Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 9 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 8 / 8Plus - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1514 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1276   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/01/2018 - 12:24

γιατι ;

θα συγχρονισω με itunes θα παρω backup και μετα θα κανω restore με επαναφορα απο backup.

Λεω κατι λαθος ;

Εναλλακτικα θα μπορουσα απλα να την περασω ΟΤΑ.

Γιατί με set up as new θα απογειωθεί το τηλέφωνο σου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1277   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/01/2018 - 12:33

Το 8 αρι μου φοράει την 11.
Όλα λειτουργούν τέλεια και με πολύ καλή αυτονομία.
Να το αναβάθμιση στην 11.2.2 η να κάτσω ήσυχος ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Αν δεν έχεις σκοπό να το κάνεις αναβάθμιση με restore και set up as new θα σου έλεγα να το αφήσεις όπως είσαι είσαι μια χαρά εκεί και είναι πολύ καλή και η αυτονομία που έχεις . 

Το as new στο λέω γιατί εγώ το δικό μου που το έκανα update μέσω iTunes κανονικά έχασα μπαταρία και άρχισαν κάτι παλαβά οι εφαρμογές και έτρεχαν στο παρασκηνιο και μόλις το έκανα as new έστρωσε ξανά και επανήλθε σε σωστά επίπεδα και έγινε πάλι αστέρι . Τώρα εσύ κρίνε και αποφάσισε τι θα κάνεις . 

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1278   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 21/01/2018 - 13:33

Μέχρι τώρα εγώ τα κάνω όλα ota χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο 8 Plus

#1279   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 21/01/2018 - 13:37

Αν δεν έχεις σκοπό να το κάνεις αναβάθμιση με restore και set up as new θα σου έλεγα να το αφήσεις όπως είσαι είσαι μια χαρά εκεί και είναι πολύ καλή και η αυτονομία που έχεις .
Το as new στο λέω γιατί εγώ το δικό μου που το έκανα update μέσω iTunes κανονικά έχασα μπαταρία και άρχισαν κάτι παλαβά οι εφαρμογές και έτρεχαν στο παρασκηνιο και μόλις το έκανα as new έστρωσε ξανά και επανήλθε σε σωστά επίπεδα και έγινε πάλι αστέρι . Τώρα εσύ κρίνε και αποφάσισε τι θα κάνεις .

Οκ, αλλά απλά για την συζήτηση, η επαναφορά από αντίγραφο δεν ήταν μια ασφαλής μέθοδος αναβάθμισης ; Χωρίς να ριψοκινδυνεύσει την μεταφορά σκουπιδιών η την δημιουργία δυσλειτουργιών ;
Αν όχι γιατί να μην την περάσεις ΟΤΑ και αν υπάρξει πρόβλημα τότε μπαίνεις στην διαδικασία επαναφοράς σαν καινούργιο.

#1280   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2018 - 14:11

Οκ, αλλά απλά για την συζήτηση, η επαναφορά από αντίγραφο δεν ήταν μια ασφαλής μέθοδος αναβάθμισης ; Χωρίς να ριψοκινδυνεύσει την μεταφορά σκουπιδιών η την δημιουργία δυσλειτουργιών ;
Αν όχι γιατί να μην την περάσεις ΟΤΑ και αν υπάρξει πρόβλημα τότε μπαίνεις στην διαδικασία επαναφοράς σαν καινούργιο.

Εγώ έτσι έκανα γιατί βαριόμουν να ξανά στήνω και είπα αν δεν κάτσει το κάνω as new όπως και το έκανα . Τώρα μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο και αν δεν σου κάτσει τότε το κάνεις και εσύ as new αλλιώς το αφήνεις όπως είναι και δεν το πειράζεις αν δεν σου κάνει τίποτα κόλπα μετά την αναβάθμιση  .

#1281   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2018 - 14:17

Εγώ έτσι έκανα γιατί βαριόμουν να ξανά στήνω και είπα αν δεν κάτσει το κάνω as new όπως και το έκανα . Τώρα μπορείς και εσύ να κάνεις το ίδιο και αν δεν σου κάτσει τότε το κάνεις και εσύ as new αλλιώς το αφήνεις όπως είναι και δεν το πειράζεις αν δεν σου κάνει τίποτα κόλπα μετά την αναβάθμιση .

Θα δοκιμάσω στο iPad την ΟΤΑ και βλέπουμε.
Αν και δεν υπάρχει καμμία εγγύηση για το αν πάνε εντάξει τα πράγματα σε μια συσκευή ότι θα πάνε και στις υπόλοιπες.

Τι μικρόβιο είναι και και αυτό με τις αναβαθμίσεις.

Μέχρι και ο γιος μου με δουλεύει πια, ότι δεν προλαβαίνει να βγει αναβάθμιση και τρέχω να την εγκαταστησω.

#1282   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2018 - 14:19

Ναι το ξέρω το είχα και εγώ μέχρι που είπα τέλος τα πειράματα και από τότε χαίρομαι το τηλέφωνο μου ;-). 

Πάω πλέον εκ του ασφαλούς .

#1283   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2018 - 16:18

Ναι το ξέρω το είχα και εγώ μέχρι που είπα τέλος τα πειράματα και από τότε χαίρομαι το τηλέφωνο μου ;-).
Πάω πλέον εκ του ασφαλούς .

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ασφάλεια με την έννοια της πανομοιότυπες συμπεριφοράς σε όλους. Κάτι που δουλεύει σε σένα μπορεί για πολλούς λόγους να μην δουλέψει σε μένα.

Το παραδέχομαι..... με τρώει ο ..... μου και βέβαια πληρώνω το τίμημα κάθε φορά.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

#1284   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2018 - 16:50

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ασφάλεια με την έννοια της πανομοιότυπες συμπεριφοράς σε όλους. Κάτι που δουλεύει σε σένα μπορεί για πολλούς λόγους να μην δουλέψει σε μένα.

Το παραδέχομαι..... με τρώει ο ..... μου και βέβαια πληρώνω το τίμημα κάθε φορά.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Καλά τώρα χωρίς jb ηρέμησα παλιά με 3g ,gs 4, 4S να δεις τι γινόταν .  Δεν έκλεινα μάτι τις νύχτες να κάνω restore και jb ξανά και ξανά και να δοκιμάζω . Να βάζω ότι υπάρχει μέχρι να το κάνω να κρασάρει άστα να πάνε ότι θες του είχα κάνει ;-).

#1285   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2594 μηνύματα

Δημοσίευση 21/01/2018 - 17:07

Καλά τώρα χωρίς jb ηρέμησα παλιά με 3g ,gs 4, 4S να δεις τι γινόταν . Δεν έκλεινα μάτι τις νύχτες να κάνω restore και jb ξανά και ξανά και να δοκιμάζω . Να βάζω ότι υπάρχει μέχρι να το κάνω να κρασάρει άστα να πάνε ότι θες του είχα κάνει ;-).

Νομίζω ότι καταλαβαίνω πολύ καλά τι περιγράφεις.

Και σε ότι με αφορά, τα ίδια με ότι λειτουργικό έχω καταπιαστεί.

#1286   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 23/01/2018 - 19:25

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας! Σήμερα έβγαλα το κινητο από την φόρτιση με 100% μπαταρία πήγα στη δουλειά και όταν είδα πριν λίγο την χρήση μου φάνηκε υπερβολική 8 ώρες. Ενώ εγώ δούλευα.. άρα κάτι γινόταν σας επισυνάπτω φωτογραφία παρακάτω. Πείτε μου τι γίνετε και την γνώμη σας!

Συνημμένα αρχεία

#1287   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα

Δημοσίευση 23/01/2018 - 20:24

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας! Σήμερα έβγαλα το κινητο από την φόρτιση με 100% μπαταρία πήγα στη δουλειά και όταν είδα πριν λίγο την χρήση μου φάνηκε υπερβολική 8 ώρες. Ενώ εγώ δούλευα.. άρα κάτι γινόταν σας επισυνάπτω φωτογραφία παρακάτω. Πείτε μου τι γίνετε και την γνώμη σας!

δεν βαζεις και τις αλλες εφαρμογες πιο πανω  να δουμε?

#1288   vaggelis83

vaggelis83

iPH Enthousiast

• 434 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 23/01/2018 - 20:26

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν κάνω ένα update OTA , πειράζει αν ταυτόχρονα φορτίζω τη συσκευή; 

#1289   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 23/01/2018 - 21:00

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν κάνω ένα update OTA , πειράζει αν ταυτόχρονα φορτίζω τη συσκευή;

Όχι δεν πειράζει

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

#1290   pasxalismp

pasxalismp

iPH Enthousiast

• 450 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 23/01/2018 - 22:45

Κανείς κάποια βοήθεια!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8