Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 11/10/2017 - 19:19
Ad
Δημοσίευση 11/10/2017 - 19:19
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: lgalkis, 11/10/2017 - 19:22
Δημοσίευση 11/10/2017 - 20:41
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες με κόβω λοιπόν για 8plus .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οχι ξανα σκεψου το , μην μπαινει ο οξω απο δω μεσα σου κ σε κανει κουμαντο.
Αντισταση τωρα !
Κρατα το 7 plus και περιμενε το Χ
Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 11/10/2017 - 20:42
Δημοσίευση 11/10/2017 - 20:43
Προσωπικά δε θέλω να διαθέσω το ποσό αυτό για μια οθόνη μικρότερη από αυτό που έχω συνηθίσει τόσα χρόνια... Βασικά, και ίδια τιμή να είχε με το Plus, πάλι δε θα το έπαιρνα γιατί απλά δε θέλω να συμβιβαστώ με μικρότερη οθόνη... Αν το ψάξεις λίγο μπορείς να δεις συγκριτικά με το Plus και η οθόνη είναι ξεκάθαρα πιο μικρή, δε χρειάζεται να τη δω live για να κρίνω...Καλησπερα, προσωπικά δεν έχω αποφασίσει εάν θα παω από το 6 plus που έχω σε 8 plus ή Χ, αλλά διαβάζοντας προηγούμενα ποστ νιώθω ότι θα ξεχάσω και αυτά που γνωρίζω... και αναλύω.
Όλοι λέτε για το Χ πόσο μικρό θα ειναι, η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης χωρίς να έχετε κρατήσει ακόμα στα χέρια σας την συσκευή ... [emoji15] κρατήστε πρώτα την συσκευή, να δείτε με τα δικά σας κριτήρια πως σας φαίνεται την αίσθηση κλπ και μετά αποφασίζεται, αλλά μην συγκρίνετε κάτι το οποίο ΔΕΝ έχετε δει... επίσης από οθόνη, σχεδιασμό και μόνο, το Χ είναι το μέλλον, ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα ειναι παρελθόν... να μου πει κάποιος ότι δε θέλει να διαθέσει το ποσό να το δεχθώ απόλυτα. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε κρίμα είναι...
Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 11/10/2017 - 20:44
Δημοσίευση 11/10/2017 - 20:53
Μονο Χ απλα ειναι πανακριβο αλλιως μενω ως εχω με 7 plus!
Δημοσίευση 11/10/2017 - 20:57
legit
Δημοσίευση 11/10/2017 - 20:59
Και εγω τελικα πηγα σε 8 plus - μετα τη χρηση στενομακρης bezeless οθονης (S8) για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα εχω πλεον διαπιστωσει οτι το περισσοτερο περιεχομενο δεν ειναι βελτιστοποιημενο για μακροστενες οθονες και ειναι λιγο απογοητευτικο να εχεις θεωρητικα 5,8 ιντσες αλλα στην πραξη πολυ, πολυ λιγοτερες με τα black bars στα βιντεο/φωτο αλλα και σε καποιες εφαρμογες και παιχνιδια.
Θελει σιγουρα 1-2 χρονια ακομα να γινει mainstream το νεο format στις οθονες και να προσαρμοστει το περιεχομενο 100% σε αυτες. Ακομα και αν η Apple υποχρεωσει αυριο το πρωϊ ολους τους developers να προσαρμοσουν τα παντα στο Χ, υπαρχει πολυ υλικο εκει εξω που θα αρνειται πεισματικα για καιρο ακομα να γεμισει μια 18:9 οθονη.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:00
Οχι ξανα σκεψου το , μην μπαινει ο οξω απο δω μεσα σου κ σε κανει κουμαντο.
Αντισταση τωρα !
Κρατα το 7 plus και περιμενε το Χ
δεν ξέρω ρε φίλε είμαι σε δίλημμα,το 7plus θα το κληρονομήσει ο ιός.
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:11
Πέρασα κι εγώ σε 8 Plus Space Grey από 7 Plus Matte Black, άντε μεγειά μου [emoji3]
Μια που βγήκε από τη ζελατίνα, μια που μπήκε στην καθιερωμένη πλέον silicone case της Apple!
Αποφάσισα να περιμένω ένα χρόνο για να βγει X μοντέλο σε Plus εκδοχή γιατί η στενότερη οθόνη του φετινού X μου κακοφαίνεται, δεν ήθελα να ρισκάρω να το πάρω και μετά να το μετανιώσω, 3 χρόνια με Plus συσκευές είναι αυτά! [emoji14]
Πρώτη θετική εντύπωση μου έκανε το έξτρα βάρος της συσκευής, αν και αυτό είναι σίγουρα υποκειμενικό! Μου δίνει την αίσθηση πιο στιβαρής κατασκευής...
Επίσης το true tone, αρχικά μου φάνηκε κάπως, στην πορεία το συνήθισα και κοιτώντας την οθόνη πλάϊ-πλάϊ με το 7 Plus, μου φαινόταν χάλια η οθόνη του δεύτερου...
Επειδή είμαι ψείρας, αντιλήφθηκα άμεσα το boost στην ταχύτητα, μικρό μεν, αλλά έστω και αυτό το λίγο, για μένα κάνει διαφορά! Οι πιο πολλοί βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι στην παρούσα φάση, δε θα προσέξουν διαφορά συγκριτικά με τα 7αρια...
Οι photos από το Camera app έχουν πολύ μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το 7 Plus, αλλά δεν έχω ακόμα ασχοληθεί σοβαρά, όταν έχω χρόνο θα τραβήξω αρχεία raw και εκεί θα φανεί η πραγματική διαφορά...
Στα αρνητικά, όπως έχω ξαναγράψει, με το γυαλί καθαρά σαν υλικό δεν τρελάθηκα κιόλας, προτιμώ το all-around αλουμίνιο του 7 Plus, αλλά τουλάχιστον δίνει τη πιο στιβαρή αίσθηση που προανέφερα...
Αυτά τα "ολίγα" [emoji14φιλε καλοριζικο...κ εγω 8 plus spay grey...καταπληκτικη συσκευη κ τρομερη μπαταρια !! να σε ρωτησω, σκεφτομαι κ εγω να αγορασω την συγκεκριμενη θηκη..αξιζει τα λεφτα της γιατι δεν την λες κ φθηνη ...
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:26
Καλησπέρα, κοπέλα είμαι :p Καλοδούλευτο και σε σένα! Για μένα η θήκη είναο εγγύηση, την αγοράζω κάθε χρόνο, από την εποχή του 6 Plus...Πέρασα κι εγώ σε 8 Plus Space Grey από 7 Plus Matte Black, άντε μεγειά μου [emoji3]
Μια που βγήκε από τη ζελατίνα, μια που μπήκε στην καθιερωμένη πλέον silicone case της Apple!
Αποφάσισα να περιμένω ένα χρόνο για να βγει X μοντέλο σε Plus εκδοχή γιατί η στενότερη οθόνη του φετινού X μου κακοφαίνεται, δεν ήθελα να ρισκάρω να το πάρω και μετά να το μετανιώσω, 3 χρόνια με Plus συσκευές είναι αυτά! [emoji14]
Πρώτη θετική εντύπωση μου έκανε το έξτρα βάρος της συσκευής, αν και αυτό είναι σίγουρα υποκειμενικό! Μου δίνει την αίσθηση πιο στιβαρής κατασκευής...
Επίσης το true tone, αρχικά μου φάνηκε κάπως, στην πορεία το συνήθισα και κοιτώντας την οθόνη πλάϊ-πλάϊ με το 7 Plus, μου φαινόταν χάλια η οθόνη του δεύτερου...
Επειδή είμαι ψείρας, αντιλήφθηκα άμεσα το boost στην ταχύτητα, μικρό μεν, αλλά έστω και αυτό το λίγο, για μένα κάνει διαφορά! Οι πιο πολλοί βέβαια, το πιθανότερο είναι ότι στην παρούσα φάση, δε θα προσέξουν διαφορά συγκριτικά με τα 7αρια...
Οι photos από το Camera app έχουν πολύ μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το 7 Plus, αλλά δεν έχω ακόμα ασχοληθεί σοβαρά, όταν έχω χρόνο θα τραβήξω αρχεία raw και εκεί θα φανεί η πραγματική διαφορά...
Στα αρνητικά, όπως έχω ξαναγράψει, με το γυαλί καθαρά σαν υλικό δεν τρελάθηκα κιόλας, προτιμώ το all-around αλουμίνιο του 7 Plus, αλλά τουλάχιστον δίνει τη πιο στιβαρή αίσθηση που προανέφερα...
Αυτά τα "ολίγα" [emoji14φιλε καλοριζικο...κ εγω 8 plus spay grey...καταπληκτικη συσκευη κ τρομερη μπαταρια !! να σε ρωτησω, σκεφτομαι κ εγω να αγορασω την συγκεκριμενη θηκη..αξιζει τα λεφτα της γιατι δεν την λες κ φθηνη ...
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:36
Είχες αναφέρει κάποια στιγμή αποχρωματισμό του αλουμινίου στο ακάλυπτο κενό που αφήνει η θήκη ή θυμάμαι λάθος??Καλησπέρα, κοπέλα είμαι Καλοδούλευτο και σε σένα! Για μένα η θήκη είναο εγγύηση, την αγοράζω κάθε χρόνο, από την εποχή του 6 Plus...
On iPad Air 2
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:40
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:42
Ναι, καλά θυμάσαι! Τότε πέρασα για λίγο καιρό σε άλλες θήκες, αλλά τελικά συνεχίστηκε ο αποχρωματισμός, οπότε το πρόβλημα ήταν του τηλεφώνου και όχι της θήκης... Πχ, το 7 Plus μετά από ένα χρόνο περίπου που φοράει τη θήκη αυτή δεν έχει ούτε σημαδάκι!Είχες αναφέρει κάποια στιγμή αποχρωματισμό του αλουμινίου στο ακάλυπτο κενό που αφήνει η θήκη ή θυμάμαι λάθος??
On iPad Air 2
Δημοσίευση 11/10/2017 - 21:43
Δηλαδή το x είναι σε 18:9 οθόνη στο μέγεθος του s8?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)