Λίγες ακόμα εντυπώσεις για τη μπαταρία
iPhone 8+ πήρες?
Δημοσίευση 17/10/2017 - 18:56
Λίγες ακόμα εντυπώσεις για τη μπαταρία
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:01
Το μπροστινό πλαίσιο της οθόνης που στο ασημί και στο χρυσό είναι λευκό. Το space gray όταν είναι σβηστή η οθόνη φαίνεται λες και όλη του η μπροστινή πλευρά είναι οθόνη δεν ξεχωρίζει το πλαίσιο γιατί είναι μαύρο (bezel = πλαίσιο)
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:02
iPhone 8+ πήρες?
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:03
Ναι
Δημοσίευση 17/10/2017 - 19:50
Το space gray δεν έχει λευκή πρόσοψη. H πρόσοψη είναι μαύρη.Σε space gray τα λευκά μπεζελ μπροστά είναι απαίσια
Τελευταία επεξεργασία από: Hillmaster, 17/10/2017 - 19:54
Δημοσίευση 17/10/2017 - 20:04
Το space gray δεν έχει λευκή πρόσοψη. H πρόσοψη είναι μαύρη.
Το silver έχει λευκή πρόσοψη.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 18/10/2017 - 09:48
Ρε παίδες μια ερώτηση. Αυτο που σε συνθήκες φωτισμού δωματίου γυρνούσες την κάμερα από photo mode σε video mode και απευθείας έβλεπες στο 6s να μεταβάλεται η φωτεινότητα (προς τα κάτω - λες και έσβησες μια λάμπα) συμβαίνει ακόμα και στο 8 / 8plus?
Δημοσίευση 18/10/2017 - 10:20
Ρε παίδες μια ερώτηση. Αυτο που σε συνθήκες φωτισμού δωματίου γυρνούσες την κάμερα από photo mode σε video mode και απευθείας έβλεπες στο 6s να μεταβάλεται η φωτεινότητα (προς τα κάτω - λες και έσβησες μια λάμπα) συμβαίνει ακόμα και στο 8 / 8plus?
Δημοσίευση 18/10/2017 - 10:28
Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
σε 6s?
άκυρο, τώρα είδα ότι είσαι με 8plus. Αν το κάνει, θα το κάνει σε φωτισμό δωματίου.
Τελευταία επεξεργασία από: peros550, 18/10/2017 - 10:30
Δημοσίευση 18/10/2017 - 10:30
Στο 8+ που έχω και ρώτησες εάν συμβαίνει κάτι παρόμοιο.σε 6s?
Τελευταία επεξεργασία από: Hillmaster, 18/10/2017 - 10:33
Δημοσίευση 18/10/2017 - 10:45
καποτε ειχα βρει αυτο το οποιο εξηγει αρκετα καθαρα τι συμβαινει. Σιγουρα μπορει να εχει βελτιωθει και αλλο στα 8 αν και πλεον τα βιντεο εχουν την δυνατοτητα 60 fps που σημαινει οτι σε low light θεωρητικα θα σκοτεινιαζει ακομα περισσοτερο. Λογικα το εχουν βελτιωσει αυτο το κομματι, εξαλλου και τοτε υπηρχαν εφαρμογες βιντεο που λειτουργουσαν καλυτερα σε χαμηλο φωτισμο
When taking a digital image, there are 3 main factors - aperture (or f-stop), shutter speed and ISO (sensitivity). In manual mode on a 'proper' camera you can experiment with all of these to achieve a desired result. In automatic mode, the camera makes all the decisions hoping to manage a decent (fast) shutter speed to combat camera shake or motion blur, a low value ISO to reduce noise, and an appropriate aperture to get the best exposure.
Unfortunately, when shooting video one of these factors is set in stone. At 30fps your shutter speed will be set to 1/30th of a second, and at 120fps this will be 1/120th of a second. If you are talking about low light conditions, then you are required to open the aperture or increase the ISO to compensate. The iPhone 5s has an aperture of f/2.2, so that becomes another limiting factor. The only place left to go is an increase in ISO - meaning more noise.
Therefore the iPhone 5s is either hitting it's (reported) ISO 2500 maximum, or deciding on a compromise value to avoid excessive noise. In other words, if there isn't enough light to be shooting video, you shouldn't be trying to shoot video. At least not until sensor technology improves, which will happen eventually.
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 18/10/2017 - 10:46
Δημοσίευση 18/10/2017 - 11:40
Λοιπόν, αυτά τα iphone είναι αρρώστια....
Είναι το πρώτο μου iphone, αλλά δεν είχα και ποτέ κάποιο καλό android.
Όπως και να'χει, δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου, και μου αρέσει που κουνούσα και το κεφάλι μου σε όσους δεν σήκωναν το κεφάλι τους από την οθόνη του κινητού τους.
Επίσης, αυτό με την μπαταρία που θέλει τον χρόνο της για να στρώσει είναι σωστό.
Προχθές το φόρτισα και πριν κοιμηθώ το έβγαλα από την πρίζα και το πρωί στις 7:30 η μπαταρία ήταν στο 87%.
Την επόμενη μέρα, χθες δηλαδή, στο ίδιο μοτίβο και ανοικτό το 4G, ξύπνησα και βρήκα την μπαταρία στο 98%.
Σήμερα ήταν στο 100%.
8+ στην 11.03.
Δημοσίευση 18/10/2017 - 14:34
Έχω ένα μικρό bug σε 8+...
Ενώ είναι κλειδωμένο, εάν το ανοίξω π.χ. να δω την ώρα(όχι ξεκλείδωμα) μετά δε κλείνει η οθόνη μόνη της..
Καμία ιδέα; Μετά από επανεκκίνηση φτιάχνει και μετά από λίγο ξανά χαλάει..
Δημοσίευση 18/10/2017 - 18:04
Κατα το αρχικό σετάρισμα της συσκευής με ρώτησε για το κουμπί αφετηρίας (home button) και είχε επιλογές 1 - 2 - 3. Τι αντιπροσωπεύουν αυτές οι επιλογές; Το πόσο δυνατά θα ενεργοποιείται η δόνηση κάθε φορά που πατάω το κουμπί ή το πόσο δυνατά θα πατάω το κουμπί. Δηλαδή 1 ποιο ευαίσθητο και 3 ποιο δυνατό πάτημα για να ενεργοποιηθεί;
Δημοσίευση 18/10/2017 - 18:07
Κατα το αρχικό σετάρισμα της συσκευής με ρώτησε για το κουμπί αφετηρίας (home button) και είχε επιλογές 1 - 2 - 3. Τι αντιπροσωπεύουν αυτές οι επιλογές; Το πόσο δυνατά θα ενεργοποιείται η δόνηση κάθε φορά που πατάω το κουμπί ή το πόσο δυνατά θα πατάω το κουμπί. Δηλαδή 1 ποιο ευαίσθητο και 3 ποιο δυνατό πάτημα για να ενεργοποιηθεί;
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες