Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#991   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 31/10/2017 - 14:50

Φιλε εγω το χαιρομαι, οπως και τα προηγουμενα αλλα και το Χ οταν με το καλο το παρω.
Αλλα το κραξιμο δεν το αρχισα εγω, αλλα τυποι που κοιτανε το σκρουτζ για την καθοδο...
Οσο πεσει ή ανεβει στο σκρουτζ μου ειναι αδιαφορο....

προσπαθησαν να σπρωξουν το στοκ εν οψη του 10. τωρα που το 10 δεν υπαρχει διαθεσιμο η τιμη τσιμπαει για να εκμεταλλευτει τους ανυπομονους.
επισης η τιμη ειχε πεσει σε 2-3 καταστηματα. δεν εχει αξια σαν στατιστικο μεγεθος το ελαχιστο αν δεν συνοδευεται κι απο ενα μεσο ορο/τυπικη αποκλιση για να βγαλουμε ασφαλη συνπερασματα. αν δεις ο μεσος ορος ειναι πολυ ανελαστικος ατο 8+ σε σχεση με την ελαχιστη τιμη.

legit

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#992   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 31/10/2017 - 15:01

προσπαθησαν να σπρωξουν το στοκ εν οψη του 10. τωρα που το 10 δεν υπαρχει διαθεσιμο η τιμη τσιμπαει για να εκμεταλλευτει τους ανυπομονους.
επισης η τιμη ειχε πεσει σε 2-3 καταστηματα. δεν εχει αξια σαν στατιστικο μεγεθος το ελαχιστο αν δεν συνοδευεται κι απο ενα μεσο ορο/τυπικη αποκλιση για να βγαλουμε ασφαλη συνπερασματα. αν δεις ο μεσος ορος ειναι πολυ ανελαστικος ατο 8+ σε σχεση με την ελαχιστη τιμη.

Και οταν καποιοι εδω μεσα πανηγυριζαν οτι το 8+ παει για το 800ευρο και ειναι η πατατα της χρονιας, τι τυπικη αποκλιση προς τα κατω εβαζαν φιλε?
Μαλλον ειχαν τεραστιο σφαλμα αποκλισης στο μυαλο τους...

#993   paparainbow

paparainbow

iPH Contributor

• 1875 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 31/10/2017 - 16:25

Και οταν καποιοι εδω μεσα πανηγυριζαν οτι το 8+ παει για το 800ευρο και ειναι η πατατα της χρονιας, τι τυπικη αποκλιση προς τα κατω εβαζαν φιλε?
Μαλλον ειχαν τεραστιο σφαλμα αποκλισης στο μυαλο τους...

αυτο λεω φιλε, οτι βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασματα.
ομως παραλληλα ειναι αληθεια πως αν και ο μεσος ορος παραμενει ψηλα, η ελαχιστη τιμη επεσε πολυ πιο αποτομα σε σχεση με αλλες κυκλοφοριες iphone.

legit

#994   vagfilippo

vagfilippo

iPH Elite Poster

• 2287 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 31/10/2017 - 16:30

αυτο λεω φιλε, οτι βιαστηκαν να βγαλουν συμπερασματα.
ομως παραλληλα ειναι αληθεια πως αν και ο μεσος ορος παραμενει ψηλα, η ελαχιστη τιμη επεσε πολυ πιο αποτομα σε σχεση με αλλες κυκλοφοριες iphone.

Περυσι τετοια εποχη τα ιδια εβλεπα και εγω με το 7αρι που ειχα.
Πτωση του 7αριου σε σχεση με το 6s 64ari
Παιχνιδια ειναι φιλε του μαρκετιγκ ολα.
Παρατηρησε ποσο μικρη διαφορα- της ταξης των 5-10λεπτων εχουν πχ μεταξυ τους τα σκρουτζομαγαζα για να δεις τι παιζει στην αγορα καθε χρονο

#995   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/10/2017 - 16:58

Για να γυρίσουμε στις εντυπώσεις, καταευχαριστιέμαι την true tone display! Ο φίλος μου έχει το 7 Plus και όποτε το κοιτάω παθαίνω ένα σοκ με τις διαφορές στα χρώματα. Ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα είχε τόση διαφορά προς το καλύτερο και μάλιστα στην αρχή μέχρι να τη συνηθίσω με χάλαγε.

Η κάμερα δεν έχει μεγάλες διαφορές με το 7 Plus αν τραβάς αρχεία RAW, αλλά η διαφορά είναι αισθητή αν τραβάς με το camera app της Apple, που με κάνει να αναρωτιέμαι μήπως η διαφορά στην κάμερα είναι σε επίπεδο software και όχι hardware.

Η μπαταρία είναι εξαιρετική, γυρνάω σπίτι το απόγευμα με 50-60% που πριν δεν έπαιζε με τίποτα! Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον επεξεργαστή μάλλον...

#996   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 31/10/2017 - 17:11

Η κάμερα δεν έχει μεγάλες διαφορές με το 7 Plus αν τραβάς αρχεία RAW, 

Βαλε κανα δειγμα να δουμε αν θες.

You'll Never Walk Alone

#997   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9820 μηνύματα

Δημοσίευση 31/10/2017 - 17:42

Βαλε κανα δειγμα να δουμε αν θες.

θελει να πει οτι το καλυτερο ομολογουμενως software της καμερας του 8pus μπορει να ισοφαριστει με την δυνατοτητα επεξεργασιας που σου δινουν τα RAW αρχεια αν τραβας τετοια με το 7plus

#998   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 31/10/2017 - 18:14

θελει να πει οτι το καλυτερο ομολογουμενως software της καμερας του 8pus μπορει να ισοφαριστει με την δυνατοτητα επεξεργασιας που σου δινουν τα RAW αρχεια αν τραβας τετοια με το 7plus

Ή αυτο ή την μπερδευει η οθονη του 8 (δε νομιζω βεβαια να μη ταχει δει σε pc τα jpeg).

Με δειγματα raw/jpeg των 7/8 μπορουμε να δουμε και μεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

You'll Never Walk Alone

#999   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/10/2017 - 21:36

Ή αυτο ή την μπερδευει η οθονη του 8 (δε νομιζω βεβαια να μη ταχει δει σε pc τα jpeg).

Με δειγματα raw/jpeg των 7/8 μπορουμε να δουμε και μεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Δείτε εδώ: https://drive.google...LTVCUjlmcUxuZkk
δείγματα που έβγαλα τώρα πρόχειρα χωρίς τριπόδι, αλλά κράτησα τα κάδρα όσο πιο παρόμοια μπορούσα.
Αν τα κάνετε import στο Lightroom στο pc φαίνεται ποια αρχεία είναι ποιου κινητού. Αύριο που έχω χρόνο θα βγάλω με daylight και θα ανεβάσω, γιατί ό,τι είχα σε raw αφού τα έκανα edit τα έσωσα σε jpeg και έχω πετάξει τα αρχικά.

#1000   jimmorrison

jimmorrison

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 21:42

Sorry για το άκυρο.τι ακριβώς είναι αυτό; Γιατί τοποθεσια Αθήνα;Μένω Λάρισα. Να ανησυχώ;

Συνημμένα αρχεία

#1001   ChrisDs

ChrisDs

iPH Contributor

• 941 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/11/2017 - 21:46

αν δεν μπήκες εσύ ο ίδιος να ανησυχήσεις, αν από την άλλη μπήκες εσύ και σου πέταξε αυτό τότε απλό λάθος είναι.

#1002   jimmorrison

jimmorrison

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 21:51

αν δεν μπήκες εσύ ο ίδιος να ανησυχήσεις, αν από την άλλη μπήκες εσύ και σου πέταξε αυτό τότε απλό λάθος είναι.

εγω μπηκα.απλως το εκανα σε τρεις συσκευες και μου ξαναβγαζει καθε φορα αυτο.ειναι ok λες?

#1003   vag8

vag8

iPH Member

• 313 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 01/11/2017 - 22:12

Ναι’ είναι σίγουρα εντάξει. Εγώ μένω Σάμο και μου βγάζει συνέχεια Αθήνα. Και παλιότερα μου είχε βγάλει και Θεσσαλονίκη.

#1004   jimmorrison

jimmorrison

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2017 - 22:17

Ναι’ είναι σίγουρα εντάξει. Εγώ μένω Σάμο και μου βγάζει συνέχεια Αθήνα. Και παλιότερα μου είχε βγάλει και Θεσσαλονίκη.

ωραια τοτε.ευχαριστω πολυ!

#1005   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 01/11/2017 - 22:19

Και σε μένα πριν λίγο έβγαλε Αθήνα και είμαι Θεσσαλονίκη. Τρόμαξα λίγο στην αρχή , αλλά κατάλαβα ότι είναι λάθος.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8