δεν μου λέει κάτι αυτό φίλε ο καθένας μπορεί να φτιάξει ψεύτικα προφίλ και να απαντάει μετά
Και μην με ρωτήσεις γιατί να το κάνουν
Γιατί πολύ απλά βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι
Κι ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι
Vamos Rafa
έχεις δίκιο σε αυτό!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 09:10
δεν μου λέει κάτι αυτό φίλε ο καθένας μπορεί να φτιάξει ψεύτικα προφίλ και να απαντάει μετά
Και μην με ρωτήσεις γιατί να το κάνουν
Γιατί πολύ απλά βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι
Κι ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι
Vamos Rafa
έχεις δίκιο σε αυτό!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 11:07
Εντάξει μην το παίρνεις πατριωτικά. Καλά κάνεις και σχολιάζεις, δεν λέμε τίποτα κακό. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές πάντως που κάνουν πορτοκάλια. Αυτός που θέλει να πάρει iphone σχετικά φθηνά μπορεί να βρει προσφορές και σε σκρουτζ, μεταχειρισμένα κλπ
Το θέμα μας εδώ είναι κατα πόσο ήταν μια αξιόπιστη και καλή προσφορά. Εγώ προς το παρόν δεν έχω πειστεί. Παρακολουθώ και εγώ το fb της Dealber και καλό θα ήταν και οι παραπάνω πρόσφατοι "φίλοι" να κάνουν εκεί συστάσεις και όχι εδώ γιατί τα παράπονα είναι πολλά. Εμένα μόνο ο φαντάρος θα με πείσει! Αλήθεια, τι έγινε; παρέλαβε;
Του έστειλα μνμ πρίν από λιγο.Ηταν να του το στείλουν χθές στο σπίτι του.Λογικά αν το έπαιρνε θα μου έστελνε μνμ!Πολύ χλωμό το βλέπω!Μου φαίνεται οτι θα τον βασανήσουν μέχρι να βγάλει άκρη!Αν είναι να περάσεις όλο αυτό το ψυχοπλάκωμα,χίλιες φορές σκρουτζ!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 12:15
Του έστειλα μνμ πρίν από λιγο.Ηταν να του το στείλουν χθές στο σπίτι του.Λογικά αν το έπαιρνε θα μου έστελνε μνμ!Πολύ χλωμό το βλέπω!Μου φαίνεται οτι θα τον βασανήσουν μέχρι να βγάλει άκρη!Αν είναι να περάσεις όλο αυτό το ψυχοπλάκωμα,χίλιες φορές σκρουτζ!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 12:22
Πρέπει να ενεργήσεις και να τους πρηξεις. Κρίμα το παιδί να ταλαιπωρηθεί ενώ ειναι και φαντάρος στην Κύπρο. Δεν πιστεύω να ειναι στην ΜΚ;
Πάρτους ξανά τηλέφωνο. Κοντεύει να περάσει μήνας απο τις 13 Μαρτίου. Αν χρειαστεί στέλνω και εγώ παράπονα κλπ για να τους πιέσουμε.
Να τέτοια βλεπω και στεναχωριέμαι αλλα για αυτό κάθομαι και γράφω εδώ.
Ελπίζω να βρει άκρη γρήγορα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/04/2017 - 12:36
Δεν μου έχει απαντήσει ακόμη(ξέρετε πως είναι στο στρατό δεν σε αφήνουν εύκολα να μιλάς και ειδικά Κύπρο).Μακάρι φίλε να βρούν όλοι άκρη!Παντως σε 2 βδομάδες έρχεται οπότε και θα λυθεί με το καλό ή το κακό το θέμα!Αλλά είναι κρίμα να τρώς τέτοια ταλαιπορεία.....
Δημοσίευση 04/04/2017 - 12:37
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 04/04/2017 - 12:38
legit
Δημοσίευση 04/04/2017 - 15:08
Παίδες τελικά μου έστειλε πριν από λιγο και μου είπε οτι το παρέλαβαν οι γονείς του Αθήνα!Τώρα τι έχει μέσα δεν ξέρω...χαχαχα!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 15:11
Οταν έρθει θα το ξέρω!!!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:04
Παίδες τελικά μου έστειλε πριν από λιγο και μου είπε οτι το παρέλαβαν οι γονείς του Αθήνα!Τώρα τι έχει μέσα δεν ξέρω...χαχαχα!
Δεν του λες να πει στους γονείς του να ανοίξουν το κουτί? Ποτέ δεν ξέρεις...
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:08
πολυ σωστα!! Και μακαρι να βρουν το κινητο μεσα να ηρεμησει και το παλικαρι
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:11
E του poystη, ουτε ενα κινητο λες να μην δωσουν;;
Αν και αποτι διαβασα στο φορουμ, η πρωτη παραδοση εχει γινει πολυ πριν την βροχη μετεωριτων:
Μολις παρελαβα.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 04/04/2017 - 16:12
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:28
Λογικά θα το έχουν δει.Το θέμα είναι να μην έχει πρόβλημα το κινητό γιατί άντε μετά να βγάλει άκρη με dealbear.Αφου η Βουλγαρία είναι Ευρώπη λογικά θα καλήπτεται και απο infoguest,isystem κλπ!Εν το μεταξύ είναι το πρώτο του iphone οπότε θα περάσει και από τα χεράκια μου για να του δείξω κάποια πράγματα και να το τσεκάρω!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:28
Ελπίζω να παραλάβουν όλοι!!!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:36
Ε...να το χοντρίνουν τόσο πολύ?Τωρα που έχουν βγάλει λεφτά ποιος ξέρει απο τι κομπίνα με τα φράγκα,στέλνουν τα κινητά.Γιατί τόσο τσάμπα δεν θα το κάνανε!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 20:25
Τελευταία επεξεργασία από: tsakbam, 04/04/2017 - 20:32
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες