Φανταστειτε να σκασει αισθητηρας 1" στη καμερα (τι μαλακιες ονειρευομαι)
Νασαι καλα για το πρωινο γελιο... λολ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 05/09/2017 - 11:20
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 05/09/2017 - 11:21
καλά κάνεις !! κι εγώ θέλω !!
Δημοσίευση 05/09/2017 - 19:17
Τελευταία επεξεργασία από: bill_2, 05/09/2017 - 19:18
Δημοσίευση 05/09/2017 - 19:22
Είναι αλήθεια αυτό η είναι φεικ ; ( το βίντεο )
Sent from my iPhone using Tapatalk
κατι δεν μου καθεται καλα στο χρονο αποκρισης.ομως αν ειναι πραγματικο,προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου.δηλαδη καθε φορα που θα μπενεις σε μια εφαρμογη θα υπαρχει αυτο το κωψιμο αραγε?
Δημοσίευση 05/09/2017 - 19:22
Δημοσίευση 05/09/2017 - 19:30
το εχεις δει απο κοντα; μοιαζει με ipad miniΠάντως μετά από μια διετία θα σκεφτώ σοβαρά μήπως πάω στο note 8 έστω και προσωρινά...Την επόμενη Τρίτη θα παρθεί η απόφαση...
legit
Δημοσίευση 05/09/2017 - 20:49
Είναι αλήθεια αυτό η είναι φεικ ; ( το βίντεο )
Ψευτιά μεγάλη..και λαγκάρει πολύ και έχει διαφορετικό κόψιμο πάνω αριστερά (πιο φαγωμένο από τα δεξιά)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/09/2017 - 21:05
Ετσι μ κανει και εμενα , παντως εαν ειναι ετσι ειναι φαουλ για μενα .. δεν ξερω κιολας εκ πρωτης οψεως δλδ ,μ κανει κατι άλλο απο αυτο π μας εχει συνηθίσει η apple
Δημοσίευση 05/09/2017 - 21:58
Άραγε στις 12 του μήνα θα γίνει κάποια αναφορά σχετικά και με την κάθετη διάταξη της κάμερας στο edition ή μήπως όχι για να μην χαντακώσουν τα υπόλοιπα. (?)
Θα ήθελα να δω αν θα αιτιολογήσουν αυτή τη διαφορά στην πλάτη της νέας συσκευής συγκριτικά με τα άλλα νέα 8/ (s) μοντέλα ή απλώς έγινε για το θεαθήναι του συλλεκτικού.
Εύκολο.
Δημοσίευση 05/09/2017 - 23:46
Εύκολο.
χαχαχαχα, ε ναι!
Δημοσίευση 06/09/2017 - 01:21
Δεν αντεχω αλλο πια αυτο το θεμα .109 σελιδες μου φανηκαν σα 4 χιλιαδες.αντε να βγει το καταραμενο 8/X/Pro/Edition να ησυχασω
Δημοσίευση 06/09/2017 - 06:51
Δυστυχώς ναι!
Και το λέω δυστηχως γιατί εγώ αν και αγόρασα από Σκρουτζ δεν επωφελήθηκα στην τιμή,1200€ έδωσα για το 256.μας φάγανε τα day 1
Ομοιως και εγω με iphone 7 plus 128gb. λογω οτι εκανα την ηλιθιοητα να το παρω day one κοστισε 1090 ευρω απο σκρουτζομαγαζο, ενω μετα απο μερικο καιρο και ιδιατερα μετα τα Χριστουγεννα η τιμη επεσε αρκετα κατω απο χιλιαρικο.
Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 06/09/2017 - 06:53
Δημοσίευση 06/09/2017 - 07:02
Πάντως μετά από μια διετία θα σκεφτώ σοβαρά μήπως πάω στο note 8 έστω και προσωρινά...Την επόμενη Τρίτη θα παρθεί η απόφαση...
τηλεφωναρα. αλλα θα σου πω την εμπειρια μου με τα Note. το 2015 ειπα και εγω να κανω κατι διαφορετικο και πηρα το note 5. ηταν τρομερη συσκευη και αυτα που εκανε, το iphone δεν παιζει να τα κανει απλα με τιποτα, εκτος αν εβγαζαν ποτε εκδοση πχ iphone pro με apple pencil. επισης μολις το πηρα ελεγα περιτρανα σε γνωστους που απορρησαν με την επιλογη μου, ποσο μπροστα ειναι σαν συσκευη και πως ποτε δεν προκειται να γυρισω σε iphone, γιατι τα δινει ολα με το σταγονομετρο και πως τελικα ειναι απλα και μονο για τη μουρη του brandname. γρηγορα ομως δαγκωσα τη γλωσσα μου... παρα ομως τις τρομερες δυνατοτητες τις συσκευης το ξενερωμα μου ηταν απιστευτο. γιατι απλα το ios αν το εχεις συνηθισει και το δουλευεις χρονια θα διαπιστωσεις ποσο απλο, γρηγορο και ποιοτικο ειναι. και μονο που συγχρονιζω αυτοματα τα παντα στον imac-ipad φτανει, δεν κολλαει ποτε, σαφως και εχει καλυτερη αυτονομια(μιλωντας παντα για το plus) και πραγματικα ακομη και συσκευες παλοτερες(4-5 ετιας) δεχονται αναβαθμισεις ακομη. το θεμα s pen του note το ξεπερνας την πρωτη αντε δευτερη εβδομαδα που γενικα πειραζεις και ανακαλυπτεις την συσκευη. μετα στην απλη καθημερινη χρηση διαπιστωνεις την υπεροχη του iphone. και κατι τελευταιο... παιδευτηκα πολυ να το πουλησω, σε αντιθεση με τα iphone που οσες φορες τα εχω πουλησει για να παρω το τελευταιο μοντελο φευγουν αμεσως κρατωντας και καλυτερη τιμη σαφως.
Τελευταία επεξεργασία από: ichbin, 06/09/2017 - 07:10
Δημοσίευση 06/09/2017 - 21:06
Δεν θα διαφωνήσω ιδιαίτερα...Είχα το note 2 για έξι μήνες όταν βγήκε και μετά το note 3 για ένα χρόνο...Από τότε είμαι σερί με iPhone...Στο 8 όσο το έχω δει στο mall το demo μου άρεσε εμφανησιακα αν και λίγο μακρόστενο απλά μου αρέσει το γεγονός ότι θα είναι δικαρτο και κάποιες εφαρμογές που δυστυχώς δεν υπάρχουν στο iPhone χωρίς jailbreak...Σε όλα τα αλλά συμφωνώ...Στο θέμα πώλησης πάντως δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα...Δεν έχει τη μεταπώληση του iPhone αλλά βρίσκεις εύκολα...Να δούμε...τηλεφωναρα. αλλα θα σου πω την εμπειρια μου με τα Note. το 2015 ειπα και εγω να κανω κατι διαφορετικο και πηρα το note 5. ηταν τρομερη συσκευη και αυτα που εκανε, το iphone δεν παιζει να τα κανει απλα με τιποτα, εκτος αν εβγαζαν ποτε εκδοση πχ iphone pro με apple pencil. επισης μολις το πηρα ελεγα περιτρανα σε γνωστους που απορρησαν με την επιλογη μου, ποσο μπροστα ειναι σαν συσκευη και πως ποτε δεν προκειται να γυρισω σε iphone, γιατι τα δινει ολα με το σταγονομετρο και πως τελικα ειναι απλα και μονο για τη μουρη του brandname. γρηγορα ομως δαγκωσα τη γλωσσα μου... παρα ομως τις τρομερες δυνατοτητες τις συσκευης το ξενερωμα μου ηταν απιστευτο. γιατι απλα το ios αν το εχεις συνηθισει και το δουλευεις χρονια θα διαπιστωσεις ποσο απλο, γρηγορο και ποιοτικο ειναι. και μονο που συγχρονιζω αυτοματα τα παντα στον imac-ipad φτανει, δεν κολλαει ποτε, σαφως και εχει καλυτερη αυτονομια(μιλωντας παντα για το plus) και πραγματικα ακομη και συσκευες παλοτερες(4-5 ετιας) δεχονται αναβαθμισεις ακομη. το θεμα s pen του note το ξεπερνας την πρωτη αντε δευτερη εβδομαδα που γενικα πειραζεις και ανακαλυπτεις την συσκευη. μετα στην απλη καθημερινη χρηση διαπιστωνεις την υπεροχη του iphone. και κατι τελευταιο... παιδευτηκα πολυ να το πουλησω, σε αντιθεση με τα iphone που οσες φορες τα εχω πουλησει για να παρω το τελευταιο μοντελο φευγουν αμεσως κρατωντας και καλυτερη τιμη σαφως.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες