Μέχρι τώρα φοβόμασταν μην μας κλέψουν την συσκευή και μας κόψουν και κανα δάκτυλο για το αποτύπωμα.... πλέον θα φοβόμαστε μην μας "πάρουν" το κεφάλι.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 14/09/2017 - 17:12
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:12
Μέχρι τώρα φοβόμασταν μην μας κλέψουν την συσκευή και μας κόψουν και κανα δάκτυλο για το αποτύπωμα.... πλέον θα φοβόμαστε μην μας "πάρουν" το κεφάλι.
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 14/09/2017 - 17:12
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:13
Εγώ πάντως προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου να προσπαθεί να ξεκλειδώσει το κινητό, βλέποντας το, και έχοντας το δίπλα μου στο κάθισμα, να μη φαίνεται, σε μία επαγγελματική σύσκεψη.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:21
iPhone X - iPhone 8 / Plus
Cellular and Wireless: GPS, GLONASS, Galileo, and QZSS
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:30
Εγώ πάντως προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου να προσπαθεί να ξεκλειδώσει το κινητό, βλέποντας το, και έχοντας το δίπλα μου στο κάθισμα, να μη φαίνεται, σε μία επαγγελματική σύσκεψη.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Το μεγάλο στοίχημα θα είναι στα γυαλιά ηλίου. Στην Ελλάδα έχουμε 300 ημέρες ηλιοφάνεια το χρόνο
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:33
Βρε παιδιά γιατί τόση απαξίωση με το face id, στην ανάγκη περνάς πολλαπλά πρόσωπα, με γυαλιά, με μούσια κοκ. Αν και θα είναι ούτως ή άλλως έξυπνο όπως έδειξαν στην παρουσίαση.
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:39
Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 14/09/2017 - 17:43
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:40
Βρε παιδιά γιατί τόση απαξίωση με το face id, στην ανάγκη περνάς πολλαπλά πρόσωπα, με γυαλιά, με μούσια κοκ. Αν και θα είναι ούτως ή άλλως έξυπνο όπως έδειξαν στην παρουσίαση.
Καμία απαξίωση. Την ευκαιρία του θα την πάρει το Face ID και ότι έχει να δείξει θα το δείξει. Ότι δημοσιεύουμε είναι απλά εικασίες.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να εισάγεις πάνω από μια φορά το πρόσωπο σου και ότι δεν λειτουργεί με κλειστά μάτια.
Ένας polarized φακός μπλοκάρει την υπέρυθρη ακτινοβολία και εκεί γεννάται το ερώτημα.
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:49
Καμία απαξίωση. Την ευκαιρία του θα την πάρει το Face ID και ότι έχει να δείξει θα το δείξει. Ότι δημοσιεύουμε είναι απλά εικασίες.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να εισάγεις πάνω από μια φορά το πρόσωπο σου και ότι δεν λειτουργεί με κλειστά μάτια.
Ένας polarized φακός μπλοκάρει την υπέρυθρη ακτινοβολία και εκεί γεννάται το ερώτημα.
Ναι έχει λογική αυτό που λες μιας και απαιτείται να το κοιτάξεις.
Με βάση την παρουσίαση ανέφεραν ότι το face id μαθαίνει το πρόσωπο και τις αλλαγές. Μένει να το δούμε στην πράξη.
Δημοσίευση 14/09/2017 - 17:52
Χρήσιμη προσθήκη αυτή του Galileo. Εγώ ένα πράγμα παρατήρησα πάντως με τα gestures του iphone x και την αλληλεπίδραση που φέρνουν. Blackberry 10 os revisited, το οποίο ήταν και είναι απίστευτο λειτουργικό αλλά η έλλειψη εφαρμογών και το καθυστερημένο λανσάρισμα το κατέστρεψε. Αν κινηθεί σε τέτοια κατεύθυνση η apple εκτός του x και σε αλλά μελλοντικά iphone (πράγμα άρρηκτα συνδεδεμένο με την κατάργηση του Touch ID και την υιοθέτηση του face id, εφόσον του χρόνου δεν προσθέσει άλλη δικλείδα ασφαλείας για το κλείδωμα-ξεκλείδωμα του τηλεφώνου) τότε πιστεύω κινείται στην σωστή κατεύθυνση, αλλά όσο "δυνατά" από άποψη specs είναι τα προηγούμενα μοντέλα (ακόμα και το 8 κ 8 plus) θα τεθούν στο περιθώριο εκ των πραγμάτων λόγω Touch ID, εκτός και αν εισαγάγει σε αυτά τα gestures. Ιδωμεν. Έν κατακλείδι είμαι σκεπτικός όσον αφορά την απόκτηση του x ( για 8/8 plus ούτε λόγος) γιατί θα ήθελα να δοκιμαστεί και να αποκτήσω τη δεύτερη πιο βελτιωμένη version - x2 η όπως θα το λένε του χρόνου. Αλλά να πω την αμαρτία μου το x στα μάτια μου είναι πανέμορφο..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Συμφωνώ ,ακριβώς (μα ακριβώς) ίδιο gesture με το os 10 της blackberry (όλα με swipe) έτος 2013 .
Έχω ακόμη συσκευή με os 10 και είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χερια μου.
Multitasking ,ολα με swipe ,οπως ακριβώς το iPhone X
Δυστυχώς η blackberry είχε την ευκαιρία ...αλλα την έχασε
H apple εκεί που έχει φτάσει πλέον το παλιο το παρουσιάζει ως καινοτομία και αυτό ο κόσμος το δέχεται - και το πιστεύει (μαγκιά της)
Πιστεύω τέλος πως πάντα κατά βάθος η apple ,σεβοταν την blackberry και την κρυφό ακολουθούσε .
Δημοσίευση 14/09/2017 - 18:01
Ενώ τα παλιά μου κινητά τα πουλάω, τα blackberry είναι ΠΑΝΤΑ τα μόνα που κρατάω, από το πρώτο μου bold 9000 μέχρι το τελευταίο passport (το οποίο ακόμα λειτουργώ σαν δεύτερο). Αυτό που λες ότι η apple σεβόταν την blackberry το πιστεύω ακράδαντα και εάν η apple πάει σε μονοπάτια gesture based os, μόνο κερδισμένη να βγει μπορεί από αυτή τη μετάβαση. Και αυτό γιατί ήδη το iOS είναι ένα πλήρες mobile os , ίσως ειναι περισσότερο κλειδαμπαρωμένο και σου αφήνει λιγότερες ελευθερίες σε σχέση με αλλα (εξ'ου και τα jailbreak) αλλά δεν παύει να είναι το καλύτερο (ολοκληρωμένο) λειτουργικό αυτή τη στιγμή κατά την ταπεινή μου άποψη.Συμφωνώ ,ακριβώς (μα ακριβώς) ίδιο gesture με το os 10 της blackberry (όλα με swipe) έτος 2013 .
Έχω ακόμη συσκευή με os 10 και είναι ότι καλύτερο έχει περάσει από τα χερια μου.
Multitasking ,ολα με swipe ,οπως ακριβώς το iPhone X
Δυστυχώς η blackberry είχε την ευκαιρία ...αλλα την έχασε
H apple εκεί που έχει φτάσει πλέον το παλιο το παρουσιάζει ως καινοτομία και αυτό ο κόσμος το δέχεται - και το πιστεύει (μαγκιά της)
Πιστεύω τέλος πως πάντα κατά βάθος η apple ,σεβοταν την blackberry και την κρυφό ακολουθούσε .
Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 14/09/2017 - 18:03
Δημοσίευση 14/09/2017 - 18:03
@CaLi@
Δημοσίευση 14/09/2017 - 18:04
Χαχαχαχ στάνταρ αυτό... Ίσως ρίχνουμε στο iphone λίγη μπύρα, να τις βλέπει αλλιώς...Πιστεύω με τις κοπέλες πως το face ID θα έχει πρόβλημα με τη νύχτα και με την επόμενη μέρα χα χα χα!!
On_6s
Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 14/09/2017 - 18:13
Δημοσίευση 14/09/2017 - 18:11
Πιστεύω με τις κοπέλες πως το face ID θα έχει πρόβλημα με τη νύχτα και με την επόμενη μέρα χα χα χα!!
On_6s
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες