Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   DrMacNamara

DrMacNamara

iPH Member

• 325 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:13

σήμερα ήρθε η συσκευή μου....

37131662440_1eecb68ee6_b.jpgIMG_0507 by Tna, on Flickr
37131663860_c29cb2a154_b.jpgIMG_0506 by Tna, on Flickr
23536381398_aa416bf670_b.jpgIMG_0503 by Tna, on Flickr
37388785741_6d1d809aae_b.jpgIMG_0508 by Tna, on Flickr

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μερικές παρατηρήσεις:

• Ειναι γρήγορο αλλά με το ios 11 δεν του φαίνεται και τόσο... το iphone 6 με την 10.3.3 είναι πιο snappy
  • Η κάμερα μπροστά - πίσω ειναι πολύ καλές. το "φλας" με την οθόνη (που ανοίγει η οθόνη) έχει γινει γίνει ΠΟΛΥ αποδοτικό σε σημείο που σε τυφλώνει η οθόνη ακριβώς σαν φλάς (πολυυυ πιο έντονο από το 7)
  • το ηχείο στις κλήσεις ειναι κάπως βαθύ ( δεν μου αρέσει όπως ακούγεται... ελπίζω να μην είναι προβληματικό)
  • Ειναι πιο βαρύ από το 7 και το 6 και αυτό κάπως φαίνεται
  • ειναι ΠΟΛΥ εντυπωσιακό στην εμφάνιση
  • Ζεσταίνεται η πλάτη όταν φορτίζει
  • Η αλλαγή από 7 δε νομίζω πως αξίζει
  • Η αλλαγή από 6s δε νομίζω πως αξίζει
  • η αλλαγή από 6 είναι αμφισβητούμενη
  • Το truetone ειναι όπως στο iPad Pro
  • Η οθόνη φαίνεται σα να καμπυλώνει (χωρίς να ισχύει) λόγω του ελαφρώς ανασχεδιασμένου πλαισίο
  • Το πίσω γυαλί γεμίζει δαχτυλιές περισσότερο από το S8
  • τα ακουστικά που περιλαμβάνονται ειναι σαν κινέζικη απομίμηση των παλιών και ειναι μέτριας ποιότητας . Τα default με το 6 ήταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερα

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι φίλε μου?? (το "φλας" με την οθόνη (που ανοίγει η οθόνη) έχει γινει γίνει ΠΟΛΥ αποδοτικό σε σημείο που σε τυφλώνει η οθόνη ακριβώς σαν φλάς (πολυυυ πιο έντονο από το 7)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:14

Καλορίζικο! :)

Η αλλαγή από 6 σε 8 ή X θεωρώ ότι δεν είναι αμφισβητούμενη, έχει έλλειψη RAM η οποία πλεον είναι κατι παραπάνω από φανερή σε όσους το έχουμε με iOS 11. Άλλον ενα χρόνο με το ζόρι αντέχει. Νομίζω ότι η 10.3.3 μέχρι στιγμής για το 6 είναι η ιδανική, θα δείξει κ στο μέλλον πως θα κινηθεί η 11.

#408   oldguard

oldguard

iPH newbie

• 27 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:24

Αμερικανάκι σαν το δικό μου !!!

Επιτέλους !!!!

Καλορίζικο !

On_8+

Eυχαριστω... Σημερα το φορτισα με τον φορτιστη του ipad pro 10.5 ... Πολυ πιο γρηγορα φορτισε.... Δε νομιζω να πειράζει;

#409   Tna

Tna

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:42

Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι φίλε μου?? (το "φλας" με την οθόνη (που ανοίγει η οθόνη) έχει γινει γίνει ΠΟΛΥ αποδοτικό σε σημείο που σε τυφλώνει η οθόνη ακριβώς σαν φλάς (πολυυυ πιο έντονο από το 7)

Όταν φωτογραφίζεσαι (selfie) τότε η οθόνη γίνεται λευκή και προσπαθεί να εξομειώσει την λειτουργία Flash.

αυτό πλέον γίνεται σχετικά δυνατό αφού

#410   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:46

Eυχαριστω... Σημερα το φορτισα με τον φορτιστη του ipad pro 10.5 ... Πολυ πιο γρηγορα φορτισε.... Δε νομιζω να πειράζει;

Κανένα πρόβλημα ! Και εγώ έχω αντίστοιχο της Anker και φορτίζει σε χρόνο Ρεκόρ !

-
-
-

-

Υ.Σ

Όταν όλοι έχετε πάνω από 5 φορτίσεις πείτε την συμπεριφορά της μπαταρίας ...

Προσωπικά την θεωρώ χειρότερη από του 7+ . Ξέρουμε πως την έριξαν και ίσως αυτό να μην ήταν και η καλύτερη κίνηση .

On_8+

@CaLi@

#411   fdlap

fdlap

iPH Contributor

• 999 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:51

Σε ένα τεστ που είδα στο Ίντερνετ έδειχνε το αντίθετο περίπου 40 λεπτά υπέρ του 8. Πάντως το Χ νομίζω είναι μονόδρομος γιατί έχει κ λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από το πλας κ oled που καταναλώνει λιγότερο νομίζω

Sent from my iPhone using Tapatalk

#412   Tna

Tna

iPH newbie

• 31 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:53

Καλορίζικο! :)

Η αλλαγή από 6 σε 8 ή X θεωρώ ότι δεν είναι αμφισβητούμενη, έχει έλλειψη RAM η οποία πλεον είναι κατι παραπάνω από φανερή σε όσους το έχουμε με iOS 11. Άλλον ενα χρόνο με το ζόρι αντέχει. Νομίζω ότι η 10.3.3 μέχρι στιγμής για το 6 είναι η ιδανική, θα δείξει κ στο μέλλον πως θα κινηθεί η 11.

Δυστυχώς η ios 11 ειναι πολύ αργή ακόμα και στο 8 ...

#413   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 15:57

Σε ένα τεστ που είδα στο Ίντερνετ έδειχνε το αντίθετο περίπου 40 λεπτά υπέρ του 8. Πάντως το Χ νομίζω είναι μονόδρομος γιατί έχει κ λίγο μεγαλύτερη μπαταρία από το πλας κ oled που καταναλώνει λιγότερο νομίζω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Να τα χ@ισω [emoji5] τα διαφορά τεστ όταν έχω προσωπική εμπειρία .

Σαν νεράκι φεύγει .

On_8+

@CaLi@

#414   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:06

υπάρχει θεμα με το iOS 11 οι περισσοτερες συσκευες, για να μην πω ολες, δεν κρατάνε πολύ σαν μπαταρία. Γι'αυτό τον λόγο εβαλα στο 6αρι μου και στο iPP 10.5 την 11.1 beta, τα πρωτα σημαδια δειχνουν ότι είναι κάπως καλύτερη η κατασταση θα δω και στην συνεχεια πως πάει.

#415   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:11

υπάρχει θεμα με το iOS 11 οι περισσοτερες συσκευες, για να μην πω ολες, δεν κρατάνε πολύ σαν μπαταρία. Γι'αυτό τον λόγο εβαλα στο 6αρι μου και στο iPP 10.5 την 11.1 beta, τα πρωτα σημαδια δειχνουν ότι είναι κάπως καλύτερη η κατασταση θα δω και στην συνεχεια πως πάει.

Ποτέ δεν παραπονέθηκα για μπαταρία και δεν ήμουν ποτέ αρρωστάκι αυτής .

Αλλα εδώ λες κρατάω απλό και όχι πλας έχει αϊδίσει καταντία....

Ελπίζω και εγώ όντως να είναι από το iΟS.

On_8+

Τελευταία επεξεργασία από: Velkus, 29/09/2017 - 16:12

@CaLi@

#416   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:17

έχεις δίκιο κ σε πιστευω γιατί κι εγώ στο 6αρι μου, αλλά κ σε συσκευες γνωστών μου, έχω δει διαφορά προς το πολύ χειρότερο με το 11. Επίσης το ιδιο αναφέρουν κ στα forums του εξωτερικού. Μέχρι κ στο χτεσινό Apple Byte το ανέφεραν στο CNET.

Υπόψην επειδή είχα τις iOS 11 beta όλο το καλοκαίρι και στο 6 και στο iPP τετοιο χοντρό πρόβλημα με την μπαταρία δεν ειχα δει, το final release για κάποιον άγνωστο λογο το παρουσίασε.

#417   YAz

YAz

iPH Contributor

• 1615 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:20

Σήμερα πήγα από απορία από τα καταστήματα για να το δω. Οι προσωπικές μου εντυπώσεις και απόψεις:

- Γενικά το Plus είναι πολύ ωραίο κινητό, και φανταστική αναβάθμιση για αυτούς που χρησιμοποιούν πάρα πολύ την φωτογραφία. Προσωπικά αν ήμουν 2.10 και είχα τεράστια δάχτυλα θα το έπαιρνα, γιατί δεν θέλω κινητό και να μου δυσκολεύει την ζωή με 2 χέρια

- Το γυαλί δε μου άρεσε καθόλου. Μου θυμίζει ΑΑΑ ποιότητα πλαστικού. Η αίσθηση του γυαλιού με ένα απ'τα ωραιότερα κινητά, το iPhone 4, για μένα δεν έχει καμιά σχέση. Στο Rose Gold φαίνεται πάρα πολύ ωραίο, αλλά προσωπικά μ'αρέσει μόνο το μαύρο, και θεωρώ επιτομή της τελειότητας το Product(Red) που βγάλαν πέρσι (ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου που όταν αγόρασα το 7άρι δεν υπήρχε το κόκκινο).

- Το απλό 8άρι το θεωρώ μια αποτυχία, διότι σε γενικές γραμμές μόνο τα εσωτερικά specs αλλάξανε (που στην τελική κάθε χρόνο αναβαθμίζουν έστω και λίγο τον επεξεργαστή) και το γυαλί άλλαξε. Κατά τα άλλα το design είναι το ίδιο, και θεωρώ ευκαιρία το επόμενο διάστημα για κάποιον με κινητό από iPhone 6 και κάτω τρομερή αναβάθμιση η αγορά ενός iPhone 7.

Γενικά δε ξέρω από το Νοέμβριο και μετά αν θα σώσει την παρτίδα με το Χ, αλλά μέχρι τότε πιστεύω πως η εικόνα της Apple έχει δεχτεί πλήγμα με το 8 και την αύξηση της τιμής, και ακόμη περισσότερο όπως σωστά αναφέρατε την κατάργηση του 128GB το οποίο πιστεύω ήταν η χρυσή τομή ποιότητας/χωρητικότητας.

#418   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:28

Ευχαριστώ πολύ ..

Πολύ καλύτερο από το ευρωπαϊκό με τα τόσα γράμματα από πίσω

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

#419   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:30

Πολύ καλύτερο από το ευρωπαϊκό με τα τόσα γράμματα από πίσω

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Σοβαρά το Ευρωπαϊκό έχει γράμματα ;;;;

Έχεις κανείς να δούμε φωτό ;;;

On_8+

@CaLi@

#420   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα

Δημοσίευση 29/09/2017 - 16:32

Σοβαρά το Ευρωπαϊκό έχει γράμματα ;;;;

Έχεις κανείς να δούμε φωτό ;;;

On_8+

ναι δυστυχως έχει, φαινεται και στις πιο πανω φωτογραφιες που ανεβηκαν.

Σήμερα πήγα από απορία από τα καταστήματα για να το δω. Οι προσωπικές μου εντυπώσεις και απόψεις:

- Γενικά το Plus είναι πολύ ωραίο κινητό, και φανταστική αναβάθμιση για αυτούς που χρησιμοποιούν πάρα πολύ την φωτογραφία. Προσωπικά αν ήμουν 2.10 και είχα τεράστια δάχτυλα θα το έπαιρνα, γιατί δεν θέλω κινητό και να μου δυσκολεύει την ζωή με 2 χέρια

- Το γυαλί δε μου άρεσε καθόλου. Μου θυμίζει ΑΑΑ ποιότητα πλαστικού. Η αίσθηση του γυαλιού με ένα απ'τα ωραιότερα κινητά, το iPhone 4, για μένα δεν έχει καμιά σχέση. Στο Rose Gold φαίνεται πάρα πολύ ωραίο, αλλά προσωπικά μ'αρέσει μόνο το μαύρο, και θεωρώ επιτομή της τελειότητας το Product(Red) που βγάλαν πέρσι (ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου που όταν αγόρασα το 7άρι δεν υπήρχε το κόκκινο).

- Το απλό 8άρι το θεωρώ μια αποτυχία, διότι σε γενικές γραμμές μόνο τα εσωτερικά specs αλλάξανε (που στην τελική κάθε χρόνο αναβαθμίζουν έστω και λίγο τον επεξεργαστή) και το γυαλί άλλαξε. Κατά τα άλλα το design είναι το ίδιο, και θεωρώ ευκαιρία το επόμενο διάστημα για κάποιον με κινητό από iPhone 6 και κάτω τρομερή αναβάθμιση η αγορά ενός iPhone 7.

Γενικά δε ξέρω από το Νοέμβριο και μετά αν θα σώσει την παρτίδα με το Χ, αλλά μέχρι τότε πιστεύω πως η εικόνα της Apple έχει δεχτεί πλήγμα με το 8 και την αύξηση της τιμής, και ακόμη περισσότερο όπως σωστά αναφέρατε την κατάργηση του 128GB το οποίο πιστεύω ήταν η χρυσή τομή ποιότητας/χωρητικότητας.

κι εγώ αν δεν περίμενα το Χ σε 8 Plus θα πήγαινα ειναι εξαιρετικό κινητό κι ας εχει το κλασικό πλέον design. Το Product Red συμφωνώ είναι ίσως το καλύτερο χρώμα ειδικά αν είχε και μαυρο πλαίσιο μπροστά δεν θα χωραγε νομίζω αμφισβήτηση. Κόπηκε η παραγωγή του οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε.

Τελευταία επεξεργασία από: ChrisDs, 29/09/2017 - 16:35

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12