iPhone X - iPhone 8/Plus (Γενικές Πληροφορίες - Ειδήσεις)
Δημοσίευση 24/05/2017 - 19:14
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
You'll Never Walk Alone
Ad
Δημοσίευση 24/05/2017 - 19:30
Δημοσίευση 24/05/2017 - 20:42
Κάκιστο φοτοσοπ.
Δημοσίευση 24/05/2017 - 22:06
Μονο αν το τμημα design αποτελουταν απο τυφλους θα ειχε βαση κατι τετοιο..."On da backkk"
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Σχεδον μου καηκαν τα ματια!
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 24/05/2017 - 22:24
Είμαι της άποψης πως ναι αλλά σε λίγα πράγματα
Συνήθως η Samsung κάνει της τεράστιες αλλαγές και δείχνει τα πολλά πολλά
Όποτε για φέτος περιμένω λίγα πράγματα όπως της ασύρματη φόρτιση και μέχρι εκεί
Τώρα οι πιο ειδικοί ας πείτε την γνώμη σας
Rafael Nadal
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 24/05/2017 - 22:27
Δημοσίευση 25/05/2017 - 09:29
ας το βαλουν μεσα στο Μηλο, να γινει πανικος!
Επισης δεν μου αρεσει το fingerprint στην πλατη σε καμια συσκευη!
Δημοσίευση 25/05/2017 - 09:31
δεν πιστεύω να κάνουν τέτοιο λάθος για το δακτυλικό αποτύπωμα .
Δημοσίευση 25/05/2017 - 09:52
Δημοσίευση 25/05/2017 - 12:58
Ήθελα να ξερα όλοι όσοι το βρίσκετε τραγικό και άσχημο κτλ έχετε τις σπουδές που έχει το τμήμα σχεδιασμού της Apple; Ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε και θα αμφισβητήσετε τους κορυφαίους; Ανθρώπους με διδακτορικά και χρόνια εμπειρίας σε θέματα design και εργονομίας...Όπως κι αν είναι το καινούργιο iPhone, θα πρόκειται για την επιτομή της αρμονίας και του κάλλους, μια συσκευή ύψιστου βιομηχανικού σχεδιασμού, ένα θαύμα της τεχνολογίας που θα ταυτίζει συμβολικά το παρελθόν (1ο iPhone) με το παρόν. Λογικό μετα απο 10 χρόνια να είμαστε ιδεολογικά φορτισμένοι και συγκινημένοι αλλά είμαι σίγουρος μέσα απο το iPhone 8 θα λάμπει για τα επόμενα 10 χρόνια η αξεπέραστη ομορφιά της Apple λογικής όπως την οραματίστηκε ο Jobs. Ο Cook θα προσθέσει συγχρονους αισθητικούς κανόνες και σε συνεργασία με τις τέλειες αρμονικές αναλογίες που μας εχει συνηθίσει ο Ive, το κινητό θα απομαλυνθεί απο ένα άκαμπτο γεωμετρικό αντικείμενο και θα αποκτήσει παλμό ζωής και δύναμη. Υπομονή σύντροφοι...
Δημοσίευση 25/05/2017 - 13:25
και έλεγα που είσαι τόσο καιρό
Δημοσίευση 25/05/2017 - 13:47
Ήθελα να ξερα όλοι όσοι το βρίσκετε τραγικό και άσχημο κτλ έχετε τις σπουδές που έχει το τμήμα σχεδιασμού της Apple; Ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε και θα αμφισβητήσετε τους κορυφαίους; Ανθρώπους με διδακτορικά και χρόνια εμπειρίας σε θέματα design και εργονομίας...Όπως κι αν είναι το καινούργιο iPhone, θα πρόκειται για την επιτομή της αρμονίας και του κάλλους, μια συσκευή ύψιστου βιομηχανικού σχεδιασμού, ένα θαύμα της τεχνολογίας που θα ταυτίζει συμβολικά το παρελθόν (1ο iPhone) με το παρόν. Λογικό μετα απο 10 χρόνια να είμαστε ιδεολογικά φορτισμένοι και συγκινημένοι αλλά είμαι σίγουρος μέσα απο το iPhone 8 θα λάμπει για τα επόμενα 10 χρόνια η αξεπέραστη ομορφιά της Apple λογικής όπως την οραματίστηκε ο Jobs. Ο Cook θα προσθέσει συγχρονους αισθητικούς κανόνες και σε συνεργασία με τις τέλειες αρμονικές αναλογίες που μας εχει συνηθίσει ο Ive, το κινητό θα απομαλυνθεί απο ένα άκαμπτο γεωμετρικό αντικείμενο και θα αποκτήσει παλμό ζωής και δύναμη. Υπομονή σύντροφοι...
Ο μακαρίτης ο Steve πάντως δεν είχε κανένα πτυχίο και όσο ήταν εν ζωή κάτι LSD έπαιρνε και του έρχονταν οι ιδέες
Τελευταία επεξεργασία από: jimmakos, 25/05/2017 - 13:47
Δημοσίευση 25/05/2017 - 13:50
Δεν ξερω ποσα διδακτωρικα εχουν στο τμημα design της Apple. Εγω παντως αν και δεν εχω περγαμηνες στο design, ομως εχω ματια και βλεπω, πιστευω οτι αν αυτο παραπανω βγηκε απο το τμημα design της Apple (τουλαχιστον ως final product και οχι ως καποιος πειραματισμος) θα πρεπει να τους μαζεψει ο Cook τα πτυχια και να τα βαλει προσαναμα στο τζακι του...
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 25/05/2017 - 13:57
Η apple καινοτομεί τελικά η όχι
Είμαι της άποψης πως ναι αλλά σε λίγα πράγματα
Συνήθως η Samsung κάνει της τεράστιες αλλαγές και δείχνει τα πολλά πολλά
Όποτε για φέτος περιμένω λίγα πράγματα όπως της ασύρματη φόρτιση και μέχρι εκεί
Τώρα οι πιο ειδικοί ας πείτε την γνώμη σας
Rafael Nadal
Κλασική Apple σπάνια καινοτομεί και πάντα αντιγράφει οτι πουλάει.....
Δημοσίευση 25/05/2017 - 14:22
Multi-touch capacitive touchscreen, App Store, Retina, Siri, 64bit arm, True-tone flash, Touch ID, Apple Pay, 3D Touch...
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 25/05/2017 - 14:22
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες