Με τις επιδοτησάρες πήρα εγώ ένα 7+ πήρε κ ένας φίλος μου ένα S8. Νταξ τα βάζεις δίπλα λές μεγάλη μόδα το σάμσουνγκ από δώ απο κει γυαλί κτλ. Και μετά φίλε παίρνει μπρος το android και αρχίζουν οι κλασσικές π@π@ριές. Όχι λογισμικό σάμσουνγκ όχι κατέβασες μια εφαρμογή και κόλλησες 10 adware όχι έβαλες το κινητό για φόρτιση και σου βγάζει διαφημίσεις για κιλότες και βιάγκρα.
Δεν ξέρω τι σκάει και τι δε σκάει ο καθένας δικαίωμα του και λεφτά του και άλλοι τα χουν άλλοι δεν τα χουν αλλά ρε φίλε αμα πας να δώσεις 1000 και δεν πάρεις iPhone κακό του κεφαλιού σου. Όσο για τις ασύρματες φορτίσεις και την πενταπλή κάμερα και τους 352 πυρήνες στα σάμσουνγκ ντάξ φίλε χρειάζονται κιόλας διότι μετά την τρίτη εφαρμογή που ανοίγεις κλατάρει η συσκευή από διαχείριση βαράνε και τα antivirus όσο ναναι δεν αντέχει.
Σαν τo iOS δεν έχει και το jailbreak ακόμη ήταν κοπλιμέντο σε ένα άριστο λογισμικό. Σημειωτέον ότι στη 10 πλέον δεν αισθάνομαι την ανάγκη να JB αν και συνεχίζω να θεωρώ ότι οι εφαρμογές multitasking σε JB ήταν ανώτερες (βλέπε Tage).
Sorry αν θίγω το συναίσθημα κάποιου android fan αλλά διαφημίσεις βιάγκρα στο lock screen σε κινητό 1000 ευρώ αντε γεια ρε φίλε ανεξάρτητα αν έγινε από εφαρμογή ή οτιδήποτε.