Λες ε? Εγώ μέχρι 700-800 δίνω παραπάνω για κανένα λόγο. Αλλά δεν πιστεύω οτι θα ξεπεράσει τα 800 η μεσαία έκδοση του απλού(όχι το plus). Δε νομίζω πως είναι τόσο χαζοί στην apple που εάν ανεβάσουν πολύ την τιμή δεν γνωρίζουν πως θα τους γυρίσει μπουμερανγκ. Πολλά από αυτά που ακούγονται συνήθως είναι ράδιο αρβύλα.
Μη λες μεγαλες κουβεντες Billy ...και σιγουρα χαζοι δεν ειναι.καθε χρονο τα ιδια λεμε πως δεν ειναι χαζοι για το ενα,για το αλλο,για το ταδε κτλ επειδη θα μας βολευε κι εμας ειναι η αληθεια(κι εμενα φυσικα).Αλλα οπως ξερεις δεν σκεφτονται συναισθηματικα ολοι αυτοι.Business Κανουνε και αυτο που τους καιει ειναι η τσεπη τους.Απολυτως κατανοητο & αποδεκτο κι ας μη μου αρεσει ουτε εμενα.Ας μην παραμυθιαζομαστε
η λογικη λεει οτι πρεπει η τιμη να ειναι λιγο πιο τσιμπημενη απο το προηγουμενο , για να πεσει και λιγο η τιμη στα 7αρια και να κρατησουν και τιμη τα 6αρια, να μην γινουν ¨σκουπιδια¨στην αγορα του μεταχειρισμενου.
περαν ολων αυτων ομως το θεμα τιμης το εχουν λιγο τραβηξει απο τα μαλλια εκει στην apple ... ετσι οπως παμε δηλαδη το 10 οταν βγει ποσο θα εχει ? 1500 ευρω ?
Επισης το κάθε χρόνο και νεο μοντελο , λιγο με τα S που μπηκαν σε αυτη την λογικη δεν τους βοηθησε στο θεμα τιμης , ισα ισα του εσπρωξε να πανε παραπανω για να μπορουν να κρατησουν και μια κλιμακα μοντελου και ευρος τιμης.
Το θεμα ειναι οτι πολλοι καταναλωτες πληρωνουν πια για το IOS και οχι για την ασυρματη φορτιση , το γυαλι κτλ...τα τελευταια νουμερα δειχνουν οτι παρολο που εχουν μεινει πισω σε τετοια θεματα ο κοσμος ακομα του επιλεγει..φυσικα ειναι και λιγο θεμα μοδας και τρεντ.
Δεν υπαρχει λογικη σε μια πολυεθνικη φιλε μου.Μονο η γεματη τσεπη μετραει γι αυτους
Το επόμενο iphone θα αγοραστεί με δραχμές.
θα μείνουμε έκπληκτοι πάλι. Όλοι έλεγαν ότι το 7 πάτωσε επειδή δεν αποτελούσε μεγάλη αναβάθμιση και όμως τα νούμερα απέδειξαν το αντίθετο. Πάλι θα το αγοράσει ο κόσμος.
Συμφωνω. παντα θα αγοραζουμε οτι δηθεν σιχαινομαστε γιατι το επιβαλει η ηλιθια νοοτροπια μας.καταλαβαινουμε οτι ειμαστε ηλιθιοι και οτι μας πιανουνε κοτσο αλλα παρα πολλοι θα το αγορασουμε και μετα θα μπουμε ξανα εδω μεσα ή και αλλου και να γκρινιαξουμε για τις οποιες ατελειες της συσκευης κ.ο.κ. Εχει γινει παραδοση πια.
Προφανώς θα το προωθήσουν ως συλλεκτικό.
$999 που λες, βάλε και τους φόρους θα αγγίζει άνετα τα $1050.
Μάλλον για Samsung μας βλέπω.
Δε χρειαζεται να το προωθησουν φιλε μου.το εχουμε ηδη προωθησει ολοι εμεις στη συνειδηση μας.Οι περισσοτεροι απο εμας που δοξα το Θεο εχουμε ακομη μια δουλεια ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.και μ@λ@κι@ να ειναι δε μας σταματα τιποτε.οσο για το δευτερη φραση σου στο post σου διαφωνω .Δε γουσταρω να ποτε να βαλω οποιαδηποτε συσκευη βρωμο-Samsung στο σπιτι μου.εχω θεμα με Samsung.Ειδικα για κινητο καλυτερα να παρω κανενα MLS η στην χειροτερη περιπτωση κανενα κινητο Ζερβουδακης .