[quote name="Paris1986" post="1884821" timestamp="1491237810"]Συμφωνώ για τις ταχύτητες των ευρωπαϊκων χωρών που λες. Τι να τις κάνω? Απλά για να μπαίνω στο Facebook και να βλέπω online ταινίες? Το κάνω μια χαρά και με αυτές που έχω τώρα στην Ελλάδα. τουλάχιστον εγώ. Σίγουρα ξέρω οτι μπορεί να μην είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα. Επίσης όλοι οι άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου και εμου θέλουμε να δίνουμε τα λιγότερα αλλά να έχουμε και όσα περισσότερα γίνεται. Με συγχωρείς αλλά αυτό δεν γίνεται πουθενά.
Δηλαδή αν είχαμε ταχύτητες Αμερικής θα μπαίναμε φίλε μου μόνο Facebook και θα κατεβάζαμε ταινίες για εσένα αυτό είναι μόνο το Ίντερνετ;;
Δεν θέλω να με παρεξηγείς απλός ρωτάω φίλε μου
Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που μπορείς να κανείς
Να μια την συζητάτε σε διπλανό τοπικ για συνδέσεις cosmote και κλήσεις μέσω wifi που μέχρι εχθές αυτά ήταν άγνωστα στην Ελλάδα
Όσο για τα χρήματα δεν είπε κανείς να μην πληρώσω να πληρώσω αλλά να έχω υπερεσιες φίλε μου
Τίποτα δεν είναι τσάμπα σε αυτή την ζωή
Vamos Rafa
Δεν παρεξηγούμε φίλε μου.
Φυσικά και δεν είναι μόνο αυτό το internet.
Εσύ δηλάδή πιστεύεις οτι εαν απο αύριο έλεγαν στον μέσο Έλληνα χρήστη έχεις δύο επιλογές.
1) Ταχύτητες Αμερικής, Ιαπωνίας, Κορέας και Hong Kong (που είναι οι γρηγορότερες αν δεν κάνω λάθος) μαζί χωρίς όμως να μπορεί να κατεβάσει torrents, YouTube, Viber και
2) Όπως είναι τώρα τα πράγματα
Τι πιστεύεις θα διάλεγε?
Υ.γ Όσον αφορά εμένα το internet είναι καθαρά "μέσο" επικοινωνίας για να μιλάω με την οικογένεια μου μιας και είμαι τον περισσότερο χρόνο μακριά τους. Να κατεβάζω ταινίες/σειρές λόγω του οτι βλέπω αρκετές στο καράβι για να περνάει η ώρα μου, να διαβάζω νέα και να κάνω αγορές. Σου είπα και πριν εγώ δεν είμαι απαιτητικός χρήστης.
Επειδή όμως χαλάσαμε αρκετά το θέμα, αν θες συνεχίζουμε σε pm.