Υπαρχει και αλλος τροπος μεσω developer account. Το εχω κανει και δουλευει κανονικοτατα με τα repos

Kodi σε non jailbroken
Δημοσίευση 16/01/2017 - 10:16
Ad
Δημοσίευση 16/01/2017 - 11:08
Το κατέβασα κι εγώ κάποια στιγμή αλλά όταν είδα τα Κινέζικα το έσβησα αμέσως, γενικά όταν βλέπω κάπου Κινέζικο ιδεόγραμμα πιστέυω ότι θα ξεπηδήσει το βράδυ μια ομάδα Κινέζω και θα τα γ@@@σει όλα...
Πέρα από την πλάκα, ποιός ο λόγος να παιδεύεσαι όταν υπάρχει εύκολη και δοκιμασμένη λύση?
Δημοσίευση 16/01/2017 - 11:47
Σε κανεναν απο οτι διαβαζω δεν υπαρχει η επιλογη.Το δοκίμασα τελικά...ακολουθώ όλα τα βήματα αλλά δεν μου δίνει την επιλογή install from zip file
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απο τα files ανοιγουν τα περιεχομενα του fusion αλλα δεν εγκαθισταται εστω και χειροκινητα ενα ενα, κανενα addon.
Πατωντας το video- video addons μου βγαζει οτι cannot connect to network server.
Sent from my iPad using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: skiace, 16/01/2017 - 11:55
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:12
Εδω εμφανιζεις ενα αλλο skin απο τα 3 που περιεχονται. Πως εκανες αυτες τις αλλαγες ;Δεν ξέρω αν σε καλύπτει...
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:25
Μα εδώ ο φίλος λέει ότι τα κατάφερε...Εγώ δεν βρίσκω πουθενά το add from zip file..Ίσως λόγω του ότι άλλαξε σκιν να του το έβγαλε ως επιλογή..αλλά πως άλλαξε σκιν αφού και αυτά πρέπει να τα κάνει add from zip file ?Σε κανεναν απο οτι διαβαζω δεν υπαρχει η επιλογη.
Απο τα files ανοιγουν τα περιεχομενα του fusion αλλα δεν εγκαθισταται εστω και χειροκινητα ενα ενα, κανενα addon.
Πατωντας το video- video addons μου βγαζει οτι cannot connect to network server.
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:29
Περιμενουμε αν το δει και θελει να απαντησει.Μα εδώ ο φίλος λέει ότι τα κατάφερε...Εγώ δεν βρίσκω πουθενά το add from zip file..Ίσως λόγω του ότι άλλαξε σκιν να του το έβγαλε ως επιλογή..αλλά πως άλλαξε σκιν αφού και αυτά πρέπει να τα κάνει add from zip file ?
Απο την αλλη το ipawind δεν λειτουργει οποτε και το kodi ειναι εκτος.
Ετσι πεσαμε στην χαρα του playglass.
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:31
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:35
Υπάρχει βέβαια και ο απλός τρόπος να βάλεις το Kodi σε non jailbroken συσκευή που είναι οι γνωστοί server. Η' επίσης με χρήση του cydia impactor.
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:37
Δεν δουλευει φιλε μου. Αυτο λεω πιο πανω. Οσο για το impactor δεν ειναι παντα εφικτο ανα εβδομαδα να βρισκεσαι κοντα σε υπολογιστη.Υπάρχει βέβαια και ο απλός τρόπος να βάλεις το Kodi σε non jailbroken συσκευή που είναι οι γνωστοί server. Η' επίσης με χρήση του cydia impactor.
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:41
Υπάρχει βέβαια και ο απλός τρόπος να βάλεις το Kodi σε non jailbroken συσκευή που είναι οι γνωστοί server. Η' επίσης με χρήση του cydia impactor.
Δεν ειναι αυτο το θεμα αγαπητε συνονοματε. Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει ακομα και απο τα ρεπο που δοκιμασα τα εμφανιζει κενα και κοντεψαμε ολοι να πουμε οτι ειμαστε στραβοι και δεν βλεπουμε τη λυση
Δημοσίευση 16/01/2017 - 12:55
Δημοσίευση 16/01/2017 - 13:01
Δεν ειναι αυτο το θεμα αγαπητε συνονοματε. Το θεμα ειναι οτι δεν μπαινει ακομα και απο τα ρεπο που δοκιμασα τα εμφανιζει κενα και κοντεψαμε ολοι να πουμε οτι ειμαστε στραβοι και δεν βλεπουμε τη λυση
Οκ. Δεν το δοκίμασα ποτέ φίλε Bill γιατί το θεωρώ δύσχρηστο. Εγώ κάνω την δουλειά μου με Movie Box και χωρίς jailbreak.
Δημοσίευση 16/01/2017 - 13:03
Δεν δουλευει φιλε μου. Αυτο λεω πιο πανω. Οσο για το impactor δεν ειναι παντα εφικτο ανα εβδομαδα να βρισκεσαι κοντα σε υπολογιστη.
Sorry. Δεν το πρόσεξα και για να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει κιόλας.
Δημοσίευση 16/01/2017 - 13:09
Δημοσίευση 16/01/2017 - 13:11
Τι εννοεις δε λειτουργεί;;Χθες βράδυ είδα κανονικά εγώ στο kodiΠεριμενουμε αν το δει και θελει να απαντησει.
Απο την αλλη το ipawind δεν λειτουργει οποτε και το kodi ειναι εκτος.
Ετσι πεσαμε στην χαρα του playglass.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες