Δε χαλαρώνουμε λέμε...All 3 glass back.
Πηγή: Macrumors.com
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Αν είναι έτσι ...
@atari4 #thatoparo #mpe
On_7+
Δημοσίευση 12/06/2017 - 22:58
Δε χαλαρώνουμε λέμε...All 3 glass back.
Πηγή: Macrumors.com
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
@CaLi@
Δημοσίευση 13/06/2017 - 07:37
Δημοσίευση 13/06/2017 - 12:25
Δημοσίευση 13/06/2017 - 12:43
Καλά δεν σας προλαβαίνω το ένα πίσω από το άλλο
Πραγματικά πολύ όμορφα σχέδια και δεν περιμένω κάτι λιγότερο από την apple
Rafael Nadal
Έτσι κι εγώ φίλε gismo... δεν περιμένω κάτι λιγότερο (το σκέφτομαι φυσικά με τελείως διαφορετικό τρόπο απο σένα )
Δημοσίευση 13/06/2017 - 12:46
εχω μείνει αρκετά πίσω με ένα 4s-5-5sΈτσι κι εγώ φίλε gismo... δεν περιμένω κάτι λιγότερο (το σκέφτομαι φυσικά με τελείως διαφορετικό τρόπο απο σένα )
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 13/06/2017 - 12:47
Δημοσίευση 13/06/2017 - 12:51
εχω μείνει αρκετά πίσω με ένα 4-5-5s
Και πιστεύω να βγει κάτι αρκετά καλό για να προχωρήσω στην αγορά του
Δηλαδή τι εννοείς διαφορετικό τρόπο;;;;
Rafael Nadalς
Εννοώ οτι (πάντα μιλάω για μένα μόνο) το 6 και το 7 ήταν πολύ λιγότερο απο εντυπωσιακά... και η εποχή που με έκανε να περιμένω (φυσικά ποτέ ποτέ δεν περιμένα προϊόν Apple λες και η ζωή μου εξαρτάται απο αυτό αλλά τες πα) νέο iphone έχει περάσει. Ίσως και να καταφέρει να με εντυπωσιάσει πάλι, ίσως και όχι. Γενικά είναι δύσκολο γιατί πλέον όπως βλέπουμε κυκλοφορούν πολύ όμορφα designs σε διάφορες συσκευές έτσι κι αλλιώς. Το έχουμε ξαναπεί οτι είναι δύσκολο για τις εταιρείες σε αυτή τη φάση να κάνουν κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό. Πάρε παράδειγμα όλα αυτά τα υποτιθέμενα renders. Είναι ωραία (απλώς ωραία), δεν υπάρχει για μένα κάτι ουάου!
Δημοσίευση 13/06/2017 - 12:54
Παρεμπιπτόντως gismo, το iphone 5 έχει για μένα το maximum μέγεθος που είναι καλά για κινητό αλλά φυσικά αυτά είναι γούστα και αναλόγως τις αναγκες του καθε ανθρώπου
Δημοσίευση 13/06/2017 - 13:05
η ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό κάτι που μπορεί να αρέσει σε εμένα να μην αρέσει σε κάποιον άλλωνεχω μείνει αρκετά πίσω με ένα 4-5-5s
Και πιστεύω να βγει κάτι αρκετά καλό για να προχωρήσω στην αγορά του
Δηλαδή τι εννοείς διαφορετικό τρόπο;;;;
Rafael Nadalς
Εννοώ οτι (πάντα μιλάω για μένα μόνο) το 6 και το 7 ήταν πολύ λιγότερο απο εντυπωσιακά... και η εποχή που με έκανε να περιμένω (φυσικά ποτέ ποτέ δεν περιμένα προϊόν Apple λες και η ζωή μου εξαρτάται απο αυτό αλλά τες πα) νέο iphone έχει περάσει. Ίσως και να καταφέρει να με εντυπωσιάσει πάλι, ίσως και όχι. Γενικά είναι δύσκολο γιατί πλέον όπως βλέπουμε κυκλοφορούν πολύ όμορφα designs σε διάφορες συσκευές έτσι κι αλλιώς. Το έχουμε ξαναπεί οτι είναι δύσκολο για τις εταιρείες σε αυτή τη φάση να κάνουν κάτι το πραγματικά εντυπωσιακό. Πάρε παράδειγμα όλα αυτά τα υποτιθέμενα renders. Είναι ωραία (απλώς ωραία), δεν υπάρχει για μένα κάτι ουάου!
Δημοσίευση 13/06/2017 - 13:09
κι εγω της ίδιας άποψης είμαιΠαρεμπιπτόντως gismo, το iphone 5 έχει για μένα το maximum μέγεθος που είναι καλά για κινητό αλλά φυσικά αυτά είναι γούστα και αναλόγως τις αναγκες του καθε ανθρώπου
Δημοσίευση 13/06/2017 - 13:20
Ευκαιρία να αλλάξω το 2G μου (a.k.a. iPh Original) μιας και έχω μείνει πίσω.
Σαν να μη πέρασε μια μέρα. Αφού θα 'ναι το επετειακό, με όλα αυτά "που πραγματικά έλειπαν".
Ωχ μου θύμισες το 2G... το καημένο κάτι έχει καεί και δεν φορτίζει καν (και όταν το συνδέω στο pc βγάζει Power Surge!
Aυτό μάλιστα! Ήταν αποκάλυψη. Θυμάμαι που με ρωτούσαν που είναι το πενάκι του και πως στο καλό είναι δυνατόν να το λειτουργώ. Μία δοκιμή απλά έπειθε... Αυτό ήταν που είχα συχτηρίσει και στα προηγούμενα τότε pda μου... τα ηλίθια πενάκια!
Τελευταία επεξεργασία από: Spok, 13/06/2017 - 13:21
Δημοσίευση 13/06/2017 - 14:23
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 13/06/2017 - 14:57
Δημοσίευση 13/06/2017 - 15:28
Εγω παντως αφου θα ναι 10 χρονια θα θελα να βγει η πλατη οπως το 2g
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες