Δεν ξερω για σας , αλλα εμενα μου αρεσε το 8plus που θυμιζει 4s με το γυαλι...ηταν απο τις αγαπημενες μου συσκευες!!
To X επισης μου αρεσε, αλλα δεν θα παω προς τα κει ακομα... χα00α0χα
Δημοσίευση 14/09/2017 - 09:42
Δεν ξερω για σας , αλλα εμενα μου αρεσε το 8plus που θυμιζει 4s με το γυαλι...ηταν απο τις αγαπημενες μου συσκευες!!
To X επισης μου αρεσε, αλλα δεν θα παω προς τα κει ακομα... χα00α0χα
Δημοσίευση 14/09/2017 - 09:46
Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 14/09/2017 - 09:47
Δημοσίευση 14/09/2017 - 09:58
Δημοσίευση 14/09/2017 - 10:18
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πιο είναι πιο ασφαλές το 3d face ή η ίριδα του ματιού?
Με αφορμή τον προβληματισμό σου και τον τρόπο που παρουσιάστηκε/πλασαρίστηκε το Face ID :
Το Face ID δεν επινοήθηκε ως μια φυσική εξέλιξη του Touch ID. Δεν είναι το επόμενο βήμα στην ασφάλεια ή την εργονομία ή την βιομετρία. Δεν ήρθε για να συμπληρώσει ή να ανταγωνιστεί....
Το Face ID ήταν μια αναγκαιότητα και ενδεχομένως η υλοποίηση ενός plan B. Γεννήθηκε από την ανάγκη απουσίας του Touch ID (προφανώς λόγω της νέας οθόνης) και πάρα πολύ πιθανό από την (προσωρινή ευελπιστώ) αδυναμία να ενσωματωθεί στο panel.
Στην πράξη λοιπόν δεν πρόκειται για έναν διάδοχο. Πρόκειται για μια αναγκαία αντικατάσταση που ελπίζουμε να αποδειχθεί αξιόπιστη.
Είμαι ωστόσο σχεδόν πεπεισμένος πως δεν έχει πολλά ψωμιά για το μέλλον. Θα εγκαταλειφθεί λίαν συντόμως
Δημοσίευση 14/09/2017 - 10:22
Δημοσίευση 14/09/2017 - 10:31
Δημοσίευση 14/09/2017 - 10:48
Δημοσίευση 14/09/2017 - 10:59
Τελευταία επεξεργασία από: alej, 14/09/2017 - 10:59
Δημοσίευση 14/09/2017 - 11:01
Δημοσίευση 14/09/2017 - 11:23
δεν έχει σχέση με παραγγελία-προπαραγγελια ,προτεραιοτητα ναι άλλα και αυτό παίζει .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 14/09/2017 - 11:23
Δημοσίευση 14/09/2017 - 11:45
Ότι θα πουλήσουν και τα 2 μοντέλα είναι αναμενόμενο. Ότι πλέον δεν καινοτομεί δυστυχώς η Apple είναι σίγουρο...
Μοντέλα 8 & 8 Plus με τoν ίδιο σχεδιασμό για 4 χρόνια και αλλάζουμε το εσωτερικό.
iPhone X με τεχνολογία που άλλοι κατασκευαστές την έχουν από πέρυσι μην πω για πιο παλιά και αυτή κακή υλοποίηση.
Ευτυχώς που έχει μείνει και το iOS. Αν δεν ήταν αυτό πιστεύω πως οι πωλήσεις θα έπεφταν σε μεγάλο βαθμό.
Οι περισσότεροι χρήστες iPhone έχουν κι άλλες συσκευές της Apple που μεταξύ τους αλληλεπιδρούν τέλεια η αλήθεια είναι και είναι και ο μοναδικός λόγος που με κρατάει στο iPhone...
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 14/09/2017 - 11:45
Δημοσίευση 14/09/2017 - 11:57
iPhone X με τεχνολογία που άλλοι κατασκευαστές την έχουν από πέρυσι μην πω για πιο παλιά και αυτή κακή υλοποίηση.
Ναι αλλά η Apple το κάνει καλύτερα.
Ότι παίρνει και πιάνει η Apple στα χέρια της το κάνει καλύτερα. "Super Retina Display".
Δημοσίευση 14/09/2017 - 11:57
Τι ειδους καινοτομια να παρουσιασει Δημητρη...ολα εχουν πιασει ταβανι και οχι μονο οι τιμες. Η τεχνολογια σε αυτη τη φαση δεν εχει να μας δωσει νεες υλοποιησεις που να ειναι το λιγοτερο εντυπωσιακες. Προσωπικα ειδα αυτο που περιμενα ακριβως συν κατι βαριεστημενους τυπους να κανουν την παρουσιαση.
Δημοσίευση 14/09/2017 - 12:03
Τι ειδους καινοτομια να παρουσιασει Δημητρη...ολα εχουν πιασει ταβανι και οχι μονο οι τιμες. Η τεχνολογια σε αυτη τη φαση δεν εχει να μας δωσει νεες υλοποιησεις που να ειναι το λιγοτερο εντυπωσιακες. Προσωπικα ειδα αυτο που περιμενα ακριβως συν κατι βαριεστημενους τυπους να κανουν την παρουσιαση.
Εν μέρη έχεις δίκιο. Πάνω κάτω ξέραμε τι θα δούμε, αλλά θα μπορούσε σαν υλοποίηση να ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα.
Αν είχε βγάλει η Apple το S8 και έτρεχε iOS θα γινόταν ο χαμός φαντάζομαι.
Όπως σωστά επισήμανε και ο Ζήσης σε ένα του post για το iPhone X, η απουσία Touch ID για γρήγορη εισαγωγή στο μενού είναι σφάλμα.
Τώρα πιάνω το κινητό μου και το χέρι μου πάει στο touch id, έχει ξεκλειδώσει το τηλ και φέρνω το μενού κατευθείαν στα μάτια μου.
Άντε τώρα να είσαι κάπου έξω και να πρέπει να το φέρεις στη μούρη και άλλα τέτοια η να χρειάζεται να γυρίσω χρόνια πίσω και να βάλω κωδικό...
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες