Κανείς κάποια βοήθεια!!
Μα δεν δείχνεις την φωτογραφία πάνω από το facebook. Τι να σου απαντήσει κανείς? Μάλλον για μάντες ψάχνεις δεν εξηγείται αλλιώς.
Δημοσίευση 23/01/2018 - 22:51
Κανείς κάποια βοήθεια!!
Μα δεν δείχνεις την φωτογραφία πάνω από το facebook. Τι να σου απαντήσει κανείς? Μάλλον για μάντες ψάχνεις δεν εξηγείται αλλιώς.
Δημοσίευση 23/01/2018 - 23:27
καλησπερα σε ολους!θα ηθελα τα φωτα σας!κατοχος 4αρι κ ετοιμη να αγορασω κινητο.εχω προβληματιστει σε ποιο να καταληξω.στην αρχη σκεφτομουν το 7 plus λογω καμερας αλλα με την αποτομη αυξηση της τιμης του που εφτασε το 8 plus σκεφτομαι σε ποιο θα ηταν καλυτερα να παω.επισης σκεφτομαι κ το 8 λογω μεγεθους κ αυτο ειναι που με εχει μπερδεψει πολυ.εχω παει τα εχω δει απο κοντα,με κεντριζει το πλας αλλα οταν το βλεπεις χωρις θηκη κτλ φαινεται νορμαλ.το θεμα ειναι τι γινετε με την θηκη κ ποσο βολικο θα ειναι οταν μιλας.εχω συνηθισει να γραφω μηνυματα κ με τα δυο χερια οποτε δεν ειναι θεμα.το βαρος δεν το ειχα σκεφτει .γενικα οσοι απο εσας εχουν εμπειρια κ με τα 3 που αναφερω τι με συμβουλευετε να δωσω προσοχη για να κατασταλαξω επιτελους?
Δημοσίευση 23/01/2018 - 23:46
πλεον η ιδια τιμη ειναι πανω κατω κ στα 2 για αυτο κ ζηταω βοηθεια!
Δημοσίευση 24/01/2018 - 00:02
Δημοσίευση 24/01/2018 - 00:03
Την είχα βάλει στο προηγούμενο ποστΜα δεν δείχνεις την φωτογραφία πάνω από το facebook. Τι να σου απαντήσει κανείς? Μάλλον για μάντες ψάχνεις δεν εξηγείται αλλιώς.
Δημοσίευση 24/01/2018 - 00:30
Την είχα βάλει στο προηγούμενο ποστ
Δημοσίευση 24/01/2018 - 00:36
Να ρωτήσω. Το κινητό το έστειλα αψεγάδιαστο στο Istorm. Σε περίπτωση που μου δώσουν συσκευή που φέρει χαρακιές ή σημάδια ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, μπορώ να μην παραλάβω την συσκευή και να αρνηθώ? Το κινητό έφυγε από μένα αψεγάδιαστο. Με θήκες και tempered και μέσα στην εγγύηση. Μου ανέφεραν πως θα το έβλεπαν οι τεχνικοί και εάν υπήρχε όντως πρόβλημα θα έφευγε Ολλανδία.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 24/01/2018 - 00:39
Δημοσίευση 24/01/2018 - 00:54
Την είχα βάλει στο προηγούμενο ποστ
Και στο προηγούμενο πόστ φίλτατε δεν μας δείχνεις πάνω από το facebook. Αυτό περιμένουμε να δούμε.
Δημοσίευση 24/01/2018 - 01:04
Έχεις βάλει την εικόνα που δείχνει τους χρόνους αυτό που θελουμε να δούμε είναι ποιες εφαρμογες καταναλώνουν περισσότερη μπαταρία και στην εικόνα σου φαίνονται μόνο οι τελευταίες εφαρμογες με 2% , 3% κατανάλωση.
Οι πρώτες εφαρμογες με την μεγαλύτερη κατανάλωση δεν φαίνονται.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 24/01/2018 - 01:05
Και στο προηγούμενο πόστ φίλτατε δεν μας δείχνεις πάνω από το facebook. Αυτό περιμένουμε να δούμε.
Δημοσίευση 24/01/2018 - 01:11
Ok
1. Βασική αιτία για την μεγάλη διαφορά που βλέπεις στην μπαταρία μπορεί να αποδοθεί στον κύριο ένοχο φυσικά που είναι το σήμα σου. Εάν δεν πιάνει καλά ή ανοιγοκλείνεις το 4G θα σου πίνει την μπαταρία όπως όταν ρουφάω εγώ το μικελοτσίνο.
2. Έλεγξε αν η δεύτερη εφαρμογή σου, εάν χρησιμοποιεί gps και εάν είναι στο πάντα ή στο κατά τη χρήση της εφαρμογής. Να ξέρεις πως το gps ρουφάει απίστευτη μπαταρία.
3. Δες σε ποια έκδοση είσαι. Η 11.2.2 εάν κάτσεις και κάνεις αντίγραφα στο icloud και τα ξανασετάρεις ένα ένα να ξέρεις πως είχε τρομερή απόδοση μπαταρίας.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 24/01/2018 - 01:12
Δημοσίευση 24/01/2018 - 01:16
Δημοσίευση 24/01/2018 - 01:19
Καλησπέρα. Δεν έχω καθόλου καλό σήμα γενικά. Στο σπίτι και στη δουλειά. Έχω κόσμοτε. Τι μπορώ να κάνω πάνω σε αυτό.Ok
1. Βασική αιτία για την μεγάλη διαφορά που βλέπεις στην μπαταρία μπορεί να αποδοθεί στον κύριο ένοχο φυσικά που είναι το σήμα σου. Εάν δεν πιάνει καλά ή ανοιγοκλείνεις το 4G θα σου πίνει την μπαταρία όπως όταν ρουφάω εγώ το μικελοτσίνο.
2. Έλεγξε αν η δεύτερη εφαρμογή σου, εάν χρησιμοποιεί gps και εάν είναι στο πάντα ή στο κατά τη χρήση της εφαρμογής. Να ξέρεις πως το gps ρουφάει απίστευτη μπαταρία.
3. Δες σε ποια έκδοση είσαι. Η 11.2.2 εάν κάτσεις και κάνεις αντίγραφα στο icloud και τα ξανασετάρεις ένα ένα να ξέρεις πως είχε τρομερή απόδοση μπαταρίας.
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες