις τρεις φορές που επανεκκίνησα την εφαρμογή. Μετά από επανεκκίνηςη της συςκευής εςτρωςε. Σήμερα και χθες συνδέεται κι αποσυνδέεται συνέχεια το ακουστικό μου Bluetooth στο iPhone μου! Καθημερινά υπάρχουν εφαρμογές που δεν ανοίγουν και δεν λειτουργούν! Με επανεκκίνηση της συσκευής κάποιες επαναλειτουργούν! Το iCoud drive αρκετές φορές και στις δυο μου συσκευές κολλά και δεν ανοίγει. Ενίοτε βγάζει και το μήνυμα πως πρέπει να αναβαθμιστεί ώστε να λειτουργεί σωστα( κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα ). Έχω πει παραπάνω πως έχω κάνει επαναφορά συσκευών και setup as new και στις δυο μου συσκευές έκαςτες από τέσσερις φορές. Προβλήματα, προβλήματα, προβλήματα! Δεν είχα ποτέ!

Sent from my iPad using Tapatalk

#11   argisak

argisak

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 21:26

Σήμερα το μεσημέρι καθώς μιλούσα στο κινητό διακόπηκε η συνομιλία και κατά την επανάκληση δεν άκουγα τον ήχο κλήσης ή δεν ακουγόμουν ! Έπρεπε να επανεκκινήσω τη συσκευή για να στρώσει. Πολλές επίσης εφαρμογές, καθώς ανοίγουν, κολλούν ανοιχτές χωρίς να είναι λειτουργικές και δεν κλείνουν για δευτερόλεπτα ούτε πατώντας το home button!

Sent from my iPad using Tapatalk

#12   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2016 - 22:17

Το θέμα με το ΒΤ απο τη 10.1 και μετά είναι γνωστό και αναμένεται να διορθωθεί θεωρώ.

Μήπως μετά το Set Up As New επαναφέρεις Backup? Mου φαίνεται πολύ περίεργο το θέμα των εφαρμογών, εκτός και αν δεν έχουν πάρει Update για iOS 10.

Γενικότερα πάντως ειδικά στα iPad πάει πολύ καλά. Τα ανέστησε, ειδικά της παλιότερης γενιάς που στο iOS 9 έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ.

LG8ISzO.gif

#13   argisak

argisak

iPH User

• 171 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2016 - 06:24

Το θέμα με το ΒΤ απο τη 10.1 και μετά είναι γνωστό και αναμένεται να διορθωθεί θεωρώ.

Μήπως μετά το Set Up As New επαναφέρεις Backup? Mου φαίνεται πολύ περίεργο το θέμα των εφαρμογών, εκτός και αν δεν έχουν πάρει Update για iOS 10.

Γενικότερα πάντως ειδικά στα iPad πάει πολύ καλά. Τα ανέστησε, ειδικά της παλιότερης γενιάς που στο iOS 9 έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ.

Λόγω της δουλειάς μου στην εκπαίδευση χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές. Πίστεψέ με οι περισσότερες λειτουργούν πολύ αργά αν και δέχονται αναβαθμίσεις για iOS 10 όπως λένε. Κολλάνε συχνά, αργούν να ανοίξουν και γενικά είναι η πρώτη φορά που νευριάστηκα τόσο που ήθελα να τις σπάσω στο γόνατο τις συσκευές μου!

#14   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113616 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2016 - 12:53

Εγώ πάντως θα το ξαναρωτήσω.

Μήπως επαναφέρεις Backup μετά το Set Up As New? Είτε απο iTunes, είτε απο iCloud.

Γιατί τα όποια προβλήματα έχεις στις εφαρμογές δεν είναι τόσο λόγω του 10, αλλά αποκλειστικά δικά τους.

LG8ISzO.gif

#15   UrBaN

UrBaN

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 08/11/2016 - 19:42

Αν κανουμε setup as new, μετα ξαναβαζουμε τα apps ενα ενα απο το app store, ή κάτι άλλο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες