Mac OS σε λαπτοπ
Δημοσίευση 28/03/2017 - 17:28
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Ad
Δημοσίευση 28/03/2017 - 19:21
Καλησπέρα.εχω ένα λαπτοπ dell με dual boot .windows και Linux mint.τα windows τα έχω μόνο για το iTunes.μπορω στο μέρος των windows να βάλω Mac OS?αν ναι μπορεί υπάρχει κάποιος να το κατέχει και να με βοηθήσει ;
Σε lap top θέλει πολύ ψάξιμο και γνώσεις για να τα καταφέρεις, δεν είναι κάτι απλό.
Googlare tonymacx86 και δες εκεί αν κάποιος έχει κάνει απόπειρα να στήσει hackintosh στο lap top σου.
Δημοσίευση 28/03/2017 - 19:25
RF forever
Δημοσίευση 28/03/2017 - 20:10
Δημοσίευση 28/03/2017 - 20:38
RF forever
Δημοσίευση 28/03/2017 - 20:55
RF forever
Δημοσίευση 28/03/2017 - 21:29
Ας πούμε ότι επιχειρώ...ποιο Mac OS να βάλω;
Αυτό έχει να κάνει με το hardware του μηχανήματος σου και αν έχουν ασχοληθεί να βγάλουν ανάλογα kext ώστε να μπορέσεις να τρέξεις κάποια έκδοση Mac OS.
Προσωπικά τα έχω στήσει σε έναν server HP N54L, αλλά είχα τις γνώσεις + διάβασμα και χρόνο που χρειάζεται για να το στήσεις σωστά.
Διότι μπορεί να το περάσεις και να μην δουλεύει το wi-fi η το Ethernet κτλ.
Εάν έχεις όρεξη για διάβασμα, πειραματισμό και να είναι spare το μηχάνημα που έχεις αξίζει να ασχοληθείς.
Αν περιμένεις του στυλ περνάω Linux mint, Fedora etc και άντε να χρειαστεί να δώσεις μια εντολή sudo apt get install μην το συνεχίσεις.
Δημοσίευση 28/03/2017 - 21:36
Τα Linux τα έχω σαν βασικό λειτουργικό .αν το επιχειρούσα θα τα έβαζα στα win και αν καθόντουσαν καλά θα το κρατούσα σαν βασικό μετά .θα διαβάσω λίγο και βλέπουμεΑυτό έχει να κάνει με το hardware του μηχανήματος σου και αν έχουν ασχοληθεί να βγάλουν ανάλογα kext ώστε να μπορέσεις να τρέξεις κάποια έκδοση Mac OS.
Προσωπικά τα έχω στήσει σε έναν server HP N54L, αλλά είχα τις γνώσεις + διάβασμα και χρόνο που χρειάζεται για να το στήσεις σωστά.
Εάν έχεις όρεξη για διάβασμα, πειραματισμό και να είναι spare το μηχάνημα που έχεις αξίζει να ασχοληθείς.
Αν περιμένεις του στυλ περνάω Linux mint, Fedora etc και άντε να χρειαστεί να δώσεις μια εντολή sudo apt get install μην το συνεχίσεις.
RF forever
Δημοσίευση 28/03/2017 - 21:38
Τα Linux τα έχω σαν βασικό λειτουργικό .αν το επιχειρούσα θα τα έβαζα στα win και αν καθόντουσαν καλά θα το κρατούσα σαν βασικό μετά .θα διαβάσω λίγο και βλέπουμε
Αν το κάνεις στο βασικό σου μηχάνημα θα σου ελεγα να πάρεις έναν άλλο δίσκο για πειραματισμό. Είναι σχεδόν βέβαιο για αρχή πως θα τα κάνεις λίγο σαλάτα με τους bootloader και θα τα χάσεις όλα.
Δημοσίευση 29/03/2017 - 10:23
Αυτό έχει να κάνει με το hardware του μηχανήματος σου και αν έχουν ασχοληθεί να βγάλουν ανάλογα kext ώστε να μπορέσεις να τρέξεις κάποια έκδοση Mac OS.
Σοβαρά; έβαλες Mac OS στον σερβερακο; είχε συμβατή μητρική;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 29/03/2017 - 10:24
Σοβαρά; έβαλες Mac OS στον σερβερακο; είχε συμβατή μητρική;
Ναι Σάκη
Μου βγήκε λίγο ο πάτος, αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύουν όλα ρολόι και το έχω και HTPC με κάρτα γραφικών που του έχω βάλει μέσα για KODI και ταινίες και κάνω εύκολα και ωραία share όλους τους δίσκους που έχω μέσα.
Δημοσίευση 29/03/2017 - 10:27
Ναι Σάκη
Μου βγήκε λίγο ο πάτος, αλλά σε γενικές γραμμές δουλεύουν όλα ρολόι και το έχω και HTPC με κάρτα γραφικών που του έχω βάλει μέσα για KODI και ταινίες και κάνω εύκολα και ωραία share όλους τους δίσκους που έχω μέσα.
Καλή φάση!
Κ μένα όταν φάει τα ψωμιά του το MacBook πάω για hack γιατί δεν βγαίνει αλλιώς κ λαπτοπ δεν μου χρειάζεται πλέον!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 29/03/2017 - 12:16
RF forever
Δημοσίευση 29/03/2017 - 12:28
Δημοσίευση 29/03/2017 - 12:44
Τι επεξεργαστή έχει το λαπτοπ;
ουτε ξερω,intel σιγουρα.αυτι ειναι
http://www.dell.com/...PQL232/diagnose