Oκτακόσιοι πυρήνες να 'χουν νέα σούπερ-ντούπερ Ανδροειδή, δεν θα φτάσουν ΟΥΔΕΠΟΤΕ το τέλειο σε λειτουργία iOS.
Επιτέλους...γιατί δεν μπορείτε να το χωνέψετε;
Είναι σαν να συγκρίνεις τεχνολογία F-18 με... ιπτάμενο δίσκο!
Στην δουλειά μου, εταιρεία δημιουργίας παιχνιδιών για τάμπλετς & κινητά, προφανώς έχουμε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες και άπειρα μοντέλα και Ανδροειδή & iOS. Το ΜΟΝΙΜΟ πρόβλημα των Ανδροειδών-developers είναι ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ - και αφαιρούν ένα σορό features και ΚΥΡΙΩΣ γραφικά και εφέ, γιατί ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΡΒΑΤΑ Ανδροειδή "αντέχουν" αυτά.
Συν ότι θέλουν ένα σορό παραμέτρους για να τα φτιάξουν.
Οι iOS-developers απλά...χαμογελούν πλατιά και εφαρμόζουν τα πάντα που φτιάχνουμε σε χρόνο ντετέ και ΔΙΧΩΣ προβλήματα μνήμης.
ΑΥΤΟ είναι ουσιαστικά το μυστικό της Aplle - το άψογο λειτουργικό της.
...Παρασκευή βράδυ, πήγα να αποδεσμεύσω (σταματήσω) κάποια services στο Win8.1 PC μου στο σπίτι... Έγινε χαμός. Μετά την επανακίνηση, δεν ξεκινούσαν με τίποτα τα "Παράθυρα". Πάω να κάνω restore σε προηγούμενο point, ΔΕΝ το αναγνώριζε! Πάω να καλέσω ένα System image (backup), πάλι ΔΕΝ το αναγνώρισε! Περνάω σε δεύτερο δίσκο ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ το λειτουργικό απ' την αρχή, πάω να σβήσω το άλλο απ' τον άλλο δίσκο (και να το 'χω ως αποθηκευτικό χώρο)...επί 3 ώρες παιδευόμουν ακόμα και με το command prompt να μπορέσω ΩΣ FULL PRIVILEGE ADMIN να έχω το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ - full access στον δεύτερο δίσκο.
Πράγμα που ΔΕΝ το κατάφερα με ΑΠΕΙΡΟΥΣ τρόπους που διάβασα σε φόρουμ και επίσημα σάιτ...και τελικά...ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ έσβησα τα πάντα (και τα 'χασα όλα απ' τον δεύτερο δίσκο)...και ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ πέρασα τα "Παράθυρα" σε κενούς (2, πλέον) δίσκους...ώστε ΤΕΛΙΚΑ να τρέξουν σωστά!
...Αυτά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα 'χω αντιμετωπίσει στο Lion ή το Yosemite!
Για να πάρετε μια γεύση ΤΙ ΕΣΤΙ "Μηλοσυσκευές"...και τί "ολίγον από γιουβέτσι" είναι οι λοιπές!
Ως μηχανήματα τα άλλα είναι ΣΟΥΠΕΡ, με μακράν ΠΙΟ ΣΟΥΠΕΡ χαρακτηριστικά απ' τα "μηλόφωνα". Όμως τα "μηλόφωνα", απλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ισχυρά χαρακτηριστικά, κάνουν ΤΗΝ ΙΔΙΑ δουλειά με τα βαρβάτα Ανδροειδή...με ΜΙΣΑ επιδόσεων χαρακτηριστικά!
Γιατί να πρέπει να 'σαι...σαν... HALO στρατιώτης με σούπερ-τεχνολογία, όταν με ένα ΑΚ-47 που ΠΟΤΕ δεν κολλάει, ΠΟΤΕ δεν παθαίνει αφλογιστία κτλ...σκοτώνεις μια χαρά τον αντίπαλο;
Αυτά από μένα...
Τελευταία επεξεργασία από: ForceF, 11/12/2016 - 22:33