Και αυτο το indicator , η τελιτσα που πηγαινει δεξια αρριστερα τι κανει δεν καταλαβα ρε παιδια;
Είναι σαν το κυκλακι που γυρνάει όταν το κινητό μας σκέφτεται εντατικά αυτό που πρέπει να κάνει ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 10/09/2017 - 07:36
Και αυτο το indicator , η τελιτσα που πηγαινει δεξια αρριστερα τι κανει δεν καταλαβα ρε παιδια;
Δημοσίευση 10/09/2017 - 08:14
A καταλαβα !
Παντως το carrier name παιρνει τον πουλο στο iphone x ε?
O Tιμ Kουκις κανει bullying στο zeppelin
Δημοσίευση 10/09/2017 - 08:26
Να δω πως θα ξεκλειδώνουμε το κινητό όταν είναι ξαπλωμένος στο γραφείο τώρα με το FaceiD.
Πάντως, όλα αυτά που έχουμε έχουμε δει, FaceiD, μεγαλύτερη οθόνη, ασύρματη φόρτιση ( bezels free body, Portrait Lighting, 4K βίντεο στα 60fps, True Tone display κλπ είναι μεν εντυπωσιακά αλλά λείπε κάτι, το πιο βασικό από όλα και ελπίζω να διαψευσθώ:
Μπαταρία που θα κάνει τη διαφορά.
Δημοσίευση 10/09/2017 - 08:31
Μπαταρια πρπει να εχει εφαμιλη με plus μοντελο !!
Δημοσίευση 10/09/2017 - 08:56
Δημοσίευση 10/09/2017 - 09:02
Δημοσίευση 10/09/2017 - 09:43
Το να αντικατασταθεί το δακτυλικό αποτύπωμα με την αναγνώριση προσώπου σαν πρώτο άκουσμα μου φαίνεται τρελό πισωγύρισμα...Στο γράφειο-σε συνάντηση ακόμα και στη μηχανή η το αυτοκίνητο-με γυαλιά -με κράνος-νύχτα κλπ δε νομίζω ότι θα είναι καλύτερα...Τι να πω εκτός και αν έχουν σκεφτεί κάτι άλλο...
Δημοσίευση 10/09/2017 - 10:07
Ελα και τα ονόματα από την GM..!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/09/2017 - 10:17
Να δω πως θα ξεκλειδώνουμε το κινητό όταν είναι ξαπλωμένος στο γραφείο τώρα με το FaceiD.
Πάντως, όλα αυτά που έχουμε έχουμε δει, FaceiD, μεγαλύτερη οθόνη, ασύρματη φόρτιση ( bezels free body, Portrait Lighting, 4K βίντεο στα 60fps, True Tone display κλπ είναι μεν εντυπωσιακά αλλά λείπε κάτι, το πιο βασικό από όλα και ελπίζω να διαψευσθώ:
Μπαταρία που θα κάνει τη διαφορά.
Η μπαταρία λογικά θα κάνει την διαφορά καθώς θα φτάνει τα επίπεδα χωρητικότητας του Plus.
Επίσης η OLED οθόνη βοηθάει αρκετά μιας και καταναλώνει λιγότερους πόρους συγκριτικά με τις LED.
Αν προσθέσουμε και το iOS 11 τότε πιστεύω πως θα είναι ικανοποιητική η διαφορά της.
Το να αντικατασταθεί το δακτυλικό αποτύπωμα με την αναγνώριση προσώπου σαν πρώτο άκουσμα μου φαίνεται τρελό πισωγύρισμα...Στο γράφειο-σε συνάντηση ακόμα και στη μηχανή η το αυτοκίνητο-με γυαλιά -με κράνος-νύχτα κλπ δε νομίζω ότι θα είναι καλύτερα...Τι να πω εκτός και αν έχουν σκεφτεί κάτι άλλο...
Πληκτρολόγηση κωδικού. Δεν βλέπω κάτι άλλο.
Δημοσίευση 10/09/2017 - 10:25
Δημοσίευση 10/09/2017 - 10:32
Παντως η κινηση να μετονομασουν το 7s->8 ειναι καθαρα για λογους ψυχολογικους του πελατη λογω του edition και φυσικα και για υποστηριξη της ιδιας της συσκευης. Ειναι αλλιως να εχεις αγορασει το 8 απο το να εχεις το 7s οταν οικονομικα η για αλλο λογο δεν μπορεις να πας στο επετειακο
Δημοσίευση 10/09/2017 - 10:36
Αυτο εγραψα...Παντως η κινηση να μετονομασουν το 7s->8 ειναι καθαρα για λογους ψυχολογικους του πελατη λογω του edition και φυσικα και για υποστηριξη της ιδιας της συσκευης. Ειναι αλλιως να εχεις αγορασει το 8 απο το να εχεις το 7s οταν οικονομικα η για αλλο λογο δεν μπορεις να πας στο επετειακο
Μαθαμε και τα ονοματα! Να δουμε ποιοι θα μεινουν με τα παλια 7αρια τωρα που δε θα παει σε 7s.
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 10/09/2017 - 10:37
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 10/09/2017 - 11:18
Δημοσίευση 10/09/2017 - 11:24
Και εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου βολικό το Face Unlock. Θα στο παίρνει κάποιος από τα χέρια θα το γυρίζει προς το πρόσωπο σου και ...
Την ίδια απορία έχω και εγώ και όλο αυτό για χάρη της oled που δεν κατάφεραν να ενσωματώσουν το touch id.
Αν θες ακόμη καλύτερα μπορεί άνετα το θύμα να υπάρχει με μια πρόσφατη φωτογραφία του στο κινητό εκείνου που θέλει να του το ξεκλειδώσει και.. voilaa!
Δημοσίευση 10/09/2017 - 11:24
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες