iOS 10.2.1
Δημοσίευση 15/12/2016 - 22:59
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 15/12/2016 - 23:06
Δεν υπαρχεις ρε boy xaxaxaxaxa
Bugs,beta,bugs,beta δηλαδη και οπου φτασει...
Και το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις ποια τι να πρωτοκατεβασεις. Να αφηνεις τις και καλα official οπως η 10.2 που εφαγε 7 beta και παρολα αυτα ακομη και η επισημη εχει θεματα;;;
Ή να τρεχεις παλι στην νεα beta μηπως λυσει τα προβληματα της προηγουμενης?
Πιο λαβυρινθος πεθαινεις!!
Τέλειο λειτουργικό και κατ' επέκταση το iOS εδώ δεν υπάρχει. Bugs καλώς ή κακώς θα υπάρχουν πάντα.
Για κάποιον που θέλει να δοκιμάζει Betas όλο αυτό δεν ενοχλεί.
Νομίζω σκοπός είναι να βρείς μια έκδοση που βλέπεις πως η συσκευή αποκρίνεται σωστά και είσαι ευχαριστημένος.
Το οτι κάποιος έχει ένα άλφα πρόβλημα δε σημαίνει πως είναι και γενικότερο.
Για 'μενα το iOS 10 συνολικά είναι πιο σταθερό και Smooth σε σχέση με το προκάτοχο. Πάρε και ένα δωράκι.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 15/12/2016 - 23:06
Δημοσίευση 15/12/2016 - 23:13
όσοι έχουν πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις στο ios μπορούν να πάνε στο android που είναι σταθερό στη πολιτική της υποστήριξης των συσκευών
Δημοσίευση 15/12/2016 - 23:17
όσοι έχουν πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις στο ios μπορούν να πάνε στο android που είναι σταθερό στη πολιτική της υποστήριξης των συσκευών
Καλά δεν είναι όπως τα λες. Θυμήσου παλιά. Στο 4/4s η έκδοση 4.Χ και 5.Χ δούλευε υποδειγματικά και τέτοια bugs δεν υπηρχαν
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 15/12/2016 - 23:17
Δημοσίευση 15/12/2016 - 23:35
Μα το ειπε ο Νικος πιο πανω.Καλά δεν είναι όπως τα λες. Θυμήσου παλιά. Στο 4/4s η έκδοση 4.Χ και 5.Χ δούλευε υποδειγματικά και τέτοια bugs δεν υπηρχαν
Οσο μεγαλωνει το λογισμικο σε δυνατοτητες τοσο περισσοτερα bugs.
Απο την μια μερια αναμενομενο απο την αλλη αυτη η πρακτικη με αυτο τον ρυθμο δινει μια αισθηση προχειροτητας στον τροπο που δινονται οι αναβαθμισεις.
Ειδικα αν αναλογιστεις πια και την συμμετοχη των απανταχου beta testers.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 16/12/2016 - 14:32
Τέλειο λειτουργικό και κατ' επέκταση το iOS εδώ δεν υπάρχει. Bugs καλώς ή κακώς θα υπάρχουν πάντα.
Για κάποιον που θέλει να δοκιμάζει Betas όλο αυτό δεν ενοχλεί.
Νομίζω σκοπός είναι να βρείς μια έκδοση που βλέπεις πως η συσκευή αποκρίνεται σωστά και είσαι ευχαριστημένος.
Το οτι κάποιος έχει ένα άλφα πρόβλημα δε σημαίνει πως είναι και γενικότερο.
Για 'μενα το iOS 10 συνολικά είναι πιο σταθερό και Smooth σε σχέση με το προκάτοχο. Πάρε και ένα δωράκι.
Πιο κατατοπιστικο γραφημα δεν θα μπορουσες να δωσεις!!
Συμφωνω απολυτα οτι το 10αρι ειναι καλυτερο απο το ανυπαρκτο και προβληματικο 9.
Βεβαια εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο οποτε αναμενουμε το 11 μηπως και με αυτο δουμε παπαδες απο την apple.
Οσο για τις beta εννοειτε ειναι ευπροσδεκτες απλα με παρεξενεψε οπως σου ξαναειπα nick το πληθος σε τοσο τακτικο διαστημα και ειδικα στην 10.
Δημοσίευση 16/12/2016 - 16:07
Πιο κατατοπιστικο γραφημα δεν θα μπορουσες να δωσεις!!
Συμφωνω απολυτα οτι το 10αρι ειναι καλυτερο απο το ανυπαρκτο και προβληματικο 9.
Βεβαια εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο οποτε αναμενουμε το 11 μηπως και με αυτο δουμε παπαδες απο την apple.
Οσο για τις beta εννοειτε ειναι ευπροσδεκτες απλα με παρεξενεψε οπως σου ξαναειπα nick το πληθος σε τοσο τακτικο διαστημα και ειδικα στην 10.
Είναι αυτό που είπαμε και πιο πάνω..
Τα νέα χαρακτηριστικά, σε συνδυασμό με τις νέες συσκευές (iPh 7) φέρνουν και νέα Bugs, bugs, α ναι! Και bugs..
Μη ξεχνάς βέβαια και τα κενά ασφαλείας που η 10.2 διόρθωσε αρκετά.
Δημοσίευση 16/12/2016 - 16:31
Τελευταία επεξεργασία από: pakos30, 16/12/2016 - 16:33
Δημοσίευση 16/12/2016 - 16:32
Προσπαθώ να συνδεθώ στο site της apple για να περάσω το προφίλ μου public tester και αφού βάζω Apple ID και με πετάει στη σελίδα για τον 6φηφιο κωδικό ασφαλείας μου βγάλει στο χάρτη τοποθεσια και μου δείχνει στίγμα Θεσσαλονίκη ενώ εγώ είμαι Αθήνα...ότι να ναι;
Δημοσίευση 20/12/2016 - 21:04
απο που την κατεβαζουμε ?
Δημοσίευση 20/12/2016 - 21:34
2η Beta στο λαό.
Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition
ΒΟΥΡ γιατι και πολλοι αργησαν και ανησυχησα.
Αν και ειναι μικρουλα.
Παλι καμμια τρυπουλα ασφαλειας θα βρηκανε και ειπαν να την κλεισουν :-P
Δημοσίευση 20/12/2016 - 21:35
απο που την κατεβαζουμε ?
Εισαι σελιδα 2,
Γυρνα σελιδα 1, ποστ #5 και προχωρα στο προφιλ
Δημοσίευση 21/12/2016 - 09:52
Δεν ανοιγει αυτο το λινκ πουθενα (τουλαχιστον απο το τηλεφωνο).Εισαι σελιδα 2,
Γυρνα σελιδα 1, ποστ #5 και προχωρα στο προφιλ
Δημοσίευση 21/12/2016 - 09:54
Δεν ανοιγει αυτο το λινκ πουθενα (τουλαχιστον απο το τηλεφωνο).
Απο safari μπαινεις?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες