Να μην σε αγχώνει καθόλου. Μια χαρά θα είναι.
Πολύς κόσμος έχει πάρει κάποια στιγμή ανακατασκευασμένο συμπεραλαμβανομένου και εμου και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:09
Να μην σε αγχώνει καθόλου. Μια χαρά θα είναι.
Πολύς κόσμος έχει πάρει κάποια στιγμή ανακατασκευασμένο συμπεραλαμβανομένου και εμου και δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:11
οτι σου είπε ο Paris1986 συμφωνώ μαζί τουΣε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:11
Τίποτα, να 'σαι καλά.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:13
οτι σου είπε ο Paris1986 συμφωνώ μαζί του
Vamos Rafa
Σε ευχαριστώ. Είναι ενθαρρυντικό να ακούς κάτι τέτοιο.. Ειδικά όταν σκας πόσα λεφτά και το κινητό σου είναι dead χωρίς λόγο..
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:29
Το ότι είναι ανακατασκευασμένο με αγχώνει λιγάκι.. Αλλά τι να κάνουμε. Το πρόβλημά μου είναι πως μένω στο εξωτερικό και αν δε μου αρέσει κάτι όπως λες θα τραβήξει η ιστορία. Καταλαβαίνεις. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!
Επειδή το 56 αφορά το Touch iD, κατά πάσα πιθανότητα οθόνη θα σου αλλάξουν και όχι ανακα/σμένο.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:31
ειχα πρόβλημα στο πεντάρι μου φίλε μου είχε φουσκώσει η μπαταρία μου το έδωσα και μου έδωσαν ανακατασκευασμένοΣε ευχαριστώ. Είναι ενθαρρυντικό να ακούς κάτι τέτοιο.. Ειδικά όταν σκας πόσα λεφτά και το κινητό σου είναι dead χωρίς λόγο..
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:39
Επειδή το 56 αφορά το Touch iD, κατά πάσα πιθανότητα οθόνη θα σου αλλάξουν και όχι ανακα/σμένο.
Επειδή τους πήρα τηλ και τους ρώτησα μου είπαν ότι το κινητό δε πέρασε τα τεστ που του έκαναν και εγκρίθηκε αντικατάσταση της συσκευής. Δε θα δεχόμουν επισκευή σε 2 μηνών κινητό..
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:39
ειχα πρόβλημα στο πεντάρι μου φίλε μου είχε φουσκώσει η μπαταρία μου το έδωσα και μου έδωσαν ανακατασκευασμένο
Έχουν περασει αλλά δυο χρόνια από τότε κι η μπαταρία μου εντάξει έιχε πέσει η απόδοση της πήγα την άλλαξα όμως δεν είχα τα ίδια που είχα προηγούμενος φίλε μου
Κι εγω τα φοβόμουν όμως αν θες την γνώμη μου είναι καινούργεια συσκευή ουσιαστικά
Vamos Rafa
Εντάξει.. Μένει να πάω στις 14 του μήνα που έρχομαι Ελλάδα να παραλάβω.. Για να δούμε..
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:42
Επειδή τους πήρα τηλ και τους ρώτησα μου είπαν ότι το κινητό δε πέρασε τα τεστ που του έκαναν και εγκρίθηκε αντικατάσταση της συσκευής. Δε θα δεχόμουν επισκευή σε 2 μηνών κινητό..
Δε κάνουν αυτοί την επισκευή. Ολλάνδία στέλνεται και αλλάζει εκεί.
Θα δεις στο τέλος τι θα γίνει τελικά.
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:43
Δε κάνουν αυτοί την επισκευή. Ολλάνδία στέλνεται και αλλάζει εκεί.
Θα δεις στο τέλος τι θα γίνει τελικά.
Μου είπε ότι θα παραλάβω διαφορετικό σειριακό αριθμό.. Αν άλλαζαν οθόνη, δε θα άλλαζε ο σειριακός νομίζω..
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:43
ναι άλλο θα σου δώσουν φίλα μουΜου είπε ότι θα παραλάβω διαφορετικό σειριακό αριθμό.. Αν άλλαζαν οθόνη, δε θα άλλαζε ο σειριακός νομίζω..
Δημοσίευση 04/04/2017 - 16:44
ναι άλλο θα σου δώσουν φίλα μου
Vamos Rafa
Τότε ανακα/σμένο θα πάρεις.
Σας ευχαριστώ παίδες. Θα σας κρατήσω ενήμερους όταν το παραλάβω με το καλό Να είστε καλά!
Δημοσίευση 05/04/2017 - 18:29
Η Apple απέστειλε σήμερα το πρωί ενημερωτικό email σε μερίδα χρηστών ενημερώνοντας τους πως η αναβάθμιση στο iOS 10.3 ενδέχεται να ενεργοποίησε εκ παραδρομής κάποιες από τις ρυθμίσεις του iCloud τις οποίες οι χρήστες είχαν επιλέξει να απενεργοποιήσουν:
We discovered a bug in the recent iOS 10.3 software update that impacted a small number of iCloud users. This may have inadvertently reenabled some iCloud services that you had previously disabled on your device.
We suggest you go to iCloud settings on your iOS device to make sure that only the services you’d like to use are enabled.
Learn more about how to manage your iCloud settings or contact AppleCare with any questions.
The iCloud team
Σύμφωνα με την Apple, οι ρυθμίσεις των iCloud Photo Library, iCloud Keychain και Find My iPhone δεν επηρεάστηκαν. Το bug έχει διορθωθεί στο iOS 10.3.1 οπότε οι χρήστες που δεν αναβάθμισαν στο iOS 10.3 και πήγαν απευθείας στο iOS 10.3.1 δεν έχουν επηρεαστεί. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του iCloud στην iOS συσκευή σας ώστε να βεβαιωθείτε για την ορθότητα τους.
via macrumors
Δημοσίευση 05/04/2017 - 19:28
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες