Σχετικά με την ονομασία του επετειακού iPhone, νομίζω ότι είναι τελείως λανθασμένη κίνηση από την Apple αν το ονομάσει iPhone 8, γιατί είναι μία ειδική έκδοση που υποτίθεται ότι δεν θα ξαναβγεί του χρόνου η βελτιωμένη έκδοσή της και δεν θα πρέπει να "χαλάσει" τη σειρά. Επίσης, η ονομασία "Pro" δε νομίζω να έχει και πολύ νόημα στα smartphones.
Το καλύτερο για μένα, θα ήταν να μη περιέχει αριθμό αυτή η ειδική έκδοση και να ονομάζεται iPhone X , που όπως ξέρουμε το X στα λατινικά είναι ο αριθμός 10 [I, II, III ,IV, V, VI, VII, VIII, IX, X], που συμβολίζει τα 10 χρόνια από το πρώτο iPhone.
[ ...μετά από 20 χρόνια iPhone XX... μετά από 30 χρόνια iPhone XXX... (?) μετά από 40 χρόνια iPhone XL... μετά από 50 χρόνια iPhone L... κτλ ].
[ Ίσως έχουν σκεφτεί και το iPhone AE ή iPhone A από το Anniversary Edition, όπως το iPhone SE (Special Edition) ].
Και στις κανονικές εκδόσεις κάποτε θα αλλάξουν κι αυτές ονομασία, δε νομίζω να το συνεχίσουν 12, 12s, 13, 13s κτλ. Ίσως να υπάρχουν μόνο iPhone και iPhone Plus και να ξεχωρίζουν τις εκδόσεις από το έτος, δηλαδή: iPhone (2018) - iPhone Plus (2018), iPhone (2019) - iPhone Plus (2019) κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από: iPetros, 28/07/2017 - 18:07