Γεια σας...Εδω και καιρο προβληματιζομαι και το ψαχνω αρκετα θα ελεγα για να αποφασισω τι θα παρω....Θα ηθελα να μου δωσετε και εσεις τα φωτα σας...Απ οτι καταλαβαινετε και απο τον τιτλο του τοπικ θελω να παρω imac ή pc ....διαθετω 1700 ευρα...Εχω κανει μερικες ερευνες για το imac που με τρελαινει ολος ο σχεδιασμος του και η led οθονη φυσικα και τα ασυρματα magic mouse τα κομψα πληκτρολογια το γεγονος οτι μπορω να του βαλω απανω και το ps3 με εναν μετατροπεα και το γεγονος οτι εχω και ενα Iphone...Επισης εχω δει και vieakia στο youtube οτι εχουν εγκαταστισει και windows 7 απανω με bootcamp και με τρελαινει πολυ...Ειδικα σε αυτον τον τομεα θελω να ρωτησω...Επειδη ειμαι και gameras...θελω να ρωτησω με τα χρηματα που διεθετω εαν μου γυριζει αψογα τα πολυπλοκα games οπως call of duty crysis κτλπ....Α και εννοειται και τα win 7 να μην κολλανε και να δουλευουν αψογα....
Απο την αλλη ομως λεω οτι εαν δωσω τοσα χρηματα σε imac νομιζω, εχω ενστικτο καλυτερα οτι θα χαραμισω τα χρηματα μου...Γιατι δεν ειναι λιγα.......
Συγνωμη εαν σας κουρασα με το Trhead μου και εαν το εβαλα σε λαθος κατηγορια ....
Μπορειτε να μου προτεινετε και να μου δωσετε τα δικα σας φωτα για το συγκεκριμενο θεμα

Ευχαριστω πολυ...

Α!! ξεχασα να σας ενημερωσω οτι σχεδιαζω imac με τα εξης χαρακτηριστικα...:
* 2.8GHz Quad-Core Intel Core i7
* 8GB 1066MHz DDR3 SDRAM - 4x2GB
* 1TB Serial ATA Drive
* ATI Radeon HD 4850 512MB
* 8x double-layer SuperDrive
* Apple Magic Mouse
* Apple Wireless Keyboard (English) and User's Guide