Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/09/2017 - 15:44

Το έχω προπαραγγελει για να το στείλω σε ένα φίλο στο Βόλο το 8 plus επειδή έχω αρκετές θηκες απ το δικό μου 7plus ξέρουμε θα του κάνουν του Καινούργιου;

Απλα να ξέρω αν θα του στείλω θήκη η αν θα πρέπει να περιμένω να βγουν νέες...
Ευχαριστω

Είναι ελάχιστα πιο παχύ το 7S 8.

Απίθανο να μη κάνουν, απλά θα 'ναι ίσως πιο στενές.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 23/09/2017 - 15:49

Καλημέρα και από εμένα..
Το ασημί στην φώτο μοιάζει πιο πολύ σαν λευκό και η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει πολύ. Από κοντά πως είναι σαν χρώμα?

Nikos

Βασικά το Άσπρο είναι όπως το βλέπεις στην φωτό με αυτό το "απαλό" ωραίο άσπρο σαν το πέρλα, ακαθόριστο! 

με veil έκανες δοκιμή μπαίνει ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Δεν την έχω πια θα πρέπει να παραγγείλω..  Αφού κάνει η σκληρή Torras είμαι βέβαιος πως θα κάνει και αυτή..

Λογικά και τά τζαμάκια απο το 7plus δε θα κολλάνε;

Και βέβαια θα κάνουν. δεν άλλαξε κάτι μπροστά ...

Καλορίζικο @Velkus !

Να σε ρωτήσω κάτι ήθελα. Η διαφορά στην ταχύτητα ανάμεσα σε 7+ και 8+ είναι μεγάλη;;

Είμαι σε 6αρι και σκέφτομαι για 7+ λόγω κάμερας - αυτονομίας - οθόνης - μνήμης RAM.

Επίσης στο 8+, το επιπλέον βάρος γίνεται αντιληπτό;

Αν είσαι σε 6ρι και έχεις την δυνατότητα για 8 θα σου έλεγα να πας εχτές ...

Ακόμα διάφορες στην ταχύτητα εκτός από την εκκίνηση που ανάβει πολύ πιο γρήγορα από το 7+ δεν έχω προλάβει να δω ακόμα ..  

Και βέβαια το βάρος δεν γίνεται αντιληπτό είναι πολύ μικρή η διαφορά.. 

Ήρθα να ανταποδώσω..

Να προσθέσω σε όλα αυτά, πως θα έκανε ακόμα λιγότερη εντύπωση αν παρέμενε τελικά το 7S.

Μεγειές λοιπόν..!

Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition

Θα συμφωνήσω! Thanks Nick! 

Μεγειές φίλε και πάλι λοιπόν. Ως πρώην κάτοχος 7αριου που ήσουν (πριν το πάρει το ποτάμι μακριά σου[emoji14]) θέλω να σε ρωτήσω συγκριτικά με αυτό που έχεις τώρα στα χέρια σου μέχρι να το δω κ εγώ από κοντά.
1)Το space grey που έχεις είναι πιο όμορφο από το jet black που είχες;; Το αλουμίνιο είναι γκρι τελικά ή μαύρο γιατί σε διαφορά videos στο yt ποικίλει ανάλογα το φωτισμό.
2)Αξίζει κάποιος που έχει το 7 να πάει στο 8 για φέτος;;
3)Η veil Xt χωράει στο τηλέφωνο, είναι αισθητά πιο βαρύ στο χέρι;;
Αυτά τα ολιγα[emoji41]

On iPhone 7

Πιο όμορφο ? Χμ.... Δεν μπορώ να απαντήσω .. Και τα 2 μου αρέσουν εξίσου το ίδιο .. Στο 8 μου αρέσει πολύ το γκρι που του έχουν δώσει κάτω από γυαλί !

Όχι για μένα ... Μόνο εγώ !!! χα χα ! Δεν νομίζω πως θα δεις τρελές διαφορές αν δεν θέλεις να πετάξεις λεφτά!! 

Απάντησα για την θήκη και το βάρος πιο πάνω... 

Στα κουτια των νέων μοντέλων ο φορτιστής θα ειναι ο ίδιος με τα προηγούμενης γενιάς;
Αν ναι ο φορτιστής για να υποστηρίξει την ταχεία φόρτιση πόσο θα κοστίζει στο περιπου;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όλα τα ίδια είναι δεν έχει αλλάξει κάτι... 

@CaLi@

#213   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 16:00

Υπάρχει το 3D touch lag που έχουν συσκευές των 7 κ πίσω; για τον velcus η ερωτηση

Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 23/09/2017 - 16:00

#214   PariS21

PariS21

iPH Contributor

• 1032 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 16:29

Fdlap χωρις παρεξηγηση... τι ρωτας;;;
Τα 7αρια δεν εχουν καθολου 3D touch lag , oυτε το 6s που εχω και τα 2 στην κατοχη μου. ΑΝ σου εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα απο το update σεταρε το as new , διαφορετικα θα διορθωθει σε επερχομενο update..

#215   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2015 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 16:37

και μετά το .... χάος

Συνημμένα αρχεία

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#216   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 16:44

Υπάρχει το 3D touch lag που έχουν συσκευές των 7 κ πίσω; για τον velcus η ερωτηση

Lag?? Δεν θα έλεγα αυτό.. Δεν έχω παρατηρήσει όσο είχα το 7+ αυτό φαινόμενο, πόσο μάλλον στο 8+ 

Πάντως να πω πως προς το παρών το 11 πάει νεράκι στο 8+.

@CaLi@

#217   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 16:47

iPhone 8 Plus

37217544266_d03d09ab44_c.jpg

@CaLi@

#218   petervgr

petervgr

iPH Elite Poster

• 2599 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/09/2017 - 16:58

Ναι εκεί που όλα τα androidηδη μας την έβγαιναν με 56πυρινους επεξεργαστές , με μνήμες , με χωρητικότητες κλπ , εμείς οι ακιδες το παίζαμε υπεράνω και λέγαμε για λειτουργικότητα , για αξιοπιστία , για σταθερές αξίες κλπ.

Τώρα ήρθε η μαμά  να κάνει αυτό που δεν έκανε τόσα χρόνια με επεξεργαστές μνήμες μεγαλες οθόνες , OLED κλπ.

Αναρωτιέται κανείς πόσο μακακες είμασταν που την πιστεύαμε τότε σε αυτά που έλεγε .....

Πως πρόδωσε όλα αυτά που αντιπροσώπευε μέχρι τότε (όλα σε ένα , ένα υπολογιστή ολοκληρωμένο με όλα να περιλαμβάνονται προσιτό στο καθένα , μικρό τηλέφωνο να μπορείς να το χειρίζεσαι με το ένα χέρι , εστίαση στη καινοτομία και την λειτουργικότητα , όλες οι συσκευές να συνεργάζονται τηλέφωνο , υπολογιστής , iPad , ενιαίο λειτουργικό για όλα κλπ...) .

Τώρα πάμε κόντρα τους androidακιδες στις δικές τους προδιαγραφές. Με πανακριβά μηχανήματα , απόσυρση μοντέλων για λόγους management (Apple Watch 2 και κρατάει το 1). Με ένα σκασμό αντάπτορες για το MacBook Pro , με ασυρμάτους φορτιστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα τηλέφωνα μας , με λειτουργικό που κολλάει (πράγμα άγνωστο για τον Steve αισθανόταν υπόλογος όταν κάτι δεν δούλευε , εδώ το να μην δουλεύει κάτι έχει γίνει πια συνήθεια ).

Νομίζω ότι φιλοσοφικά η  έχει μετακινηθεί και ουσιαστικά έχει προδώσει τα ιδανικά της για χάρη της κονομας , των δισεκατομμυρίων .
Και επειδή έχει πολλά δις , αντέχει και η πτώση της θα είναι αργή και βασανιστική .

Βλέπε τις «ουρές» για την αγορά του iPhone 8.

Μακάρι να είμαι λάθος , αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς.

#219   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 23/09/2017 - 17:12

Καλά κάτσε να βγει το Χ και θα δέις εκεί τι έχει να γίνει με τις ουρές .

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#220   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 17:16

Καλά κάτσε να βγει το Χ και θα δέις εκεί τι έχει να γίνει με τις ουρές .

Εγώ πάντος όσο ήμουν στο Mall για την αλλαγή του iPhone η γραμμή έξω όλο και μεγάλωνε .. Και μεγάλωνε μέχρι το απόγευμα . Εκτος αυτού δεν ειναι και λίγοι που περιμένουν το Χ .

Όπως μίλησα με τα παιδιά εκεί από τις ερωτήσεις του κόσμου κτλ αναμένεται να γίνε ένα μικρός χαμούλης .

Όπως και να έχει πωλήσεις έχει και το 8, ασθενέστερα αλλά έχει ...

On_8+

Τελευταία επεξεργασία από: Velkus, 23/09/2017 - 17:17

@CaLi@

#221   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 23/09/2017 - 17:19

Εγώ πάντος όσο ήμουν στο Mall για την αλλαγή του iPhone η γραμμή έξω όλο και μεγάλωνε .. Και μεγάλωνε μέχρι το απόγευμα . Εκτος αυτού δεν ειναι και λίγοι που περιμένουν το Χ .

Όπως μίλησα με τα παιδιά εκεί από τις ερωτήσεις του κόσμου κτλ αναμένεται να γίνε ένα μικρός χαμούλης .

Όπως και να έχει πωλήσεις έχει και το 8, ασθενέστερα αλλά έχει ...

On_8+

Σίγουρα θα έχει και το 8 πωλήσεις αλλά πιστεύω όχι τρελά πράγματα και αυτό διότι οι περισσότεροι περιμένουν το Χ

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#222   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 17:23

Ναι εκεί που όλα τα androidηδη μας την έβγαιναν με 56πυρινους επεξεργαστές , με μνήμες , με χωρητικότητες κλπ , εμείς οι ακιδες το παίζαμε υπεράνω και λέγαμε για λειτουργικότητα , για αξιοπιστία , για σταθερές αξίες κλπ.

Τώρα ήρθε η μαμά  να κάνει αυτό που δεν έκανε τόσα χρόνια με επεξεργαστές μνήμες μεγαλες οθόνες , OLED κλπ.

Αναρωτιέται κανείς πόσο μακακες είμασταν που την πιστεύαμε τότε σε αυτά που έλεγε .....

Πως πρόδωσε όλα αυτά που αντιπροσώπευε μέχρι τότε (όλα σε ένα , ένα υπολογιστή ολοκληρωμένο με όλα να περιλαμβάνονται προσιτό στο καθένα , μικρό τηλέφωνο να μπορείς να το χειρίζεσαι με το ένα χέρι , εστίαση στη καινοτομία και την λειτουργικότητα , όλες οι συσκευές να συνεργάζονται τηλέφωνο , υπολογιστής , iPad , ενιαίο λειτουργικό για όλα κλπ...) .

Τώρα πάμε κόντρα τους androidακιδες στις δικές τους προδιαγραφές. Με πανακριβά μηχανήματα , απόσυρση μοντέλων για λόγους management (Apple Watch 2 και κρατάει το 1). Με ένα σκασμό αντάπτορες για το MacBook Pro , με ασυρμάτους φορτιστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα τηλέφωνα μας , με λειτουργικό που κολλάει (πράγμα άγνωστο για τον Steve αισθανόταν υπόλογος όταν κάτι δεν δούλευε , εδώ το να μην δουλεύει κάτι έχει γίνει πια συνήθεια ).

Νομίζω ότι φιλοσοφικά η  έχει μετακινηθεί και ουσιαστικά έχει προδώσει τα ιδανικά της για χάρη της κονομας , των δισεκατομμυρίων .
Και επειδή έχει πολλά δις , αντέχει και η πτώση της θα είναι αργή και βασανιστική .

Βλέπε τις «ουρές» για την αγορά του iPhone 8.

Μακάρι να είμαι λάθος , αλλά δεν το βλέπω δυστυχώς.

Αυτό που λέμε εμείς τσιγκέλι , δηλαδή που μας τα δίνει σιγά σιγά αυτή εταιρία πιστεύω πως τα δίνει όταν εχει ωριμάσει κάτι και το βάζει επάνω όταν είναι ελεγμένο και παίζει 100% . Εξάλλου δεν χρειάζεται να βιάζεται ... Μιλάμε για την λέξη, παύλα συσκευή <<Phone>>

Όσο αφορά το λειτουργικό ναι κάπου μπάζει το τμήμα !

Αλλά μήπως ήθελε να μείνει στο 5αρι αφού ο κόσμος είναι αυτός που την οδηγεί κάποιες φορές να κάνει πράγματα για να μείνει ανταγωνιστική ..

Οθόνες ταχύτητα κτλ κτλ ..

Όχι θα εμένε πίσω για τα ιδανικά της . Ποιον κοροϊδεύουμε μωρεεεεε.... [emoji14]

On_8+

Τελευταία επεξεργασία από: Velkus, 23/09/2017 - 17:30

@CaLi@

#223   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 23/09/2017 - 17:44

Ρε χοτελ καλιφορνια, βγαλε καμια φωτο με 6s και 8 να δουμε. Ή εβγαλες και δε θυμασαι ποια ειναι ποια; :P

You'll Never Walk Alone

#224   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/09/2017 - 17:45

[emoji12]

#225   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2017 - 17:47

Ρε χοτελ καλιφορνια, βγαλε καμια φωτο με 6s και 8 να δουμε. Ή εβγαλες και δε θυμασαι ποια ειναι ποια; :P

Όταν βρεθώ έξω θα γίνουν σχετικά τεστ. [emoji41]

Προς το παρών Ψάχνω ώρα να βρω πως κάνεις Hard Reset [emoji36]

On_8+

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς