Καταρχάς να πώ οτι σέβομαι το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να αποκτήσει αυτό που θέλει σε αυτή την μία και μοναδική ζωή.
Αλλά...
Παιδιά άς σοβαρευτούμε...δηλαδή εγώ που πήρα πέρυσι το 6s plus 128 μου το παίρνουν 296 deal είναι σοβαροί;
Και τί ακριβώς θα μου δώσει πλύν μίας αναβαθμισμένης κάμερας ένα καινούριο Iphone;
Κάθε χρόνο προκειμένου το κεφάλαιο να ρουφά τα χρήματα των πολιτών τις ίδιες να μην πώ...λένε.
Τηλέφωνο είναι το φελέκι μου μέσα...τηλέφωνο.
Άν δεν λιώσει ένα κινητό και να βγάλει τα χρήματα του δεν βρίσκω τον λόγο αυτής της συνεχόμενης αλλαγής συσκευής.
Κάποιος που δεν έχει...να το καταλάβω.
Δηλαδή όσοι παίρνουν μηχανάκια, αυτοκίνητα, εσπρεσιέρες, κάμερες, φωτογραφικές μηχανές, κ.ο.κ...
Τα αλλάζουν με τον ίδιο τρόπο; Δεν βρίσκω λογική καθόλου...και το κακό στην όλη υπόθεση είναι οτι όλα αυτά τα λαμόγια κάθε χρόνο ανεβάζουν ένα κατοστάρικο την τιμή...
Θέλω να μάθω, ο κόσμος πότε θα τους βάλει στην θέση τους, διότι μόνο ο καταναλωτής μπορεί να το κάνει;
Αυτοί σε 5 έτη θα τα πουλάνε 1500 και στο εξάμηνο θα σου λένε είναι ξεπερασμένο...αγόρασε το επόμενο. Με 1200 αυτοκίνητο αγοράζεις και καινούριο μηχανάκι και πόσα άλλα...
Χώρια που ο ενθουσιασμός είναι μόνο στο unboxing...μετά ρε φίλε απο μερικές μέρες το βαριέσαι.
ΥΓ: Aπλά η άποψη μου...
Ειλικρινα...δεν...