iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:13
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:14
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:16
Το ερώτημα είναι γιατι δεν δίνει πλήρη υποστήριξη. Εσένα δηλαδή σε καλύπτει αυτή η πρακτική. Εμένα πάλι όχι. Με έχουν βολέψει η Apple συσκευές αλλά είναι χαζό αυτό. Επίσης με το Arkit τι θα γινει; θα υποστηρίζονται οι παλιότερες συσκευές ;Δεν σε αναγκάζει κανείς μπορείς να ζήσεις και χωρίς portal mode.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: AvgoustisP, 13/09/2017 - 15:24
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:17
Οποιος δε θα αγορασει καποιο απο τα νεα ιφον, να μπαινει στο παρον τοπικ και να ενημερωνει τι θα κανει με τα χρηματα που δε θα ξοδεψει, μιας και παρουσιαζει εξαιρετικο ενδιαφερον για ολους τους υπολοιπους.
Ευχαριστω
solved
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:49
(παρενθεση)
Οποιος δε θα αγορασει καποιο απο τα νεα ιφον, να μπαινει στο παρον τοπικ και να ενημερωνει τι θα κανει με τα χρηματα που δε θα ξοδεψει, μιας και παρουσιαζει εξαιρετικο ενδιαφερον για ολους τους υπολοιπους.
Ευχαριστω
solved
Πως θα μας πει το κομμάτι και τη βλακεία του ρε φίλε? Καθόλου δεν τα σκέφτεσαι τα παιδιά!
Δεν έχω μια να το πάρω, κατά βάθος το θέλω, αλλά θα πρήξω όλους εσάς που θα το πάρετε μειωνοντας το συνεχώς γιατί είμαι κλασικός ελληναρας. Δεν θα με αλλάξει κανείς και ποτέ!
Δημοσίευση 13/09/2017 - 15:56
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:02
Στους όμορφους πιάνει με την μια.Αναγνωριση προσωπου στην επισημη παρουσιαση με την 3η προσπαθεια. Λογικα στην καθημερινοτητα θελει καμια 20αρια φορες. It sucks. Θα το παρω.
Οι κακομούτσουνοι θα έχουν θέματα...
Μην φοβάσαι τίποτα. Πάρ´το
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 13/09/2017 - 16:03
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:22
Το ερώτημα είναι γιατι δεν δίνει πλήρη υποστήριξη. Εσένα δηλαδή σε καλύπτει αυτή η πρακτική. Εμένα πάλι όχι. Με έχουν βολέψει η Apple συσκευές αλλά είναι χαζό αυτό. Επίσης με το Arkit τι θα γινει; θα υποστηρίζονται οι παλιότερες συσκευές ;
Sent from my iPad using Tapatalk
Γιατί η τακτική της Apple πάντα αυτή ήταν. Δεν άλλαξε αυτό τωρα τα τελευταία χρόνια, υπήρχε απο τα πρώτα iphone. Θα εξακολουθήσει να το κάνει γιατι κάθε χρόνο θέλει να δίνει εναν λόγο παραπάνω, έστω και μισό λόγο παραπάνω. όμως αρκετά σημαντικός για μισός ώστε να θες να αναβαθμίσεις και ταυτόχρονα να πετύχει σε πωλήσεις. Δεν μιλάμε για κάτι νέο πάνω σε όλο αυτό.
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:32
Πάντως μου έχει αφήσει την αισθηση ότι του χρόνου δεν θα δούμε ιδιαιτερα μειωμένη τιμή στο επόμενο Χ. Νομίζω ότι πλέον τα iPhone οδευουν στα μονοπάτια του iPad με το Χ να αποτελεί το αντίστοιχο iPad Pro αν μπορούμε να κάνουμε μια αντιστοιχία. Θα δείξει πως θα κινηθεί η Apple του χρόνου αλλά με τον Cook στο τιμόνι δεν περιμένω κ πολλά θαυματα οσον αφορά την τιμολόγηση.
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:46
Στο 8 ή στο Χ;( το plus για μενα ειναι μεγαλο)
Σιγουρα θα το κρατησω μια 3ετια οτι και να γινει
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:51
Ωραια,εγω που μετα απο 4 χρονια ηρθε η στιγμη να αποχωριστω το iphone 5 μου,που να παω;;
X μονόδρομος...για να μην τραβάς τα μαλλιά σου του χρόνου...
Αν θες οθόνη χωρίς μπεζελ , toutch is , και διπλή κάμερα απλά πληρώνεις άλλο τόσο και τα έχεις. (500-700€ επιπλέον).
Νομίζω στην έλυσα την απορία
Ωραια,εγω που μετα απο 4 χρονια ηρθε η στιγμη να αποχωριστω το iphone 5 μου,που να παω;;
Αναλογα το πορτοφολι σου. Δεν ειναι το ενα υπερχητικο και το αλλο μπακατελα. Και ειδικα απο το τιμιο 5αρακι εγω προσωπικα θα πηγαινα 8αρη.
Δεν τους τα σκαω τα γ@μισι@τικα ρε φιλε
Δημοσίευση 13/09/2017 - 16:52
Οποίος αντέξει και δεν αγοράσει φέτος, νομίζω θα έχει να επιλέξει ανάμεσα σε δυο πολύ ωραίες συσκευές, σαν το 8 και το 8+, λίγο πιο μικρές σε μέγεθος, με edge to edge oled οθόνες σαν το Χ και τα κλασσικά καλούδια αναβαθμισεων(επεξεργαστή, κάμερες κτλ.)
Το πρόβλημα είναι πως θα ονομάσει τα τηλέφωνα της το 2019, αντί για iPhone X, αφού θα έχει υπάρξει αυτό το μοντέλο, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσει το 10.
Μαλλον θα το γράφει 10 αντί για Χ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες