Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 4 ψήφοι

iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3118 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2161   MethAvrio

MethAvrio

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/09/2017 - 12:32

Όσο υπάρχει ζήτηση οι τιμές θα ανεβαίνουν. Δεν το ακούς απο μένα βέβαια πρώτη φορά! Το iPhone X στη νέα Υόρκη ας πούμε με τους φόρους κοστίζει κάτι λιγότερο από 1080$ για τους εκεί μισθούς σίγουρα δεν ερχετε αναλογικά όπως έρχονται σε ένας τα 1200€ άσε που οι αμερικανοί δεν θα το πληρώσουν σαν ξεχωριστοί συσκευή όπως έμεις. Δυστυχώς δεν θα αλλάξει κάτι όπως δεν αλλάξε τόσα χρόνια εκτός και αν γίνουμε πλούσια χώρα (lol) και υπάρξουν οι προσφορές που υπήρχαν κάποτε στη στις εταιρίες κινητής

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολλές φορές ισχύει και το αντίθετο, δηλαδή ένα προϊόν που κάνει 500 ευρώ θα το αγοράσουν περισσότεροι από ένα άλλο που κάνει 1000 ευρώ.

Προσωπικά με εξέπληξε που σχεδόν όλοι οι youtubers με τις Ferrari τους αναφέρουν πόσο ακριβό είναι το iPhone Χ και ότι δεν νοείτε κοστολόγιο τηλεφώνου πάνω από 1000 δολάρια. Θες το καρτέλ note 8/ iPhone X, θες η απόσβεση των νέων γραφείων τους, θες ο φορολογικός πόλεμος μεταξύ ΕΕ και ΗΠΑ...

Ας ελπίσουμε να έχει την ίδια τύχη με το ipad που λόγο μειωμένων πωλήσεων κατέβασαν την τιμή.

Από την άλλη ας δούμε και λίγο τον εαυτό μας, να μην παρασυρόμαστε τόσο εύκολα σε μια αγορά!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2162   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 16/09/2017 - 14:10

Τα iPhone X θεωρούνται ακριβά ακόμα και στην Αμερική. Δεν είναι θέμα μισθών είναι θέμα λογικής. Δεν υπάρχει δημοσιογράφος, blogger ή youtuber που να μην το έχει αναφέρει. Όπως υπάρχουν και πολλά παράπονα για τις εξωφρενικές πλέον τιμές των Macbook Pro.Ο Cook γενικά το έχει παραξηλώσει με τις τιμές κάνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που έκανε ο Jobs. Αργά ή γρήγορα θα αναγκαστεί να κάνει πίσω τιμολογιακά.

Από εκεί και πέρα η λογική πλέον της Apple είναι ότι έχω iPhone για όλα τα βαλάντια διαλέξτε αυτό που μπορείτε να πληρώσετε. Για πρώτη φορά έχει στην αγορά τόσα πολλά μοντέλα και σε όλα τα price brackets με τα iPhone SE, 6S, 7, 8 και το X. Παλιότερα υπήρχαν μόνο 2 το φετινό και το περσινό, τα υπόλοιπα "εξαφανιζόντουσαν" επίσημα. 

#2163   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2017 - 14:36

Γι'αυτον ακριβώς το λογο τα αφησε ολα. Για να μπορει να απαντήσει κ να πει οτι εχω κ πιο φθηνά αν θελετε. Αν ηταν μονο 2 μοντέλα θα φαινόταν ακομα πιο πολυ η διαφορα που υπαρχει πλεον στην τιμολογιακή πολιτική.
Για να την αλλαξει ομως αυτην, οπως λες κ εσυ, θα πρεπει να το καταλαβει απο μείωση των πωλήσεων. Πράγμα που δεν προβλέπω εγω να γινεται

Τελευταία επεξεργασία από: mariosnt, 16/09/2017 - 14:37

#2164   DoSMaN

DoSMaN

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Twitter:@dosman_gr
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:VeZReVouLiS

Δημοσίευση 16/09/2017 - 14:39

Γι' αυτό δε θα κατέβουν οι τιμές ποτέ στα τελευταία μοντέλα...

Σου λέει "έχω 4 μοντέλα που πουλάω τώρα... ξεκινάνε από 500€ μέχρι 1500€... διαλέγεις και παίρνεις...

Αν θέλεις το τελευταίο, πάρτο όταν βγουν τα 3 επόμενα που θα πέσει η τιμή του...

Κάπως έτσι...

Και δε ξέρω αν πραγματικά θέλει να είναι τόσο ακριβά ή αν αυτό θέλουν οι μέτοχοι επειδή γλύφονται...

Η απληστία πληρώνεται πάντως αργά ή γρήγορα...

Εγώ προσωπικά με τη φιλική συμμετοχή, θα περιμένω του χρόνου...

Μιας και το 7+ 8+ δεν είχε και τρομερές διαφορές και παρ' όλο που μου άρεσε πολύ το Χ θα περιμένω του χρόνου να δω τα νέα μοντέλα...

Υποψιάζομαι πάντως ότι σταματάμε πλέον τα αριθμητικά μοντέλα και γυρίζουμε σε λατινικά...

Δηλαδή το επόμενο μπορεί να είναι το ΧΙ (με plus/pro για το επόμενο ή κάπως έτσι...)

#2165   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/09/2017 - 16:45

Εγώ πρέπει να αλλάξω σύντομα συσκευή, γιατί περιμένει ο φίλος μου να πάρει το 7 Plus μου (έχει το 16αρι 6s Plus και δεν την παλεύει πια με τόσο λίγο χώρο) και η μάνα μου περιμένει να πάρει το 6s Plus γιατί το android της είναι στα πρόθυρα να χαλάσει εντελώς.

Οπότε πρέπει να αποφασίσω ψιλοάμεσα τι θα κάνω...

Το X δε με έχει πείσει 100%...
Η εξωπραγματική τιμή, το ότι η οθόνη σα μέγεθος δε μου φαίνεται το ίδιο χορταστική με του Plus, το ότι είναι OLED και φοβάμαι για ghosting effect, το Face ID που είναι ακόμα σε νηπιακό στάδιο, με κάνουν να κλίνω προς το 8 Plus που στην ουσία είναι ένα 7s Plus, αλλά το βλέπω σα θετικό δεδομένου του πόσο solid μου βγήκε το 7 Plus σε όλα τα επίπεδα.

Από την άλλη έχω και το μικρόβιο όταν βγαίνει iPhone με νέα εμφάνιση να ξεμυαλίζομαι και να το θέλω, αλλά όλα όσα προανέφερα, μου κόβουν τη φόρα και για πρώτη φορά -μάλλον-θα επικρατήσει η λογική, ελπίζω [emoji12]

#2166   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 16/09/2017 - 17:15

Με γεια το Χ :P

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#2167   geoef

geoef

iPH Enthousiast

• 406 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 16/09/2017 - 17:19

Οποίος πάρει το 8αρι η το x είναι πελάτης για εμένα.

#2168   enwsiths

enwsiths

iPH User

• 173 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:enwsiths

Δημοσίευση 16/09/2017 - 17:39

Εγώ το έψηνα για watch 3 lte, αλλά κατά τα φαινόμενα το αμερικανικό που θα έπαιρνα δεν θα δουλεύει εδώ με τους παρόχους από ότι γράφουν τα παιδιά στο αντίστοιχο thread, όποτε πλέον το ψήνω για το x από Αμερική. Κακοφορμισμένο μένει ο φίλος μου όπου το "ΦΠΑ" είναι 9% δηλαδή 1089$=905 €. Μάλλον αυτό θα πράξω..

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Τελευταία επεξεργασία από: enwsiths, 16/09/2017 - 17:46

#2169   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 16/09/2017 - 17:45

Οποίος πάρει το 8αρι η το x είναι πελάτης για εμένα.

Λογικό.... έτσι λέγονται αυτοί που αγοράζουν....

@CaLi@

#2170   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 16/09/2017 - 17:46

Αχχαχαχχαχαχαχαχα κλαίω δεν υπάρχεις

Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk Pro

#2171   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 16/09/2017 - 17:58

[emoji1303] [emoji1303]
σε ενα
φορουμ εν τω μεταξυ που λεγεται iphonehellas. χαχαχα
ποιος δεν ειναι πελατης δλδ εδω μεσα;

Sent from my iPhone using Tapatalk

legit

#2172   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα

Δημοσίευση 16/09/2017 - 18:17

Με γεια το Χ :P

Χαχαχαχ το τραγικό θα είναι να πάρω το 8 Plus και στα καπάκια το X, γιατί τέτοια είμαι [emoji23]

#2173   andreassitia

andreassitia

iPH User

• 160 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 16/09/2017 - 18:18

uaCm9MR.png

[Via]

Νίκο δηλαδή τα περσινά μοντέλα έχουν καλύτερη μπαταριά από τα φετινά. Γιατί δεν έφτιαξαν καλύτερη μπαταριά φέτος;

#2174   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 16/09/2017 - 18:19

Μην ζηλεύεις ! Αυτά τα κάνω μόνο εγώ ! :·) Ααα μου κλέβετε τις ίδεες ! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

On_6s

@CaLi@

#2175   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 16/09/2017 - 18:19

Χαχαχαχ το τραγικό θα είναι να πάρω το 8 Plus και στα καπάκια το X, γιατί τέτοια είμαι [emoji23]

Αυτό ήμουν έτοιμος να κάνω. 

Θα πάρεις όμως το 8 για ένα μήνα για να πάρεις καπάκι το Χ και να χάσεις και 100-200ευρώ; 

Πάρε το Χ μια και καλή να το ευχαριστηθείς.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19