μα εγώ δεν κάλεσα την info στο τηλ apple 00800 4414 5417
Δεν έχει σημασία όπως σωστά είπε και ο Νίκος έχουν αρχίσει παλιά ανέκδοτα αλλά δεν θα τους περάσει.
Πήγα να δω σήμερα το 8 plus, τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια, εάν έχεις 7 πρέπει να έχεις λοβοτομή για να πας στο 8... εάν έχεις 6 αναβαθμίζεις το πολύ σε 7 διότι ο σχεδιασμός αυτός θα καταργηθεί... η μόνη αναβάθμιση εάν μπορείς να δώσεις τα χρήματα θα ειναι στο X αλλά και πάλι μόλις δω την συσκευή από κοντά. Το γυαλί πίσω θα δείξει πόσο ανθεκτικό θα είναι αλλά και πάλι όλοι τοποθετούν θήκη. Δυστηχώς η συσκευή ειναι μια απάτη του μάγειρα και θα πρέπει να πάει άκλαφτη, σε σημείο να υποτιμά την νοημοσύνη μας... οι επιλογές για εμένα ειναι 7 ή Χ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το γυαλί πίσω δεν είναι μεγάλο θέμα έτσι κι αλλιώς θα μπει θήκη. Απλά θα πρέπει να μπεί καλή θήκη πλεον που να προστατευει από πτώσεις. Προσωπικά δεν θεωρώ απάτη του μάγειρα το 8 και δεν θα πάει άκλαφτο. Σίγουρα όποιος έχει το 7 δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να μπει σε τέτοια μετάβαση. Το 8 δεν αποτελεί πλέον την ναυαρχίδα τουλάχιστον για φέτος με ότι αυτό συνεπάγεται. Απευθύνεται σε όσους είναι σε παλιότερα κινητά και θέλουν να αναβαθμίσουν χωρίς να δώσουν το ποσό που ζητάει για το Χ. Μην ξεχνάμε επίσης ότι έχει σχεδόν τα ίδια εσωτερικά με το Χ.
Για μένα το foul του Cook είναι η τιμολόγηση και ότι έκοψε το 128GB που βόλευε πολύ κόσμο. Εκεί ναι είναι απαράδεκτος. Το 8 θα πουλήσει σε βάθος χρόνου. Τώρα για το Χ θα δούμε τι θα γίνει κ πως θα αντιδράσει η αγορά.