αν το εχει κ στη τηλεοραση ειναι λιγο δυσκολο να ειναι απατεωνια ...αλλα το θεμα ειναι ποιος το παραγγελνει εγω μασαω
να βαλουμε ολοι απο 10ε να το παραγγειλουμε και αν ερθει να το κανουμε κληρωση
χαχαχα Σωστοστ!
Δημοσίευση 21/02/2017 - 15:36
αν το εχει κ στη τηλεοραση ειναι λιγο δυσκολο να ειναι απατεωνια ...αλλα το θεμα ειναι ποιος το παραγγελνει εγω μασαω
να βαλουμε ολοι απο 10ε να το παραγγειλουμε και αν ερθει να το κανουμε κληρωση
Δημοσίευση 21/02/2017 - 17:32
Τελευταία επεξεργασία από: Spiroslp, 21/02/2017 - 17:32
Δημοσίευση 21/02/2017 - 18:45
Παντως αν δεν είναι μούφα,θα έχουμε αρκετους που θα λένε οχι ρε γ@@@@ο έχασα φοβερή ευκαιρία.Ενω αν είναι θα λένε ευτυχώς που δεν έκανα την μαμακια!
Εναι θετικό το οτι διαφημίζεται.
Δημοσίευση 21/02/2017 - 20:06
Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές νομιμοφανείς εταιρίες που είχαν πάρε δώσε και με μεγάλα κανάλια αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν απατεώνες. Μην σας θολώνουν το μυαλό οι διαφημίσεις τα φρου φρου και τα αρώματα. Τα κανάλια άλλωστε δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Απεναντίας κερδίζουν πολλά χρήματα από τα διαφημιστικά πακέτα που προσφέρουν στον εκάστοτε επιτήδειο που θέλει να προωθήσει το προϊόν του. Αν όντως θέλετε να μάθετε για την αξιοπιστία μιας προσφοράς δεν έχετε παρά να ψάξετε να δείτε το κατα πόσο νόμιμη είναι μια εταιρία ξεκινόντας από κάτι απλούστατο: τον αριθμό μητρώου και την άδεια.
Δημοσίευση 22/02/2017 - 20:58
Δημοσίευση 22/02/2017 - 22:04
δυσκολα παντως να αποφασισει καποιος
θελω και γω να παω στο 7αρι και σκεφτομαι σκρουτζ
απο την αλλη η τιμη ειναι λιωμα
Μου θυμισε την ιστορια airfasttickets που στην αρχη ολοι(και γω μεσα) πηραμε
εισητηρια και διανυκτερευσεις σε σουπερ τιμες αλλα στην πορεια εφαγε μαυρο πολυς κοσμος
Ισως επαναληφθει η ιστορια με την συγκεκριμενη εταιρεια
Δημοσίευση 22/02/2017 - 23:09
Αν και ύποπτο το όλο θέμα, η λογική λέει πως αρχικά για να χτίσει καλό όνομα θα πρέπει να δώσει τα όσα υπόσχεται.
Αν θα γίνει η στραβή, λογικά θα γίνει μετά από αρκετούς μήνες όταν θα το έχει μάθει όλη η Ελλάδα και θα το εμπιστευτεί... οι πρώτοι αγοραστές θα είναι οι καλύτεροι ambassadors για να χτιστεί γρήγορα μία δυνατή online αυτοκρατορία. Το αν θα γκρεμιστεί αργότερα είναι άλλη υπόθεση...
Δημοσίευση 23/02/2017 - 08:24
δυσκολα παντως να αποφασισει καποιος
θελω και γω να παω στο 7αρι και σκεφτομαι σκρουτζ
απο την αλλη η τιμη ειναι λιωμα
Μου θυμισε την ιστορια airfasttickets που στην αρχη ολοι(και γω μεσα) πηραμε
εισητηρια και διανυκτερευσεις σε σουπερ τιμες αλλα στην πορεια εφαγε μαυρο πολυς κοσμος
Ισως επαναληφθει η ιστορια με την συγκεκριμενη εταιρεια
Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:22
Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:50
Στο deals365 σε αντίθεση με αυτό, τους είχα πει να πληρώσω από τα γραφεία με μετρητά και μου είπαν κανένα πρόβλημα εδώ πήρα πριν λίγο τηλέφωνο και καλά ότι δεν έχω κάρτα και μου έλεγαν δεν γίνεται και μόνο μέσω κάρτας ή κατάθεση σε τράπεζα και δεν γίνεται να έρθετε από εδώ και τέτοια... τι να πω ελπίζω να μην λέω μαλακια που δεν το παράγγειλα αλλά κολλάω πάντως
Sent from my iPhone using Tapatalk
και εγω τους πηρα και τα ιδια μου ειπανε
Αλλα ρε guys εχει σπονσοραρει 2-3 εκπομπες και ειδικα το παζαρι στον σκαι
Τι δηλ να κανει?
Να παρει λεφτα απο πχ 150 πελατες και να την κανει?
Αξιζει να εχει δωσει τοσα για διαφημιση στο newsit.gr ή σε εκπομπες και να την κανει για 70.000ευρω?? (463* 150 περιπου ατομα)
Μονο τα δωρα που δινει καθε μερα στον ΣΚΑΙ με το παζαρι αλλα και για τις διαφημισεις με προβληματιζουν στο να ειναι τοσο π@@@ρας και να εξαφανιστει με τα deal του iphone και των ipad που δινει
Δημοσίευση 23/02/2017 - 12:56
Δημοσίευση 23/02/2017 - 13:17
Συμφωνω! Τους πηρα πριν λιγο τηλ.
Διαβαστε και τα σχολια στο fb στη σελιδα τους. Σε ολους απαντανε ακριβως τα ιδια - κασετα
Ρωταω λοιπον αν θα υπαρχει εστω ενα χαρτι που να αναφερει πχ imei συσκευης ή serial και ας μη παρω ποτε αποδειξη και μου λεει η παπαρω οχι, χαρτι δεν δινουμε - λες και θα δωσουν κινητο...
Ρωταω επισης αν ισχυει η εγγυηση και μου λεει ναι και οτι ειναι ευρωπαικα (αν και αμφιβαλλω)
Και μου λεω και στο τελος οτι εχει ξαναγινει η προσφορα - ε ψαχνω 1 ωρα τα σχολια και κανενας δεν αναφερει οτι αγορασε απο αυτους εστω και ενα mls ή καποιο άλλο..
Οι τυποι ακομη και τα pumpers που δινουν τα δινουν με κουπονια για μετα απο καιρο..
Το θεμα ειναι τι θα συμβει μετα της 13 Μαρτιου
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΕΣΤΩ 1 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!!!
Δημοσίευση 23/02/2017 - 13:34
Το να μπεις σπονσορας σε αυτες τις εκπομπες τυπου "τρεμει ο κωλος μου να βγει η ψυχη μου" απο την αποψη θεαματικοτητας αρα και επιβιωσης οπως και σε σαιτ τυπου newsit που εχουν καταντησει μπακαλομαγαζα κουτοπονηριας, ειναι το πιο ευκολο πραγμα σημερα.Εξαλλου απο αυτα τα μεγαλα δωρα που δηθεν κληρωνουν τα καναλια αναθεμα και αν παιρνει κανεις τιποτα (ιδιως εκει στο Ε που μοιραζει μισθους και mac).Προφανως ο τυπος κανει καποια βηματα ανακτησης εμπιστοσυνης ακομα και αν μπει μεσα στην αρχη. Προσωπικα δεν θελω να εχω σχεση με απατεωνισκους τετοιου τυπου που εξακολουθουν και περιφερονται σαν υαινες χωρις να συγκινειται προληπτικα κανενας υποτιθεμενος εισαγγελεας.
Το θεμα δεν ειμαστε εμεις εδω που λεμε και 5 πραγματα ωστε να ενημερωνομαστε αλλα ο απλος κοσμακης που ξημεροσταλιαζεται στη tv και την παταει με ολες αυτες τις αηδιες
Δημοσίευση 23/02/2017 - 13:37
Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι φτηνές απομιμίσεις-κλώνοι αυτά που πουλάει?
Δημοσίευση 23/02/2017 - 14:14
Συμφωνω! Τους πηρα πριν λιγο τηλ.
Διαβαστε και τα σχολια στο fb στη σελιδα τους. Σε ολους απαντανε ακριβως τα ιδια - κασετα
Ρωταω λοιπον αν θα υπαρχει εστω ενα χαρτι που να αναφερει πχ imei συσκευης ή serial και ας μη παρω ποτε αποδειξη και μου λεει η παπαρω οχι, χαρτι δεν δινουμε - λες και θα δωσουν κινητο...
Ρωταω επισης αν ισχυει η εγγυηση και μου λεει ναι και οτι ειναι ευρωπαικα (αν και αμφιβαλλω)
Και μου λεω και στο τελος οτι εχει ξαναγινει η προσφορα - ε ψαχνω 1 ωρα τα σχολια και κανενας δεν αναφερει οτι αγορασε απο αυτους εστω και ενα mls ή καποιο άλλο..
Οι τυποι ακομη και τα pumpers που δινουν τα δινουν με κουπονια για μετα απο καιρο..
Το θεμα ειναι τι θα συμβει μετα της 13 Μαρτιου
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΕΣΤΩ 1 ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!!!
Εγώ έψαξα τη σελίδα τους στο FCB και βρήκα 2-3 αγοραστές iphone 7 /7 +παλαιότερα και καλά, με φωτογραφίες τους κατά την παραλαβή.αλλά δεν λέει τίποτα
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες