Απο την μια με κάνουν fake acc. στο fb και στο forum και γράφουν τα καλύτερα για την εταιρια τους και τωρα κανουν και αγωγές για δυσφήμιση?!?Που σε βρήκαν;
Είχα συνομιλίες με την σελίδα τους στο fb με τον προσωπικό μου λογαριασμό.
Δημοσίευση 18/04/2017 - 21:26
Απο την μια με κάνουν fake acc. στο fb και στο forum και γράφουν τα καλύτερα για την εταιρια τους και τωρα κανουν και αγωγές για δυσφήμιση?!?Που σε βρήκαν;
Δημοσίευση 18/04/2017 - 21:51
Χωρίς να είμαι δικηγόρος ή να έχω νομικές γνώσεις,νομίζω πως από τη στιγμή που έχεις την επίσημη απάντηση της εταιρίας
δεν υπάρχει συκοφαντική δυσφήμιση μιας και είναι αποδεδειγμένο πως δεν υπήρχε συνεργασία των 2 εταιριών για προώθηση.
Υπάρχουν δικηγόροι εδώ μέσα να σε κατευθύνουν νομίζω σε περίπτωση που τους χρειαστείς αν και μάλλον είναι απλά για
εκφοβισμό σου θεωρώ.Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν και μη χάνεις τον ύπνο σου με αποδεδειγμένους απατεώνες..
Επίσης θα σου πρότεινα να έρθεις σε επαφή με τα Media Markt και να τους δείξεις τις επικοινωνίες σου.
Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 18/04/2017 - 21:55
Δημοσίευση 18/04/2017 - 21:56
Χωρίς να είμαι δικηγόρος ή να έχω νομικές γνώσεις,νομίζω πως από τη στιγμή που έχεις την επίσημη απάντηση της εταιρίας
δεν υπάρχει συκοφαντική δυσφήμιση μιας και είναι αποδεδειγμένο πως δεν υπήρχε συνεργασία των 2 εταιριών για προώθηση.
Υπάρχουν δικηγόροι εδώ μέσα να σε κατευθύνουν νομίζω σε περίπτωση που τους χρειαστείς αν και μάλλον είναι απλά για
εκφοβισμό σου θεωρώ.Βλέποντας και κάνοντας λοιπόν και μη χάνεις τον ύπνο σου με αποδεδειγμένους απατεώνες..
Και εγώ θεωρώ πως απλά μεταφέρω γεγονότα. Σίγουρα υπάρχει αγανάκτηση στο κείμενο μου, αλλά δεν αλλοιώνω στοιχεία ή μεταφέρω κάτι αναληθές. Δυστυχώς δεν έχω στην κατοχή μου τις τηλεφωνικές συνομιλίες με την κοπέλα από την εταιρεία για να είναι καλυμμένος από στοιχεία.
Δημοσίευση 18/04/2017 - 22:00
Και εγώ θεωρώ πως απλά μεταφέρω γεγονότα. Σίγουρα υπάρχει αγανάκτηση στο κείμενο μου, αλλά δεν αλλοιώνω στοιχεία ή μεταφέρω κάτι αναληθές. Δυστυχώς δεν έχω στην κατοχή μου τις τηλεφωνικές συνομιλίες με την κοπέλα από την εταιρεία για να είναι καλυμμένος από στοιχεία.
Εάν το τηλεφωνικό τους κέντρο ενημερώνει ότι καταγράφονται οι κλήσεις μπορείς να ζητήσεις εγγράφως είτε απομαγνητοφωνήσεις είτε
cd με τις επικοινωνίες σου για προάσπιση των δικαιωμάτων σου και απόδειξη των λεγομένων σου.
Το έχω πράξει σε εταιρία τηλεφωνίας και τις έλαβα σε cd.Απλά πρέπει να θυμάσαι τα ακριβή διαστήματα των επικοινωνιών.
Δημοσίευση 18/04/2017 - 22:24
Εάν το τηλεφωνικό τους κέντρο ενημερώνει ότι καταγράφονται οι κλήσεις μπορείς να ζητήσεις εγγράφως είτε απομαγνητοφωνήσεις είτε
cd με τις επικοινωνίες σου για προάσπιση των δικαιωμάτων σου και απόδειξη των λεγομένων σου.
Το έχω πράξει σε εταιρία τηλεφωνίας και τις έλαβα σε cd.Απλά πρέπει να θυμάσαι τα ακριβή διαστήματα των επικοινωνιών.
Αν δεν θυμάμαι τα ακριβή διαστήματα δεν μπορώ να τις βρω ?
Δημοσίευση 18/04/2017 - 22:26
Πρέπει να έχεις ένα διάστημα το οποίο αν το έχεις κάνει από το κινητό μπορείς να το βρεις από την ανάλυση κλήσεων.Τώρα από σταθερό δεν ξέρω αν σου δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης κλήσεων η εταιρία σου.Αν δεν θυμάμαι τα ακριβή διαστήματα δεν μπορώ να τις βρω ?
Δημοσίευση 18/04/2017 - 22:30
Πρέπει να έχεις ένα διάστημα το οποίο αν το έχεις κάνει από το κινητό μπορείς να το βρεις από την ανάλυση κλήσεων.Τώρα από σταθερό δεν ξέρω αν σου δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης κλήσεων η εταιρία σου.
Από κινητό έγιναν οι συνομιλίες που με ενδιαφέρουν. Και νόμιζα ότι εννοούσες ακριβή ώρα. Αν μιλάμε για διάστημα ημερών θυμάμαι ημερομηνίες. Σε ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 18/04/2017 - 22:33
Μιλάω για όσο το δυνατόν πιο ακριβής μέρες και ώρες.Έτσι θα τους δείξεις και εσύ ότι έχεις επιχειρήματα και δεν υφίσταται συκοφαντική δυσφήμιση.Να είσαι καλά,οι κοινότητες είναι για βοήθεια.Από κινητό έγιναν οι συνομιλίες που με ενδιαφέρουν. Και νόμιζα ότι εννοούσες ακριβή ώρα. Αν μιλάμε για διάστημα ημερών θυμάμαι ημερομηνίες. Σε ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 18/04/2017 - 22:58
Μιλάω για όσο το δυνατόν πιο ακριβής μέρες και ώρες.Έτσι θα τους δείξεις και εσύ ότι έχεις επιχειρήματα και δεν υφίσταται συκοφαντική δυσφήμιση.Να είσαι καλά,οι κοινότητες είναι για βοήθεια.
Και πάλι σε ευχαριστώ. Περιμένω σχόλια και από την υπόλοιπη παρέα.
Δημοσίευση 18/04/2017 - 23:26
legit
Δημοσίευση 18/04/2017 - 23:33
Πως θα γινει η ταυτοποιηση σου με τους λογαριασμους σε social networks forums κλπ; θα δωσει το facebook τα προσωπικα σου στοιχεια; και στο κοινοποιουν μεσω facebook? Δεν ταιριαζουν ολα αυτα, κ το υφος στο μηνυμα ειναι πιο πολυ τρολιστικο παρα οτιδηποτε αλλο. Τυπου να ψαρωσεις. Αυτο πιστευω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν είναι τρολάρισμα ή σοβαρό. Παρ' όλα αυτά θέλω να είμαι καλυμμένος σε περίπτωση που σκάσει κανένα χαρτί στο σπίτι μου. Όσον αφορά το μήνυμα δεν θα μπω καν στον κόπο να του απαντήσω.
Δημοσίευση 19/04/2017 - 00:00
Έλα τώρα, σιγά μην σε απαγάγει και μέσω πληκτρολογίου.
Κατήγγειλε τον για ιντερνετικό μπούλινγκ
Δημοσίευση 19/04/2017 - 00:24
Είδα την προηγούμενη σελίδα. Δικηγόρος δεν είμαι αλλά γνωρίζοντας 2,3 πράγματα πιστεύω οτι επίδοση αγωγής δεν γίνεται μέσω facebook. Νομίζω θέλει στοιχεία και σφραγίδες. Στη θέση θα μιλούσα με δικηγόρο και θα υπέβαλα μήνυση στον εν λόγω κύριο. Το θα τα πούμε στο δικαστήριο μεταφράζεται στο ραντεβού στα γουναράδικα? Ορίστηκε δικάσιμος? Υπάρχει κλήτευση σου να παρευρεθείς στο δικαστήριο? Μην απαντήσεις στο συγκεκριμένο μήνυμα και μίλα με δικηγόρο να σε κατευθύνει κατάλληλα.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/04/2017 - 00:29
Δημοσίευση 19/04/2017 - 00:26
Δημοσίευση 19/04/2017 - 00:27
Μια μυνηση ενας δικηγορος και 2-3 αναβολες κοστιζουν παραπανω απο 2-3 7αρια απτην συγκεκριμενη εταιρειαΕίδα την προηγούμενη σελίδα. Δικηγόρος δεν είμαι αλλά γνωρίζοντας 2,3 πράγματα πιστεύω οτι επίδοση αγωγής δεν γίνεται μέσω facebook. Νομίζω θέλει στοιχεία και σφραγίδες. Στη θέση θα μιλούσα με δικηγόρο και θα υπέβαλα μήνυση στον εν λόγω κύριο.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες