Καλησπέρα στην παρέα,
Ψάχνομαι για αγορά tablet. Προορίζεται για τους γονείς μου, οι οποίοι χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά τώρα ένα Android tablet 3ετίας με πολύ μέτρια specs ακόμα και όταν ήταν καινούργιο και παραπονούνται ελάχιστα.
Επειδή όμως άρχισε να κάνει κάτι κουλά και επειδή δεν μπορώ να είμαι συνέχεια στο τηλέφωνο για το παραμικρό πρόβλημα, νομίζω έφτασε η ώρα της αλλαγής.
Έχω καταλήξει λοιπόν ανάμεσα σε αυτά τα 2. Το iPad Air 2 16GB WiFi+LTE στα 439 refurbished και στο Samsung Galaxy Tab A 10.1 16GB LTE στα 269 καινούργιο.
Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει πιστεύετε τα έξτρα χρήματα για το iPad, και ειδικά από την άποψη ότι είναι ουσιαστικά ένα tablet που παρουσιάστηκε πριν 3 σχεδόν χρόνια.
Η χρήση που κάνουν είναι web browsing, youtube, μουσική μέσω spotify, video calling μέσω viber (είμαι ο μόνος με συσκευές apple οπότε νομίζω το facetime ψιλοάχρηστο) και που και που βγάζουν και καμία φωτογραφία κυρίως τον σκύλο μας με το tablet.
Μήπως τα σχεδόν 170 ευρώ έξτρα για το iPad τελικά δεν αξίζουν; Επίσης πιστεύετε ότι με την παραπάνω χρήση θα έχουν πρόβλημα με τα 16GB αν επιλέξω το iPad;
Τέλος το iPad με μία θήκη και μία μεμβράνη στην οθόνη είναι ανθεκτικό σχετικά; Γιατί μικροατυχήματα όπως το να πέσει το tablet από τον καναπέ πάντα υπάρχουν ειδικά με τον σκύλο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε συμβουλή και για τα 2 tablet δεκτή και οποιαδήποτε εμπειρία μαζί τους φυσικά.
Συγγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο ποστ.