Παντα με χιουμορ!!!
Ωραιος!!!
Και σκεψου εχω ακομα,οχι σε χρηση,το 1ο συλλεκτικο το iphone το ειχα παρει το 2007 απο Νεα Υορκη!!!
Αρα μαλλον στα συλλεκτικα καταληγω [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ο "παππούς" δε συγκρίνεται με κανέναν..
Τη καλύτερη τριλογία θα έχεις αν μείνει και το πραγματικό "συλλεκτικό".
Θέλω να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αγορά του iPhone X από Αμερική. Έχω φίλο εκεί που θα επιστρέψει Ελλάδα μετά τα χριστούγεννα και μπορεί να μου φέρει το X. Θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να προπαραγγείλω, δεδομένου ότι θα βγει αρκετά πιο αργά φέτος και θα θέλω να το έχει πάρει μέχρι τα Χριστούγεννα σίγουρα. Επίσης, θυμάμαι από άλλες χρονιές ότι unlocked έκδοση άρχιζαν να πουλάνε λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία (τύπου 1-2 μήνες μετά), δηλαδή στην αρχή από Apple μπορούσες να πάρεις μόνο iPhone για κάποιον carrier. Θυμάμαι πως κάθε χρόνο γραφόταν εδώ ότι ένα συγκεκριμένο από αυτά (πχ Verizon λέω τώρα εγώ) παρόλο που θεωρητικά ήταν κλειδωμένο, θα δούλευε μια χαρά με τα δικά μας δίκτυα εδώ στην Ελλάδα. Αυτό που ρωτάω είναι αν θα μπορέσω να προπαραγγείλω (άρα θα είναι κάποιου φορέα το τηλέφωνο) για να το έχει παραλάβει ο φίλος μου σίγουρα μέχρι τα χριστούγεννα, ή αν θα πρέπει να περιμένω να βγει το unlocked στο store της Apple. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ. αν θα χρειαστεί το τηλέφωνο να δουλέψει στην Αμερική, θα είναι κλειδωμένο μόνο στον φορέα που το παίρνω;;;
Αν μπορέσει να προπαραγγείλει, να το κάνει. Γιατί διαφορετικά σε κόβω μετά τον Γενάρη.
Για τα μοντέλα μέχρι να δοθεί το SIM Free, της Verizon και T-Mobile μόνο απο Apple Store.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition