Ποιόν Browser χρησιμοποιείτε;
Δημοσίευση 20/02/2017 - 19:48
Ad
Δημοσίευση 20/02/2017 - 20:13
Θελω να δω puffin δεν χρησιμοποιει κανενας αλλος
Ο Puffin που αναφέρεις είναι μόνο για iPhone και για iPad. (Αν δεν κάνω λάθος πάντα).
Το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρεται στα Mac μηχανήματα.
Πληροφοριακά καλά κάνεις και τον αναφέρεις. Θα του κάνω μια δοκιμή στο iPad.
Δημοσίευση 20/02/2017 - 20:17
https://youtu.be/3GoxPzCDccsΟ Puffin που αναφέρεις είναι μόνο για iPhone και για iPad. (Αν δεν κάνω λάθος πάντα).
Το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρεται στα Mac μηχανήματα.
Πληροφοριακά καλά κάνεις και τον αναφέρεις. Θα του κάνω μια δοκιμή στο iPad.
Δημοσίευση 20/02/2017 - 20:23
Αχα! Μάλιστα! Ομολογώ πως δεν το ήξερα.
Από κριτικές πάντως... δεν τα πάει και πολύ καλά.
Τι θετικά έχει;
Δημοσίευση 20/02/2017 - 20:26
ειδα αυτο το βιντεακι φιλε μου γι αυτο και τον εγραψαΑχα! Μάλιστα! Ομολογώ πως δεν το ήξερα.
Από κριτικές πάντως... δεν τα πάει και πολύ καλά.
Τι θετικά έχει;
Δημοσίευση 19/01/2018 - 10:51
Μερικοί ακόμα browsers για Mac:
Beta
Firefox Beta, Developer Edition, Nightly
Opera Beta & Opera Developer Browser
Δημοσίευση 21/01/2018 - 18:42
Χρησιμοποιω τον safari,και σαν δευτερο(σε περιπτωση που καποια σελιδα ειναι ιδιαιτερη και δεν εμφανιζετε σωστα-πολυ σπανιο) εχω τον firefox.
Προερχομενος απο windows με firefox για πολλα χρονια,λογο συνηθειας ξεκινησα το mac με αυτον αλλα στη συνεχεια με κερδισε ο safari.
Aπο ταχυτητα στην αρχη που τους συγκρινα ,πανω κατω οι ιδιοι,αλλα τα gestures στον safari καθως και το ωραιο εφε της κινησης στο back-foward (που χανετε στους αλλους browsers),με κερδισαν.
Παρολα αυτα πιστευω πως εχει ακομη πολλα περιθωρια εξελιξης.
Προσωπικα π.χ. θα που αρεσε ,εαν ηθελες να πας 5 σελιδες πισω ,να εκανες γρηγορα 5 swipe ,και να ανταποκρινοταν στιγμιαια.οχι οπως τωρα που την φορτωνει πρωτα μια μια και μετα.
Επισης νομιζω δεν εχει πολλα και αξιολογα extensions,πχ καποιο να κανει translate τη σελιδα κτλ.(παλι καλα υπαρχει το add block)
Δημοσίευση 21/01/2018 - 20:30
Τον Chrome χρόνια .
Δοκίμασα τον Safari,Firefox αλλά δεν μου άρεσαν και ξανά γύρισα πάλι σε Chrome παρόλο που στο iPhone έχω κανονικά τον Safari ;-).
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 21/01/2018 - 20:44
Firefox, Safari...Chrome ποτε. Και ο Opera καλος ηταν
Δημοσίευση 21/01/2018 - 21:44
Και εγώ chrome χρησιμοποιώ. Ναι εντάξει είναι google και βλακείες αλλά όμως τα addons / plugins είναι πιο πολλά και σε μεγαλύτερη ποικιλία. Έψαχνα να βρω κάποια σε firefox / opera και είτε δεν τα έβρισκα όλα, είτε δεν ήταν τόσο καλά όσο στον chrome. Αλλά ναι αν θέλετε πχ ασφάλεια και μόνο, εντάξει δεν προτείνεται ο chrome.
Δημοσίευση 21/01/2018 - 23:20
Εγω χρησιμοποιω στον σταθερο τον firefox σαν πρωτο καποιες φορες και τον chrome για την μεταφραση.
Στο macbook με βολευει περισσοτερο ο safari σε σχεση με τον firefox, υπαρχει και ο chrome για 3ος.
Στο iphone μονο safari.
Δημοσίευση 22/01/2018 - 08:45
Στο iPhone safari
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 22/01/2018 - 10:28
Και εγώ chrome χρησιμοποιώ. Ναι εντάξει είναι google και βλακείες αλλά όμως τα addons / plugins είναι πιο πολλά και σε μεγαλύτερη ποικιλία. Έψαχνα να βρω κάποια σε firefox / opera και είτε δεν τα έβρισκα όλα, είτε δεν ήταν τόσο καλά όσο στον chrome. Αλλά ναι αν θέλετε πχ ασφάλεια και μόνο, εντάξει δεν προτείνεται ο chrome.
Kανένας browser δεν παρέχει ασφάλεια. Αυτό πρέπει να το κατανοήσετε, να το ξεπεράσετε και να το ξεχάσετε. Οτιδήποτε διαρκώς αναβαθμίζεται σημαίνει ότι είναι ευάλωτο (Vulnerable). Προσπάθειες για αποτροπή των χειρότερων ναι γίνονται αλλά μέχρι εκεί. Αλίμονο εάν δεν έκαναν και προσπάθειες να μπαλώσουν τις τρύπες. Άλλοι βέβαια αντιδρούν πιο γρήγορα και άλλοι λίγο καθυστερημένα. Το περιθώριο όμως για να γίνει κάτι πάντα υπάρχει. Ένας παράγοντας είναι και ο ίδιος ο χρήστης πάντα, και κατά πόσο έχει ανησυχίες στην πλοήγηση.
Η ιδιωτικότητα (που μάλλον αυτό εννοείς ασφάλεια) είναι ένας άλλος εξίσου σημαντικός παράγοντας. Η Google για παράδειγμα δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Το χειρότερο δε είναι ότι μόλις εγκαταστήσεις τον Chrome πάει φυτεύει μέσα στο σύστημα πράγματα χωρίς να πάρει καν την έγκριση του χρήστη. Π.χ. το αυτόματο σύστημα ενημερώσεων το οποίο ουσιαστικά κατά την εκτέλεσή του δεν ρωτάει τον χρήστη εάν συμφωνεί ή όχι αλλά ούτε και εμφανίζει κάποιο προειδοποιητικό pop-up. Οτιδήποτε προσπερνάει τον χρήστη αυτό δεν θεωρείται και τόσο αθώο πάντα.
Για το θέμα λοιπόν τις ιδιωτικότητας υπάρχουν οι λύσεις VPN, κλπ κλπ κλπ. Εάν δεν θέλεις να αφήνεις ίχνη λοιπόν για τον Α ή Β λόγο, υπάρχουν τρόποι αλλά ασφάλεια δεν θα έχεις ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από: CryptoCSM01, 22/01/2018 - 10:30
Δημοσίευση 22/01/2018 - 12:59
Ένας παράγοντας είναι και ο ίδιος ο χρήστης πάντα, και κατά πόσο έχει ανησυχίες στην πλοήγηση.
+1
Θα υπερθεματίσω με την φράση,
▲ Πάντως η πρώτη και καθοριστική γραμμή άμυνας είναι ο ίδιος ο χρήστης, αφού το σύστημα ασφαλείας του OS X δεν επιτρέπει να εγκατασταθεί η οποιαδήποτε εφαρμογή, χωρίς την δική του έγκριση.
που περιλαμβάνεται στο άρθρο· Διαχείριση κακόβουλου λογισμικού (malware) στο Mac OS X
vires acquirit eundo
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες